הכרות קצרה..
אוקיי אני אוהד ואני בן 17 מצפת..("ורחוק רחוק בצפון הדבר המיתי") אממממ... הסיגנון המוסיקלי שלי מאוד מגוון אני ארחיב מעט.. אני גם עושה קצת מוסיקה לבד, ז"א לא ממש לבד אני ועוד בחור בשם שי אני מקווה שבקרוף נקליט אפילו איזה סינגל...(וואו הוצאת ממני הודעה שאפילו בפורום שלי לא יודעים עליה). אוקיי אז נתחיל עם מוסיקה ישראלית: זה מתחיל כמובן מפורטיסחרוף וממשיך לאיזבו,ביר 7, קוב, השוונג של הפיתה, בוטן מתוק בקרקס, שילה פרבר, המכשפות, קרני פוסטל, מאיר אריאל ועוד רבים וטובים אחרים... בלועזי זה כבר הרבה יותר מסובך: זה מתחיל מקינג קרימזון וממשיך עד למינימל, רדיוהד טוקין הדס, רוקסי מיוזיק, פינק פלויד, ג'ימי הנדריקס ועוד רבים וטובים אחרים...הרשימה עוד ממש הרוכה

אז הינה נוכחתם לדעת שאין לי ג'אנר מועדף או זרם מסויים שאני זורם בו, למרות למרות שיש לי נטיה לזרום לזרם הביזארי משהו (האמת שגם בעיניין הזה כבר התמתנתי) לגבי ברי.... אוקיי זה הוא רומן ישן אני שומע ברי מגיל 10 בערך קצת לפני שיצא נגיעות... אמא שלי דאגה מגיל צעיר לגדל אותי על מוסיקה איכותית (שלום חנוך, אריק אינשטיין, פורטרט, ב-ר-י סחרוף ) וכך התחלתי לשמוע את ברי... לאט לאט היתעמקתי ביצירות שלו שזה כולל את מינימל קומפקט ופוריין אפייר וכל הפס קולים למינהם... הזיקה שלי לברי ממש חזקה (אמממ האומנם?) הופעות וכאלה אתם יודעים... למה נראה ששכחתי להוסף מס' דברים? בכל אופן זהו אני אוהד נעים מאוד, ואני מאוד שמח להיות כאן. (כבר שחכתי מה שאלת אם פסחתי על משהו אני אשיב בהודעה נוספת)