"ברי מחכה להזמנה"

crazy M

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

הצלחתם!!! כל הכבוד.. הסיכום יגיע בקרוב..

shulhi86

New member
../images/Emo124.gifהנה זה בא - הסיכום

או קי אז טיפה באיחור, הנה זה בא, הסיכום! אז מה היה לנו? עברנו בין ישן לחדש מזרח ומערב, צפון דרום וגם מעבר לזה ובזכות כולכם הצלחנו לקשר בין גילה אלמגור לברי סחרוף! ישר כח לכל המשתתפים, המשיכו כך!
אז ככה: מגילה אלמגור, ג'יבה קישרה אותנו לאביטל אוז, הלא היא אישתו במיל' של קובי אוז (והנה כבר הגענו למוזיקה...) קובי אוז השתתף בהפקת התקליט "אשליות מתוקות" לשרית חדד, זאת סיפרה לנו ענת. המממממממממממממ ידעה לומר שאת "הייתי בגן עדן" כתב לשרית אהוד מנור שתרגם את המחזמר "שיער" בכיכוב צביקה פיק. אל תשאלו אותי מאיפה אך מלכת הגשם (חסכתי מעבר לאנגלית) הוסיפה שאורי פיינמן עשה קאבר ל"אין מדינה לאהבה". תמיר קליסקי הפיק את אלבומו השני של פיינמן (ותודה לענת) וגם את האלבומים הראשונים של אייל גולן (inflatable). אייל גולן כיסה את "חלומות" של רוחמה רז, תודות לred moon in the sky קרייזי חילצה אותנו מחוסר הידע בכל מה שקשור לרוחמה, ומסתבר ששם טוב לוי הפיק לה אלבום (לרוחמה, לא לקרייזי...). שם טוב לוי היה חבר בלא- בדיוק-להקה- צליל מכוון יחד עם שלמה יידוב (הממממ) שהלחין את ערב כחול עמוק לריטה. פאבלו רוזנברג השתתף באלבומה השלישי של ריטה (שוב פעם ענת), ושלמה ארצי כתב והלחין את שעות בין ערביים לפאבלו זאת מסר\ה smiley9. CaerBannog הוסיף\ה שדוד דאור שר קולות רקע בדיסק אהבתיהם לשלמה ארצי, וארקדי דוכין כתב את "כל הכוכבים" לדאור(smiley9). את אקורד הסיום הוסיף מינמל אפייר, שגילה לכולנו שברי השתתף בהפקת אלבומו הראשון של ארקדי דוכין "רוצה ויהיה"
שוב פעם מלא ישר כח לכולם ויום טוב @שולחי

shulhi86

New member
זו ללא ספק ההודעה הארוכה ביותר שלי

לפחות עד היום... ואם מנסים משהו קצר יותר אז מצביקה פיק לדנה אינטרנשיונל (ויוה) ששרה עם ערן צור את סקס אחר. ערן צור כתב את נימפה וערב חולה... יומטוב

inflatable

New member
קרייזי ושולחי, בהצלחה!!!

איזה כיף לראות שהפינה עוד רצה, אני חייב לאמר שממש התגעגעתי אליה, אני עכשיו בהפסקה בין שעורים בחדו"א לאלגברה, והפינה ממש עשתה לי חם בלב.... wish i was there......

crazy M

New member
תודה לכם..

בשמי ובשם שולחי.. המון תודה ואני מקווה שהיא תצליח..

למעלה