ברי סחרוף? איכס!

ברי סחרוף? איכס!

מי זה הזמר המפגר הזה, אני לא מאמינה שאתם אוהבים את האפס הזה... לכו תלמדו להקשיב למוזיקה טובה באמת!!!!

הפורום הזה...

נפתח בשביל מעריצי ברי סחרוף. את מוזמנת לצאת מהפורום אם את לא אחת מהן. אני מבקשת ממך לפחות לשמור פה על שפה יפה. תודה אביה.

סליחה!!!!!!!!!!??????

את לא תדברי אלי ככה! מי את בכלל חושבת שאת!!!! אני אדבר פה איך שבא לי!

גברת מהממת

עם כל הכבוד, זה לא המקום לקלל סתם אנשים בלי שום סיבה כלשהי. אם את רוצה לנמק לנו באופן יפה למה לדעתך ברי סחרוף הוא "זמר מפגר" נשמח לשמוע, אחרת? אני חושב שכדאי שתוותרי

חוצפנים שניכם!

אני לא מבינה איך נתנו לשני מסכנים כמוכם לנהל פורום, איך אתם מעיזים להתחצף אלי! אין לכם מושג מי אני, אני יכולה להפוך את כל הפורום הזה בשתי דקות! ואם זה ימשיך ככה אני גם אעשה את זה. ולמה ברי סחרוף הוא זמר מפגר? ככה, כי נשמע כמו עז והוא לא יודע לנגן, תקשיבו למשל לשיר החדש של מאיה בוסקילה ותבינו מה זה זמרת עם קול איכותי

Bari west

New member
לברי אין קול של עז בכלל

את קצת צודקת,למאיה יש קול עוצמתי אבל הקול זה לא הכל!! ברי למשל כותב,מלחין,מעבד ומנגן בהרבה כלים,דבר שמאיה לא עושה,בינתיים לא ראיתי שהיא כתבה או הלחינה שיר...אז נכון,היא שרה יפה,אבל צריך להיות משהו מעבר לזה

Elfangor

New member
האמת כשחושבים על זה

שמעתי עז בקול של בנאדם והייתי בטוח שחבר שלי עבד עלי =X אבל אם כבר אז לפורטיס יש קול מוזר ^^

ולדמן

New member
המסכנה היחידה פה זאת את-

תחשבי מה שאת רוצה,אבל לבוא ולומר את זה ועוד בפורום של ברי סחרוף זאת אוויליות וחוסר כבוד לשמו. לא טוב לך כאן,אז אל תהיי כאן!

אני אהיה כאן כמה שבא לי!!!!

ואתה לא תגיד לי מה לעשות!!!! אף אחד לא יגיד לי מה לעשות!!!!!

ולדמן

New member
הסקתי מהתגובות שלך 2 דברים:

1.את צריכה לראות פסיכולוג בדחיפות. 2.המוח שלך לא מספיק גדול כדי לומר עוד דברים חוץ מ"אף אחד לא יגיד לי מה לעשות",מה?

Ne§t£A Gi®L

New member
האמת? צודקת!../images/Emo108.gif

בואי כפרה, נהפוך את כל הפורום הזה בשתי דקות!

צודקת כפרע!!!

מא*ה ב!סק*לה מדה*ימה א*יך אפשר שלא לשמ!ע א!תה ה*א ממש מ!כשרת כ!ותבת לעצמה תש*ר*ם ה*א גם מנגנת ממש *יפה. אנ* א*תך בזה כפרע ע*נ**ם ג!ף שקס* שכמ!ך. יא פקצה פרחה בת 12 תתחילי להרגיע אם ברי כי מצטערת להודיע לך אבל ברי מלךךךךךךךךךךךךךך!!!!!
. ואם את לא אוהבת אותו את לא חייבת להיכנס לפה וסתם להתחיל להגיד עליו דברים שלא מוצאים חן לפורום פה. אף אחד לא נכנס לפורום של "המלכה" שלך מאיה בוסקילה הניתוח פלסטי הזה וקילל אותה פשוט כשמשהו מקלל תאליל שלי אז אני מקללת תאליל שלא. אז ילדה בת 12 קטנה ופוסטמה תתחילי להרגיע! עלק מאיה בוסקילה אני פשוט יושבת פה ומתפקעת מצחוק
. שיהיה לך יום טוב תינוקת של אמא ואבא!

Elfangor

New member
יש לך טעות

אם את שמה כוכבית לפחות תמחקי את הי' אח"כ ^_^ ושקסי לא יכול להיות גוף, זו אישיות ^_^

T S F1

New member
חן, אני כלכך גאה

במה שיצא ממך! ממש נוזלת לי דמעה פה.. אח.. רואים שחינכתי אותך P:

לא אני חושבת שטעית מותק...

ברי מאוד מלךךךך ומגיע יותר ממה שמגיע למאיה ההבלה שלך! אז אם כבר למאיה לא מגיע בכללללללללל פורום! ואת יודעת אם אני כל כך שונאת את ברי את יכולה לקחת את 4 הרגלים שלך ולעוף מפה יאללה אגרצה.

למעלה