ברנשבוע

hemmlin

New member
כן, בטח

לבוא ולטעון שזפלין טובים יותר מפינק פלויד, בפורום של פינק פלויד... זה כמו להכנס לבני ברק ביום כפור לבוש באור, רכוב על אפניים ומחזיק סנדוויץ' ביד!

Nimst

New member
אני מכירה מישהו

שהלך למסעדה בפסח, והזמין המבורגר (as in, עם לחמניה) עם בייקון וגבנ"צ. בכל מקרה, להכנס לפורום של פינק פלויד ולטעון שלד זפלין יותר טובים זה יותר טוב מלהכנס לפורום שלי ולטעון שלד זפלין יותר טובים

hemmlin

New member
אררר

יום אחד לי יהיה פורום ואז כל העולם יראה כמה שאני יותר חכם ממנו ויודע הכל יותר טוב!

Nimst

New member
אני יכולה לשאול שוב, אם את רוצה ../images/Emo3.gif

זה לא שאני צריכה ללמוד או משהו. באמת. נו, אני אלמד אח"כ, לעזאזל
שוקולד - חלב, מריר או לבן?
הספר הכי טוב שקראת? (ואל תגידי לי "מה איתו?"
)
הסרט האחרון שראית בקולנוע?
שמאלית או ימנית?
כמה זה 78*56? (בלי מחשבון. זוכרת כפל מאונך?)
חברים או סיינפלד?
יש לך חיות מחמד?
על מה את חושבת לפני שאת נרדמת?
מה היה החלום האחרון שאת זוכרת?
בחזרה לעתיד - 1, 2 או 3?

L i l A L o

New member
יאו.

אבל אני רוצה שעוד אנשים ישאלו
למה כולם מקפחים אותי? שוקולד - חלב, מריר או לבן?מריר.
הספר הכי טוב שקראת? (ואל תגידי לי "מה איתו?" )מממ.. מתלבטת בין "מישהו לרוץ איתו" לבין "צופן דה וינצ'י".. הסרט האחרון שראית בקולנוע?נמ. נראה לי הזה של אשטון
שמאלית או ימנית?בידיים? ימנית. כמה זה 78*56? (בלי מחשבון. זוכרת כפל מאונך?)מותר לכתוב אבל, נכון? 4408? חברים או סיינפלד?חברים יש לך חיות מחמד?לא על מה את חושבת לפני שאת נרדמת?על דברים שקרו באותו יום שעבר.. מה היה החלום האחרון שאת זוכרת?אממ אני כמעט אף פעם לא זוכרת חלומות שלמים.. אני זוכרת רק שהיו בחלום חברים שלי. בחזרה לעתיד - 1, 2 או 3?לא ראיתי?

אני אשאל!

אם היית צריכה לעבור לאי בודד והיית יכולה לקחת איתך רק משהו אחד מה זה היה? מה הירק האהוב עלייך? מה הפרי האהוב עלייך? מה המאפה האהוב עלייך? הארי פוטר 1, 2 או 3? שר הטבעות 1, 2 או 3? סרטים מדובבים לעברית או במקור באנגלית? (טוב זה דיי ברור... משום מה המקור
אני לא מתה על סרטים מדובבים
) דמות אהובה במופע שנות ה-70? הקירות של החדר שלך מפוצצים ב...? צבע אהוב? את נוהגת לתקוע דברים לא קשורים באמצע שיחות?

L i l A L o

New member
יש! עוד שאלות!

אם היית צריכה לעבור לאי בודד והיית יכולה לקחת איתך רק משהו אחד מה זה היה?אני לא יודעת..:\ בגדים? מה הירק האהוב עלייך?עגבניה. או מלפפון. אני לא בנאדם של ירקות. מה הפרי האהוב עלייך?ענבים מה המאפה האהוב עלייך?לאיודעת. תלוי במצברוח:] הארי פוטר 1, 2 או 3?סרטי או ספר? ספר-3. סרט- לא זוכרת, ראיתי מזמן
שר הטבעות 1, 2 או 3?1, כי זה היחיד שראיתי
סרטים מדובבים לעברית או במקור באנגלית? (טוב זה דיי ברור... משום מה המקור אני לא מתה על סרטים מדובבים)כן, המקור. דמות אהובה במופע שנות ה-70?נו אני אוהבת את כולם. הקירות של החדר שלך מפוצצים ב...?כלום? סתם, יש פוסטרים ותמונות אבל הם לא מפוצצים. צבע אהוב?כתום, כחול וירוק
את נוהגת לתקוע דברים לא קשורים באמצע שיחות?בהחלט!

למעלה