ברי סחרוף? איכס!

Bari west

New member
זכותנו לאהוב אותו,לדעתנו הוא מלך

ומה זה מוזיקה טובה באמת,לדעתך?

ben4ever

New member
תודה,לקחנו לתשומת ליבנו.

מנהלים,אתם מוזמנים למחוק את ההודעה הזאת,שהרגע גרמה לי לבזבז 9 שניות מהחיים שלי. איזה מין דיקטטורים אתם?

T S F1

New member
שיואו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

את יודעת? את פשוט צ-ו-ד-ק-ת!!!!!!!!!!!!!!!! גם אני לא מבינה מה אני עושה פה.................. למען האמת, אני יודעת!!!!!!!!!!!!!!!!111111111אחד אחד המנהלים שילמו לי כסף........ כדי שאני יעננננייייייייייי מעריצה שרופפפפפפפפפהההההההההההההההההה על ברי ושאני אתחיל לצעוק לו בריייייייייייייייייייייייייי תעשששששהההההההההה ליייייייי ייייייייללללללללללדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד. אבל בעצם... רן דנקר הכוסון הזה!!!!!!!!!!!!!!1 הייתי עושה לו נינט קטנה!!!!!!!!!11 בבבבבחחחחחחחחחיייייייייייייייייייייי!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!אחדאחד תקשיבי מאמי, כפרע, עיניים שלי, אם לא טוב לך, אל תיכנסי. אף אחד לא הזמין אותך, ואני יודעת שאני מאוד אשמח אם לא תיכנסי. לילה טוב.

אף אחד לא שואל אותך!!!

כבר אמרתי את זה פה למישהו אחר צוחק מי שצוחק אחרון!!!!!!!!!

T S F1

New member
חה-חה-חה

וכדאי ששתחילי לשאול, את לא יודעת מי אני!!! אני יכולה להפוך אותך לא ב2 ד', אלא בדקה וחצי תוך כדי שיחה בפלאפון. !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1111111111111111111111111אחדאחדאחד סעמק.

Big bear

New member
BITCH

ממש משעמם לך אני רואה... מנהלים אולי תחסמו אותה? הכי פשוט... ואני בן.

lihay

New member
למאיה בוסקילה חוץ משדיים ופנים מעוכ

מעוכות של בובת טרול קטנה כזו שהיו שמים על העיפרון עם שיער ורוד ארוך.. אין יותר מדי... בכל מקרה, הדרך הכי טובה זה פשוט להתעלם מהכוסית המהממת שלנו שתזכה לחיים ארוכים.. כי מי יודע אולי זה בחור ... בכל מקרה, הדבר הבטוח פה זה שהיא סוג של פרחה שמעניקה שירותי מין לכל תושבי השכונה... היא סוג של קלפי מהלך על 2 שכל אזרח ישראלי יכול לשלשל לתוכה סוג של מעטפה.. הכי טוב - אל תגיבו השרשור יצלול מטבעו.. גם אם היא תמשיך להקפיץ תתעלמו זה בדוק התגובה הכי טובה ומעצבנת.. לא יעזור ? תמשיך להקפיץ ? תשעו את המשתמש של הבחור/ה...

למעלה