"ברי מחכה להזמנה"

crazy M

New member
"ברי מחכה להזמנה"

אז ערב טוב לכולם.. הפינה חוזרת בצעדי ענק אך תחילה אני אתחיל בכך שאני אודיע על עזיבתו של גלעד את הפינה "ברי מחכה להזמנה" שהוא בעצמו יצר.. ובהזדמנות זו ברצוני להודות לו על שליווה אותי כל זמן שהפינה הייתה.. עד שהופסקה.. אז תודה רבה לך גלעד. ועכשיו אני רוצה להוסיף ולציין את חבר הפורום שיחליף את גלעד ויהיה לצידי בניהול הפינה.. אז שולחי שיהיה לך המון בהצלחה. וכמו שאמרתי הפינה חוזרת ואיתה מגיעים תחילה גם הכללים לחדשים וגם למי שאינו זוכר:
בכל שבוע אני/שולחי נפרסם שם של אישיות מפורסמת.
כל אחד בתורו אמור לקשר את האישיות הזאת לאישיות אחרת וממנה לקשר לאישיות אחרת וכך הלאה, והמטרה היא לבסוף להגיע לברי שלנו.
הקישור יכול להיות אך ורק כאשר אישיות X היא קרובת משפחה מדרגה ראשונה/חברה בלהקה/הפיקה דיסק או שיר/כתבה או הלחינה שיר/ ביצעה שיר/עשתה קאוור לשיר של/עם/ל אישיות Y שמקושרת אליה, ולהפך.
הופעה משותפת חד פעמית/ביצוע שיר מסויים בהופעה מיוחדת/ביצוע קאוור בהופעה אינם נחשבת לקשר.
המטרה הסופית היא להגיע מהאישיות לברי כמה שיותר מהר.
נא לא לפצל את השרשור, אם מישהו מזמין אישיות מסויימת, שתהיה מוזרה כמה שתהיה, אין לפצל את השרשור ולחזור אחורנית, זה הורס את כל הכיף בשרשור.
תהנו! האישיות שבחרנו השבוע היא גילה אלמגור! ב-ה-צ-ל-ח-ה-!!!

giba70

New member
ברוכה השווה!! ../images/Emo24.gif

הברכה בכותרת מופנית לפינה האהובה (ולקרייזי האהובה אף היא
וכמובן
לשולחי בתפקידך החדש
אני ממשיך: גילה אלמגור, בתוך כל פועלה הרב בתרבות הישראלית שיחקה לפני שנה-שנתיים בסדרת טלוויזיה בשם "האישה האחרת", שם שיחקה גם אביטל "כיום כבר לא" אוז

ענת1986

New member
שרית חדד

אביטל אוז הייתה אשתו של קובי, סולן לקהת "טיפקס". מה הקשר לשרית חדד? בראשית 2001 יצא אלבומה של שרית חדד "אשליות מתוקות" ובו שבעה שירים שכתב והלחין קובי אוז, ביניהם הלהיט "יאללה לך הביתה מוטי" ושיר שאוז השתתף בו בשירה, "תזהרי ממנו".

המממ

New member
זה היה חוקי, הדבר הזה...?

קישרת 2 אנשים... בכל מקרה אני אמשיך משריתוש... ואתן את אהוד מנור. שכידוע כתב את "הייתי בגן עדן"...

ענת1986

New member
לא רציתי לשים שוב את קוסבי אוז...

הרי זכור לי שעשינו עליו פעם כבר

המממ

New member
אה...

ולי התברר עכשיו (בדיקה קצרה במומה) שאני ושריתוש חולקות אותו תאריך לידה (לא כולל השנה, כמובן). איזה אושר.

shulhi86

New member
אהוד מנור תרגם את המחזמר "שיער"

בכיכובו של צביקה פיק

Queen Of Rain

New member
חחחח....(ביל) קוסבי...LOL../images/Emo6.gif

אפרופו צביקה פיק.. אם עוד פעם משמיעים ברדיו את השיר הזה של הבנות האלה שלו אני יורה לעצמי בראש!!!! והקשר שלי הוא- חחחחחחחחחח.........(נראה אותכם יוצאים מזה.. מואההה....
) עכשיו זה קטע קצת רגיש
, ואני קצת לא מתפקדת כרגע אז תסלחו לי |
חוזרת אחורה בזמן
| תמיד בתור ילדה שכזה מסתכלת על אחותה הגדולה מתארגנת ומתאפרת ליציאה , אני זוכרת שהיא היתה שמה ברקע אם לא שלמה ארצי ודומיו , אז איזה זמר קאברים בשם אורי פיינמן(..?!) , יתקן אותי מי שזוכר אניייוואאאאאיייייייייייייי
, הוא עשה גם קאבר לשיר של צביקה "אין מדינה לאהבה" אם אני לא טועה וזהו...זה הקשר שלי.. בהצלחה!!!

ענת1986

New member
תמיר קליסקי

תמיר קליסקי הפיק את אלבומו השני של פיינמן, "מלח הארץ".

inflatable

New member
אייל גולן

תמיר קליסיקי וזאב נחמה הפיקו את האלבומים הראשונים שלו (או יותר נכון הראשונים המצליחים), וזהו....

crazy M

New member
אני רואה שקצת נתקעתם..

אז אני אנסה לחלץ אתכם.. ב-1991 רוחמה רז הקליטה את אלבומה "בלב מולדת קטנה" בהפקתו המוסיקלית של שם טוב לוי בהצלחה בהמשך..

המממ

New member
אפשר להמשיך?

שם טוב לוי היה בלהקה "צליל מכוון" ביחד עם יצחק קלפטר וגם שלמה יידוב!

shulhi86

New member
שהלחין את ערב כחול עמוק

של ריטה (שאני ממש לא מחבב בלשון המעטה...)

ענת1986

New member
פבלו רוזנברג

השתתף בהקלטת אלבומה השלישי של ריטה, "אהבה גדולה".

CaerBannog

New member
דוד דאור

שר קולות רקע בגירסה המוחדשת ל"גן העדן של ילדות" בדיסק "אהבתיהם" של שלמה ארצי.

Minimal Affair

New member
ברי סחרוף.

סוף סוף... סחרוף השתתף בהפקה, וניגן בגיטרות באלבומו הראשון "רוצה ויהיה" של דוכין.

למעלה