ברי מחכה להזמנה

ענת1986

New member
יוסי אלפנט ../images/Emo8.gif

שר את השיר "ענן מאושר", שנכתב והולחן ע"י אלפנט, באלבום "אין עוד יום". ברי כבר מת לקבל הזמנה... יאללה

smiley9

New member
../images/Emo68.gif שוב אנייי

ברייי סחרוף:) עבד המון עם יוסי אלפנט והעריך אותו עוד יותר הרבה וביצע שירים שלו

shulhi86

New member
../images/Emo86.gifסיכום!

מחיים רביבו לברי סחרוף. אז הנה זה בא: חיים רביבו שיחק במ"ס אשדוד עם יוסי אבוקסיס שהתארח אצל יאצפן (לא ממש חוקי אבל שיהיה...) שבלהקה של התוכנית שלו מנגן דודו טסה שניגן ועבד עם אריאל זילבר שהיה בתמוז האגדית יחד עם שלום חנוך ששר בשלושרי עם חנן יובל שעבד על "החברים של בני" יחד עם ישראל גוריון שהופיע יחד עם ריקי גל שהוציאה פעם דיסק יחד עם מתי כספי ששר דואט (לא עלינו) עם יואב יצחק ששר גם דואט עם גידי גוב ששר את "ענן מאושר" שכתב והלחין יוסי אלפנט זצ"ל שעבד בהזדמנויות רבות יחד עם ברי סחרוף
בשבוע הבא: מה
שמיל לברי סחרוף
אחרי כדורגל אין יותר לאן להידרדר...
נתראה גם ביום חמישי הקרוב עם פינה נוספת ד"ש לכל עם ישראל וחורף קר וגשום
(וחם בתוך הבית) קרייזי ושולחי

RIKIA91

New member
מאיר אריאל

ביצע עם גידי את נשל הנחש בתוכנית של גידי (ווואו זה עתיק) (פעם ראשונה שאני משתתף במשחק מקווה שעשיתי את זה בסדר..חחח אחריי ההודעה שלי כבר אתם אמורים להגיע לברי :)

ענת1986

New member
../images/Emo9.gif אכן. כתבתי לפניך את הקשר לגידי

ולכן היה עליך להמשיך ממני. אבל לא משנה. בכל מקרה הקשר שבחרתי בין מאיר לברי הוא: בחאן השיירות, אהוד בנאי וברי ביצעו גירסה ממש מקסימה ל: "טרמינל לומינלט"

RIKIA91

New member
:)

ההיתי בהופעה היא היתה מצויינת וגם הביצוע לטרמינל.... והקדמת אותי בשניות ספורות.. לא נורא :) העיקר שאני משתלב :)

ענת1986

New member
זו הייתה אחלה הופעה! ../images/Emo45.gif

תספר קצת על עצמך, גיל, מאיפה, מוזיקה אהובה, ממתי התחלת לשמוע ברי, וכו'

RIKIA91

New member
הכרות קצרה..

אוקיי אני אוהד ואני בן 17 מצפת..("ורחוק רחוק בצפון הדבר המיתי") אממממ... הסיגנון המוסיקלי שלי מאוד מגוון אני ארחיב מעט.. אני גם עושה קצת מוסיקה לבד, ז"א לא ממש לבד אני ועוד בחור בשם שי אני מקווה שבקרוף נקליט אפילו איזה סינגל...(וואו הוצאת ממני הודעה שאפילו בפורום שלי לא יודעים עליה). אוקיי אז נתחיל עם מוסיקה ישראלית: זה מתחיל כמובן מפורטיסחרוף וממשיך לאיזבו,ביר 7, קוב, השוונג של הפיתה, בוטן מתוק בקרקס, שילה פרבר, המכשפות, קרני פוסטל, מאיר אריאל ועוד רבים וטובים אחרים... בלועזי זה כבר הרבה יותר מסובך: זה מתחיל מקינג קרימזון וממשיך עד למינימל, רדיוהד טוקין הדס, רוקסי מיוזיק, פינק פלויד, ג'ימי הנדריקס ועוד רבים וטובים אחרים...הרשימה עוד ממש הרוכה :) אז הינה נוכחתם לדעת שאין לי ג'אנר מועדף או זרם מסויים שאני זורם בו, למרות למרות שיש לי נטיה לזרום לזרם הביזארי משהו (האמת שגם בעיניין הזה כבר התמתנתי) לגבי ברי.... אוקיי זה הוא רומן ישן אני שומע ברי מגיל 10 בערך קצת לפני שיצא נגיעות... אמא שלי דאגה מגיל צעיר לגדל אותי על מוסיקה איכותית (שלום חנוך, אריק אינשטיין, פורטרט, ב-ר-י סחרוף ) וכך התחלתי לשמוע את ברי... לאט לאט היתעמקתי ביצירות שלו שזה כולל את מינימל קומפקט ופוריין אפייר וכל הפס קולים למינהם... הזיקה שלי לברי ממש חזקה (אמממ האומנם?) הופעות וכאלה אתם יודעים... למה נראה ששכחתי להוסף מס' דברים? בכל אופן זהו אני אוהד נעים מאוד, ואני מאוד שמח להיות כאן. (כבר שחכתי מה שאלת אם פסחתי על משהו אני אשיב בהודעה נוספת)

RIKIA91

New member
אני רואה שלא שכחתי כלום

חוץ מה-"וכו' " חחח אבל אני לא חושב שזה נחשב...בכל אופן אם יש עוד שאלות אני אשמח להשיב :9

ענת1986

New member
שאלה אחת בינתיים ../images/Emo9.gif

מתי אתה מתכנן לפתוח כרטיס משלך?
ויש לך אחלה טעם במוזיקה!

RIKIA91

New member
תודה תודה

ואני אפתח כרטיס היום כשאני אגיע הביתה אני כרגע בשיעור מחשבים... ( 5 יח"ל בלי ללמוד בכלל יאפיייי)

israel1986

New member
אתה גר בצפת?

זה נראה לי די מגניב לגור שם... למרות כל התימהונים שיש בצפת
.

למעלה