../images/Emo9.gif
נכון שאורלנדו בלום הוא כל כך מתוק ומהמם ויש לו את המבטא הכי הכי בעולם? לא זוכרת מיהו...אני אוהבת את מג'רס
נכון שאשטון קוצ'ר הוא כל כך מטורף ויפה וחמוד ושחקן טוב?: כה נכון שג'וני דפ הוא הכי מוכשר וסקסי שיש והוא בן אדם טוב?:לא סתם
נכון שרופרט גרינט הוא כל כך ג'ינג'י מתוק שבא לאכול אותו?:הוא מהארי פוטר או משו? אני שונאת את כל מה שקשור בהארי פוטר! נכון שקפוצ'ינו שלי מושלם? אכן נורא נורא טעים! יאמממ נכון שדיוויד שווימר שולט? מיזה? חח נכון ששנות ה-70 וחברים הן ה-סדרות? שנות ה-70 כן כן, חברים לא יוצא לי לראות ת'אמת מה הסרט שהכי הכי בכית בוא? רשימת שינדלר (ככה רושמים את זה?) מה הסרט שהכי הכי צחקת בוא? אוסטין פווארס מה הסרט האהוב עלייך?: בעיקר אוסטין פווארס (כ-ווולם) ומה הסרט המצוייר\המצולם האהוב עלייך?: (תלוי מה הסרט האהוב עלייך אם הוא מצולם או מצוייר): המומינים (מתה עליהם חח) מי הכוכב שלך?: מג'רס
מי השחקן שלך?: אשטון מי הכוכבת שלך?: אין מי השחקנית שלך?: אין מי הזמר שלך?: יש כל מיני עם קול יפה... מי הזמרת שלך?:אין מי הלהקה שלך?:בד רליג'ן והרמונס מה השיר שלך?: וואו יותר מידי- אין אחד מה הסרט האהוב עלייך של ג'וני?: לא ראיתי אף פעם סרטים שלו מה הסרט האהוב עלייך של אורלנדו?: לא זוכרת מיהו
מה הסרט האהוב עלייך של אשטון?: 'הבת של הבוס שלי' מה הסרט האהוב עלייך של רופרט?: |אין תגובה| חח מה הסרט האהוב עלייך של הכוכב שלך?: הוא לא שחקן הוא מתופף! יאאי מה הסרט האהוב עלייך של השחקן שלך שלך?:'הבת של הבוס שלי' מה הסרט האהוב עלייך של הכוכבת שלך?: אין לי כוכבת מה הסרט האהוב עלייך של השחקנית שלך?: לא יודעת-אין בעצם מה השיר האהוב עלייך של הכוכב שלך?: הוא לא זמר גם מה השיר האהוב עלייך של הזמר שלך?: לא יודעת מה השיר האהוב עלייך של הכוכבת שלך?:אין לי כוכבת מה השיר האהוב עלייך של הזמרת שלך?:אין לי זמרת חחחחח מה השיר האהוב עלייך של הלהקה שלך?: כ-ו-ל-ם איך קוראים לחבר הכי טוב שלך?: טל/ יקיר איך קוראים לחברה הכי טובה שלך?: דניאל/ מעיין מה הפורום האהוב עלייך?: פאנק, גרין דיי ומש"ה מי החבר\ה הכי טוב\ה שלך מהפורומים?: יש כבר המון, אבל אליה, ורד,טל וכו' ולסיום... נכון שסימבה ממלך האריות הוא הדמות המצויירת הכי יפה שיש?: לא...אני הכי אוהבת את מומין חחחחחחחחח