יו הרבה שאלות../images/Emo13.gif
עדיף מלהתכונן לתולדות. שחקן אהוב? ג'וני דפ ואשטון קוצר. ולא יודעת. מ'תיו פרי? שחקן שנוא?לא ממש שונאת שחקנים שחקנית אהובה?קורטני קוקס? נממ לא יודעת שחקנית שנואה?גם לא שונאת שחקניות . אולי הילארי דאפ[ אם אפשר לקרוא לה שחקנית
] הכוכב שלך?
זה לא כמו שחקן? הכוכב השנוא עלייך?כנ"ל. הכוכבת שלך?כנ"ל כנ"ל. הכוכבת השנואה עלייך?כנ"ל כנ"ל כנ"ל
זמר אהוב?המהמ ישהרבה ולא עולה לי עכשיו לראש מישהו אחד. זמר שנוא?די כבר. למה לשנוא אנשים?
נמ לא יודעת זמרת אהובה?אוף גם יש הרבה זמרת שנואה?:-\ יש לך חיות? אם כן נא לפרט!נופ. היו ומתו. חיה אהובה?כלב? חיה שנואה?דב נמלים[?] אוהבת מישהו? אם כן מה השם?נופ החברה הכי טובה שלך?מה איתה? הילדה שאת הכי שונאת?היא קצת טיפשה הידיד הכי טוב שלך?מה איתו? הילד שאת הכי שונאת?גם הוא קצת טיפשה. יו, אני שונאתאנשים טיפשים[?!]
בגדו בך פעם מבחינה כלשהי? אם כן פרטי (אלא אם כן זה ממש פרטי... אני לא רוצה לחדור לפרטיות אז סליחה אם זאת שאלה לא במקום)נמ אפשר לאמר שכן אבל זה לא היה משהו רציני ואין לי כח לפרט..:-\ מעשנת? ()לא פיכס. מה דעתך על אורלנדו בלום?מושלם.! מה דעתך על אשטון קוצ'ר?אר אשטון
מה דעתך על רופרט גרינט?הוא ג'ינג'י.
אני אמורה לאהוב אותו נדמה לי.. אחוות הג'ינג'ית וזה
מה דעתך על ג'וני דפ?אאעעע
גזענית בדרך כלשהי? (אני נגד גזענות) לא חס וחסה. סרט אהוב?אואוואו אני לא יודעת. סרט שנוא?יש איזה סרט ממש מפגר שראיתי פעם אבל משום מה ברח לי השם שלו עכשיו [ אני די סנילית כפי שאתם רואים
] סרט שאין סיכוי בעולם שתראי?נמ לא יודעת. סרט פורנו?
הסרט שהכי בכית בוא?אמ לא יודעת.. אף פעם לא *ממש* בכיתי בסרט כלשהו.. אולי ירדו קצת דמעות.. סרט כלשהו על השואה? הסרט שהכי צחקת בוא?עעע לא יודעת יש פוול סרטים מצחיקים. הסרט שהכי השתעממת בוא?אישה יפה. נראה לי שזה זה. או מולן רוז'
מפלגה מועדפת?ממ לא יודעת. סדרה אהובה?חברים ומש"ה, ורוזוול וגו'אן ועוד כל מיני דברים סדרה שנואה?הקונצונים?
נמ לא יודעת. כמה זמן סרט לדעתך צריך להיות מקסימום?שעתיים בערך.. שעתים וחצי הכי הרבה. לא אוהבת סרטים ארוכים מידי. אלא אם כן הם ממש יפים ואז אני לא רוצה שהם יגמרו. כמה זמן סרט לדעתך צריך להיות מינימום?שעה[?] למרות שזה קצר מידי. אבל לאיודעת, יש סרטים שככה הם צריכים להיות. המפורסם הכי יפה בעולם?זה קשה יש יותר מידי. המפורסם הכי מכוער בעולם?הממ..אני אחשוב על זה ואידע אותך
המפורסמת הכי יפה בעולם?אנג'לינה ג'ולי די יפה. המפורסמת הכי מכוערת בעולם?לא ידועת. הילד שאת מכירה הכי יפה בעולם?נמ.. הילד שאת מכירה הכי מכוער בעולם?נמ. הילדה שאת מכירה הכי יפה בעולם?המ. הילדה שאת מכירה הכי מכוערת בעולם?ממ.. אילו סרטים ראית של אורלנדו בלום?טרויה, שודדי הקאריביים, ובטוח יש עוד כמה ואני פשוט לא זוכרת. במה הוא עוד שיחק?
אילו סרטים ראית של אשטון קוצ'ר?אחי איפה האוטו שלי[סרט ענק
], ירח דבש מטורף, אפקט הפרפר[סרט טוב..:]], הבת של הבוס שלי, והסרט האחרון שלו.. שחכתי את השם. אה ועוד סרט אחד שהוא שיחק בו תפקיד קטן ששידרו כל הזמן פעם ביס.. אילו סרים ראית של רופרט גרינט?הארי פוטר 1,2,3[?] אהה. ואיזה סרט שהוא משתתף בו כשהוא היה קטן
עם תלתלים ומשקפיים. הוא נראה שם ממש מצחיק.! אילו סרטים ראית של ג'וני דפ? המספרים של משמו, שודדי הקאריביים..... יו יש לי עוד מלאא אבל מששום מה אני לא זכורתת!!:| נכון שמלך האריות זה שליטה?בהחלט!!:]