ברי מחכה להזמנה

shulhi86

New member
ברי מחכה להזמנה

השמועות טוענות שיום חמישי הגיע, מה שאומר שהגיע הזמן לפינה השבועית ברי מחכה להזמנה!
הפעם אני העלתי את הפינה כי המחשב
(תדמיינו שזה מחשב) של קרייזי חולה מאד. נאחל לו רפואה שלמה. ואיך אפשר בלי, הכללים: בכל שבוע אני/קרייזי נפרסם שם של אישיות מפורסמת. כל אחד בתורו אמור לקשר את האישיות הזאת לאישיות אחרת וממנה לקשר לאישיות אחרת וכך הלאה, והמטרה היא לבסוף להגיע לברי שלנו. הקישור יכול להיות אך ורק כאשר אישיות X היא קרובת משפחה מדרגה ראשונה/חברה בלהקה/הפיקה דיסק או שיר/כתבה או הלחינה שיר/ ביצעה שיר/עשתה קאוור לשיר של/עם/ל אישיות Y שמקושרת אליה, ולהפך. הופעה משותפת חד פעמית/ביצוע שיר מסויים בהופעה מיוחדת/ביצוע קאוור בהופעה אינם נחשבת לקשר. נא לא לפצל את השרשור, אם מישהו מזמין אישיות מסויימת, שתהיה מוזרה כמה שתהיה, אין לפצל את השרשור ולחזור אחורנית, זה הורס את כל הכיף בשרשור. תהנו! והאישיות להפעם:
חיים רביבו
בהצלחה!

shulhi86

New member
אה! ומגיע לי מיני-מזל-טוב

ב"ה עברתי תיאוריה (השנייה במספר)

ענת1986

New member
יוסי אבוקסיס

משחק עם רביבו במ.ס אשדוד ו
שולחי! אני אתחיל שיעור ראשון ביום ראשון הקרוב
את התיאוריה עדיין לא עשיתי

ענת1986

New member
כן! עם אח שלו ../images/Emo9.gif הוא חזר השנה,

וכנראה שזו תהיה השנה האחרונה שלו בכדורגל. הוא רוצה לפרוש. ובכל מקרה- למה אתם לא ממשיכים מיוסי אבוקסיס??

ענת1986

New member
חחחח... לא בקיעות! כתבו על זה המון

בעיתונים אז, ואני פשוט קוראת עיתונים
. מעבר לכך- כשהייתי קטנה, מאוד אהבתי כדורגל. הייתי אפילו בכמה משחקים של הפועל באר שבע, בית"ר ירושלים ומכבי חיפה
אני זוכרת שאהדתי את בית"ר ירושלים, ואז את מכבי חיפה.. כל פעם זה השתנה בהתאם למי שמובילה בליגה
אוהדת אמיתית, הא? במהלך השנים- התחלתי לאהוב כדורסל, ונטשתי את הכדורגל. אבל אני עדיין רואה את משחקי הנבחרת כשיש. על זה אני לא מוותרת.

smiley9

New member
../images/Emo68.gifגידי גוב

השתתפף באלבומו שר בשניים....אלבום דואטים

למעלה