ברנשבוע

Nimst

New member
ברנשבוע ../images/Emo150.gif

שואלים שאלות שאלתיות את L i l A L o. שאלו שאלות ותשאלו שאילתות בהמוניכם. יאללה

AmitSolomon

New member
21 משופר+4=25

1) מה המצב? 2) בת כמה? 3) מאיפה בארץ? 4) שם? 5) כמה שפות את מדברת ואיזה? 6) מה את הכי אוהבת לראות חוץ ממופע שנות ה70? 7) יש חבר? 8) מה את רוצה לעשות בחיים? 9) שונאת יותר שמשקרים לך או שלא מקשיבים לך? 10) מתי התחלת להגיד "נמ"? 11) יש לך אחים? אם כן, כמה? 12) איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו? 13) איפה הכי היית רוצה לגור? 14) מעדיפה את הצרפתים או את הבריטים? 15) מה הכי היית רוצה לקבל ליומולדת? 16) היית רוצה לטוס לירח? 17) היית רוצה להיפגש עם חייזרים? 18) על ציר הדעות הפוליטי- את שמאל או ימין? 19) בעד או נגד ההתנתקות? 20) מה את הכי אוהבת לאכול? 21) מק עם גבינה או בלי גבינה? 22) במקום איזה דמות בסדרה היית מוכנה להיות? 23) ג'קי עם קלסו או ג'קי עם הייד? 24) דונה בלונדינית או דונה ג'ינג'ית? 25) בעד או נגד עונה שמינית?

L i l A L o

New member
יאו אתה יודע מת'.!

1) מה המצב? בסדר. אבל כואב לי הראש. מה איתך?:] 2) בת כמה?עוד חודשיים בערך 16. 3) מאיפה בארץ?רעננה. 4) שם?ענת. 5) כמה שפות את מדברת ואיזה?נמ. 2 וחצי[?] עברית, אנגלית וכמה מילים בערבית? ויש עוד כמה שפות שאני מבינה בהן מילה או שתיים
6) מה את הכי אוהבת לראות חוץ ממופע שנות ה70?חברים, סמולוויל, ג'ואן מארקדיה, דה אוסי ועוד כל מיני
7) יש חבר?נופ
8) מה את רוצה לעשות בחיים? לא יודעת. לחיות? 9) שונאת יותר שמשקרים לך או שלא מקשיבים לך?שמשקרים. 10) מתי התחלת להגיד "נמ"?נמ..
אהה לא יודעת, אני מניחה שמתישהו השנה. אולי בהתחלה? בטח נדבקתי ממישהו. 11) יש לך אחים? אם כן, כמה?יאפ. 2 קטנים וטיפשים:] 12) איפה הכי היית רוצה להיות עכשיו?בלונה פארק[?] 13) איפה הכי היית רוצה לגור?לונדון?
סתם, אבל אני אוהבת לגור בארץ. 14) מעדיפה את הצרפתים או את הבריטים?שאלה רטורית? ברור שבריטים.! 15) מה הכי היית רוצה לקבל ליומולדת?נממ לא יודעת.. משהו כזה יפה.[ אומר הרבה, הא?
] 16) היית רוצה לטוס לירח?כן, זה יכול להיות ממש מגניב. 17) היית רוצה להיפגש עם חייזרים?בטח. אני אחת מהם[ לפי מה שכמה אנשים טוענים
]. 18) על ציר הדעות הפוליטי- את שמאל או ימין?באמצע די נוטה לשמאל. 19) בעד או נגד ההתנתקות?בעד. 20) מה את הכי אוהבת לאכול?הרבה דברים. אי אפשר לבחור. 21) מק עם גבינה או בלי גבינה?אני לא אוהבת המבורגר
22) במקום איזה דמות בסדרה היית מוכנה להיות?ג'קי. גם דונה זה בסדר. 23) ג'קי עם קלסו או ג'קי עם הייד?קלסו. למרות שעם הייד היא פחות מצעבנת. 24) דונה בלונדינית או דונה ג'ינג'ית?גי'נגי'ת.! 25) בעד או נגד עונה שמינית?די נגד. אבל אני יודעת שאני אראה אותה.

hemmlin

New member
בוא נראה

מה עדיף, מוזיקה ישנה או מוזיקה חדשה? ואם כבר, מה נחשב בשבילך מוזיקה ישנה? אם היית יכולה לחיות בכל מקום בעולם בכל זמן, איפה ומתי היית חיה? סמים, בעד או נגד ואם בעד אז כמה ולמה? אלכוהול, לחסל חביות, שלוק עם הדודות או לא לגעת בכלל? בהנחה והיית נגר שמתמחה ביצור דבר אחד בלבד, מה זה היה? ותזכרי שזה חייב להיות מעץ כובע טמבל, אביזר אפנתי? או אסון לאומי? חומוס, בפיתה? או בצלחת? וכמובן וזה חובה, מה הדעה שלך בוויכוח הנצחי, הביצה או התרנגולת?

L i l A L o

New member
כוס'מק.!

עניתי. והיו לי תשבות ארוכות שכאלו. ועכשיו, בגלל המחשב המטומטם שלי הכל נמחק.!
טוב נו, עוד פעם. מה עדיף, מוזיקה ישנה או מוזיקה חדשה? בעיקרון אני שומעת יותר מוזיקה חדשה, אבל מוזיקה ישנה זה אחלה.. ונראה לי גם שפעם עשו מוזיקה יותר טובה, אבל מה לעשות, אני בנאדם מודרני[?]
ואם כבר, מה נחשב בשבילך מוזיקה ישנה?נמ. שנות ה-60-70? אני לא שומעת אופרות של וגנר.
אם היית יכולה לחיות בכל מקום בעולם בכל זמן, איפה ומתי היית חיה?אר. בכל מיני מקומות ותקופות. שנות ה-60-70 בארה"ב, אנגליה צרפת במאה ה-15-16, ארץ ישראל בתחילת שנות ה-80 ובתקופת האדם הקדמון[?]
סמים, בעד או נגד ואם בעד אז כמה ולמה?נגד, כי אני גמככה בהיי טבעי כל החיים. אבל אם זה עושה טוב לאנשים [ אני מדברת על סמים קלים], אז פעם ב זה לא נורא. שיהיה בכיף. אלכוהול, לחסל חביות, שלוק עם הדודות או לא לגעת בכלל?האמת שאף פעם לא יצא לי לשתות ממש. אלכוהול זה די מגעיל:X אני גם חושבת שזה יהי די מפחיד אם אני אשתכר, כי גם ככה אני די מסטולה. בהנחה והיית נגר שמתמחה ביצור דבר אחד בלבד, מה זה היה? ותזכרי שזה חייב להיות מעץ.. כסאות מגניבים שכאלו? כובע טמבל, אביזר אפנתי? או אסון לאומי?זה אחלה. אבל יש כובעים יותר מגניבים. חומוס, בפיתה? או בצלחת?בצלחת. ולנגב עם פיתה:] וכמובן וזה חובה, מה הדעה שלך בוויכוח הנצחי, הביצה או התרנגולת?אמא אדמה.!

Nimst

New member
ענת,

1. איזה מערכון של הגשש החיוור הכי מצחיק? 2. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? 3. מה יותר כיף - לילה או יום? 4. פינק פלויד או לד זפלין? 5. מי היה/היתה המורה הכי טוב/ה שהיה/היתה לך? 6. מה אין מצב שאי פעם תעשי? 7. סרט שתמיד רצית לראות אבל לא יצא? 8. סרט מצויר הכי שולת? 9. מבטא - אמריקאי, בריטי, אירי או אוסטרלי? 10. מה בא לך לקנות אבל אין כסף? 11. טעם גלידה אידיאלי? 12. מה הכי רומנטי בעינייך? 13. אייסיקיו או מסנג'ר? 14. מכונית חלומותייך? 15. אם היה נגזר עלייך להיות מורה - איזה מקצוע היית רוצה ללמד? 16. נגמר? (שאלות שלי, הפעם. השקעה.)

אנייייייייי שואלת../images/Emo13.gif

אמממ... שחקן אהוב? שחקן שנוא? שחקנית אהובה? שחקנית שנואה? הכוכב שלך? הכוכב השנוא עלייך? הכוכבת שלך? הכוכבת השנואה עלייך? זמר אהוב? זמר שנוא? זמרת אהובה? זמרת שנואה? יש לך חיות? אם כן נא לפרט!
חיה אהובה? חיה שנואה? אוהבת מישהו? אם כן מה השם? החברה הכי טובה שלך? הילדה שאת הכי שונאת? הידיד הכי טוב שלך? הילד שאת הכי שונאת? בגדו בך פעם מבחינה כלשהי? אם כן פרטי (אלא אם כן זה ממש פרטי... אני לא רוצה לחדור לפרטיות אז סליחה אם זאת שאלה לא במקום
) מעשנת? (
) מה דעתך על אורלנדו בלום?
מה דעתך על אשטון קוצ'ר?
מה דעתך על רופרט גרינט?
מה דעתך על ג'וני דפ?
גזענית בדרך כלשהי? (אני נגד גזענות
) סרט אהוב? סרט שנוא? סרט שאין סיכוי בעולם שתראי? הסרט שהכי בכית בוא? הסרט שהכי צחקת בוא? הסרט שהכי השתעממת בוא? מפלגה מועדפת? סדרה אהובה? סדרה שנואה? כמה זמן סרט לדעתך צריך להיות מקסימום? כמה זמן סרט לדעתך צריך להיות מינימום? המפורסם הכי יפה בעולם? המפורסם הכי מכוער בעולם? המפורסמת הכי יפה בעולם? המפורסמת הכי מכוערת בעולם? הילד שאת מכירה הכי יפה בעולם? הילד שאת מכירה הכי מכוער בעולם? הילדה שאת מכירה הכי יפה בעולם? הילדה שאת מכירה הכי מכוערת בעולם? אילו סרטים ראית של אורלנדו בלום? אילו סרטים ראית של אשטון קוצ'ר? אילו סרים ראית של רופרט גרינט? אילו סרטים ראית של ג'וני דפ? נכון שמלך האריות זה שליטה
?

L i l A L o

New member
יו הרבה שאלות../images/Emo13.gif

עדיף מלהתכונן לתולדות. שחקן אהוב? ג'וני דפ ואשטון קוצר. ולא יודעת. מ'תיו פרי? שחקן שנוא?לא ממש שונאת שחקנים שחקנית אהובה?קורטני קוקס? נממ לא יודעת שחקנית שנואה?גם לא שונאת שחקניות . אולי הילארי דאפ[ אם אפשר לקרוא לה שחקנית
] הכוכב שלך?
זה לא כמו שחקן? הכוכב השנוא עלייך?כנ"ל. הכוכבת שלך?כנ"ל כנ"ל. הכוכבת השנואה עלייך?כנ"ל כנ"ל כנ"ל
זמר אהוב?המהמ ישהרבה ולא עולה לי עכשיו לראש מישהו אחד. זמר שנוא?די כבר. למה לשנוא אנשים?
נמ לא יודעת זמרת אהובה?אוף גם יש הרבה זמרת שנואה?:-\ יש לך חיות? אם כן נא לפרט!נופ. היו ומתו. חיה אהובה?כלב? חיה שנואה?דב נמלים[?] אוהבת מישהו? אם כן מה השם?נופ החברה הכי טובה שלך?מה איתה? הילדה שאת הכי שונאת?היא קצת טיפשה הידיד הכי טוב שלך?מה איתו? הילד שאת הכי שונאת?גם הוא קצת טיפשה. יו, אני שונאתאנשים טיפשים[?!]
בגדו בך פעם מבחינה כלשהי? אם כן פרטי (אלא אם כן זה ממש פרטי... אני לא רוצה לחדור לפרטיות אז סליחה אם זאת שאלה לא במקום)נמ אפשר לאמר שכן אבל זה לא היה משהו רציני ואין לי כח לפרט..:-\ מעשנת? ()לא פיכס. מה דעתך על אורלנדו בלום?מושלם.! מה דעתך על אשטון קוצ'ר?אר אשטון
מה דעתך על רופרט גרינט?הוא ג'ינג'י.
אני אמורה לאהוב אותו נדמה לי.. אחוות הג'ינג'ית וזה
מה דעתך על ג'וני דפ?אאעעע
גזענית בדרך כלשהי? (אני נגד גזענות) לא חס וחסה. סרט אהוב?אואוואו אני לא יודעת. סרט שנוא?יש איזה סרט ממש מפגר שראיתי פעם אבל משום מה ברח לי השם שלו עכשיו [ אני די סנילית כפי שאתם רואים
] סרט שאין סיכוי בעולם שתראי?נמ לא יודעת. סרט פורנו?
הסרט שהכי בכית בוא?אמ לא יודעת.. אף פעם לא *ממש* בכיתי בסרט כלשהו.. אולי ירדו קצת דמעות.. סרט כלשהו על השואה? הסרט שהכי צחקת בוא?עעע לא יודעת יש פוול סרטים מצחיקים. הסרט שהכי השתעממת בוא?אישה יפה. נראה לי שזה זה. או מולן רוז'
מפלגה מועדפת?ממ לא יודעת. סדרה אהובה?חברים ומש"ה, ורוזוול וגו'אן ועוד כל מיני דברים סדרה שנואה?הקונצונים?
נמ לא יודעת. כמה זמן סרט לדעתך צריך להיות מקסימום?שעתיים בערך.. שעתים וחצי הכי הרבה. לא אוהבת סרטים ארוכים מידי. אלא אם כן הם ממש יפים ואז אני לא רוצה שהם יגמרו. כמה זמן סרט לדעתך צריך להיות מינימום?שעה[?] למרות שזה קצר מידי. אבל לאיודעת, יש סרטים שככה הם צריכים להיות. המפורסם הכי יפה בעולם?זה קשה יש יותר מידי. המפורסם הכי מכוער בעולם?הממ..אני אחשוב על זה ואידע אותך
המפורסמת הכי יפה בעולם?אנג'לינה ג'ולי די יפה. המפורסמת הכי מכוערת בעולם?לא ידועת. הילד שאת מכירה הכי יפה בעולם?נמ.. הילד שאת מכירה הכי מכוער בעולם?נמ. הילדה שאת מכירה הכי יפה בעולם?המ. הילדה שאת מכירה הכי מכוערת בעולם?ממ.. אילו סרטים ראית של אורלנדו בלום?טרויה, שודדי הקאריביים, ובטוח יש עוד כמה ואני פשוט לא זוכרת. במה הוא עוד שיחק?
אילו סרטים ראית של אשטון קוצ'ר?אחי איפה האוטו שלי[סרט ענק
], ירח דבש מטורף, אפקט הפרפר[סרט טוב..:]], הבת של הבוס שלי, והסרט האחרון שלו.. שחכתי את השם. אה ועוד סרט אחד שהוא שיחק בו תפקיד קטן ששידרו כל הזמן פעם ביס.. אילו סרים ראית של רופרט גרינט?הארי פוטר 1,2,3[?] אהה. ואיזה סרט שהוא משתתף בו כשהוא היה קטן
עם תלתלים ומשקפיים. הוא נראה שם ממש מצחיק.! אילו סרטים ראית של ג'וני דפ? המספרים של משמו, שודדי הקאריביים..... יו יש לי עוד מלאא אבל מששום מה אני לא זכורתת!!:| נכון שמלך האריות זה שליטה?בהחלט!!:]

L i l A L o

New member
יאו כבוד.

[בגלל שזה השאלות שלך וכל זה
] 1. איזה מערכון של הגשש החיוור הכי מצחיק?נמ. לא יודעת?:-\אני די בורה במערכונים של דברים כאלו וזה. 2. איזה שיר מתנגן עכשיו ברקע? JUST LIKE HEAVEn-The Cure זה מין רדיו כזה שמשמיע שירים מגניבים.
3. מה יותר כיף - לילה או יום?לילה. כי אני יותר עירנית בלילה. 4. פינק פלויד או לד זפלין?ממ..לא יודעת, פינק פלויד? 5. מי היה/היתה המורה הכי טוב/ה שהיה/היתה לך?נמ המחנכת הנוכחית והסטלנית שלי. וגם המורה לפיסול[תשתקו
] היא איש מקסים. 6. מה אין מצב שאי פעם תעשי?ממ.. אתאבד, כי אני פחדנית מידי. 7. סרט שתמיד רצית לראות אבל לא יצא?אוו יש המון. אבל לא עולה לי עכשיו אחד ספציפי. 8. סרט מצויר הכי שולת?שרק!
9. מבטא - אמריקאי, בריטי, אירי או אוסטרלי?בריטי
גם לאירים יש מבטא חמוד. ומצחיק.! 10. מה בא לך לקנות אבל אין כסף?נמנמ לא ידועת
11. טעם גלידה אידיאלי?קרם עוגיות? עם היה שוקולד עוגיות זה היה מושלם. 12. מה הכי רומנטי בעינייך?נמ להיות במקום יפה כזה [רצוי בטבע, ושיהיו בו מים
] וארר לא יודעת. דברים קטנים כאלו שבאים מהלב. 13. אייסיקיו או מסנג'ר?מסנג'ר עדיף. יותר כיף. 14. מכונית חלומותייך?לא מבינה במכוניות
15. אם היה נגזר עלייך להיות מורה - איזה מקצוע היית רוצה ללמד?לא יודעת, אני לא הייתי טובה במיוחד בתור מורה נראה לי
16. נגמר?כניראה. אני רוצה עוד!

Nimst

New member
פינק פלויד ../images/Emo45.gif

תשובה נכונה
ואני איתך במבטא

Nimst

New member
פינק פלויד ../images/Emo47.gif

זה לא שזפלין רעים - להיפך, אחת הלהקות הטובות בהיסטוריה. אבל אין להם כלום על פינק פלויד.

hemmlin

New member
יש להם הרבה!

יש כבוד לפינק פלויד, שלא תהיה אי הבנה, אבל אין בכלל מה להשוות תנתקו חבל לכן על הזמן!! אם נקח דוגמא מעולם האוכל(כמו שאני עושה הרבה) אז פינק פלויד הם פשטידה טובה, ממש טובה, אחת משוקעת וטעימה עם הרבה שכבות והמון טעמים שונים בבת אחת, משהו ברמה עולמית, מורכב דורש תשומת לב ומושקע, וזה מעולה! אבל זפלין הם סטייק! זה אולי הרבה יותר פשוט, חתיכת בשר על האש, אבל סעמק זה עסיסי וזה טוב ובסופו של דבר שופ פשטידה טובה ככל שתהיה לא תתעלה על סטייק עסיסי!!! עד כאן על למה זפלין יותר טובים מפינק פלויד, כרך מליון חמש מאות אלף מאה ואחת עשר באסופת האפית "מתן צודק ושאר העולם טועה"

Nimst

New member
ממתי פשוט זה טוב?

וחוצמזה, ממתי לד זפלין פשוטים? פחות מתוחכמים מפינק פלויד, מסכימה, אבל פשוטים? בכל מקרה, על טעם וריח וכל זה. פינק פלויד נשארים אצלי במקם הראשון, תודה רבה(-:

hemmlin

New member
טוב אני לא מתכונן לריב עם המנהלת...

זה לא כוחות, זה גם לא הפורום המתאים :)

למעלה