ברית TERROR כנסו

661994

New member
אתה לא תפרסם כלום אתה יודע למה?

כי אין לך כלום חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח גם לא מוח

lidor500

New member
תומר אל תזלזל סתם

יכול להיות שיש לו תמונה, אבל אני מודיע שאין לו שום קשר ל-AIS! גם אם יש לו תמונה, הוא בחיים לא היה בברית שלנו וסתם מנסה לסכסך. אני רוצה שמנהלי טרור ישתפו איתנו פעולה כדי למצוא את הסכסן (את הניק האמיתי שלו) ולהוריד לו את המדינה!

1ami1

New member
אחי תמנע מדבור לא יפה!

ומתחזה אם אין לך ברית ואין לך מה לעשות בחיים חוץ מלפתוח משתמש ב תפוז בשביל לנסות לסכסך אז זה עלוב

lazimi

New member
חחחח איזה גבר!!! פש תקוף אותי נו

עכשיו ניראה מה יעלה בגורלך יאוכל בתחת

moshikombg1

New member
מי שלא תיהיה AISTNT אתה לא תיכנסו

מי שלא תיהיה אף אחד אל תאמינו לו הוא איזה אחד שקרן אני אמצא את המדינה שלך וכבר נטפל בך אין לנו שום מלחמה ביניכם TERROR אני מצטער שהוא מנסה לעשות לכם בעיות אז אל תקשיבו לו אתה כבר טטופל בברית. בברכה מושיקו. AIS

1ami1

New member
ברית AIS לא להגיב לשרשור העלוב הזה

בקשה לא להגיב כי זה סתם להוציא עצבים על אחד שאף אחד לא מאמין לו! אז לא להגיב יותר! גם אני מבקש מאנשים בברית טרור שלא להגיב כי תאתם סתם תוציאו עצבים על מתחזה תודה!

111dolev111

New member
מה לא מובן~!!!?!?!?!?!!

כל חברי AIS לא להגיב לשירשור הזה הוא סתם מנסה לסכסך! לא להגיב!

AISTNT Rules

New member
אז אתם לא מאמינים:

בעקבות הודעה של אחד מהנהלים היקרים של AIS הנצחית, אני מפרסם חלק מברית TERROR כדי שתראו שאני רציני מאוד חשבתי שאתם תאהבו את מה שאני עושה, ולמנהלים שלי, אני לא ידבר איתכם כי אז תעיפו אותי. הייתי נייחמד וצינזרתי: http://img116.imageshack.us/img116/8760/terrorqo5.jpg

661994

New member
אולי אתה אצלנו

אבל אם אתה אצלנו למה אתה עושה דבר כזה בלי רשות אתה יודע איזה סכסוך אתה עושה עכשיו אם אתה אצלנו?!?!

pavel777

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

שקל? (כל חברי טרור מבקש לא להגיב)

AISTNT Rules

New member
סבבה, בערב אני אפרסם את כל הברית

טרור כולל מספרים ושמות או שתבקש סליחה

vagz

New member
תפרסם בבקשה!

כמה שיותר מוקדם אם אתה יכול...

661994

New member
יאלה נמאס ממך כבר

אתה רואה שלא מרוצים ממה שאתה עושה גם מנהלים בברית שלך אני ולידור, אתה ממשיך בזה אז אני מודיע שגם אם אתה אצלנו בברית אם תוקפים אותך אתה לא מקבל הגנה ולא כלום

AISTNT Rules

New member
אתה לא יודע מי אני

איך אתה יכול להבטיח שאני לא יקבל הגנה? מוזר שאתמול לא התנגדת שאני אתקוף את TERROR, ופתאום אחרי שפירסמתי הודעה זה אסור!

661994

New member
דיברתה איתי אתמול?

אני זוכר שדיברתי עם מישהוא אתמול הוא רצה לתקוף את טרור ודווקא היתה לי התנגדות אמרתי לתקוף רק כאלה בלי ברית אבל טוב לדעת שאתה בתת ברית שלי אני אתחיל לחרוש על מי אמור להיות בברית ולא נמצא

AISTNT Rules

New member
כן, דיברתי איתך

דווקא אמרת לי שזה יבוא להם בהפתעה.. ואישרת לי לתקוף אותם עם עוד כמה חברים שלי ויצאת יותר מדי תמים בהודעה הזאת, אני מציע ל-TERROR לשים עין על AIS

661994

New member
אמממ אתה בסדר?

יש ברית שאנחנו אולי נפטיע אבל טרור היא לא הברית הזאת תפסיק לנסות לסכסך אתה בלובל? (דור) או מושיקו?

למעלה