ברית TERROR כנסו

werds

New member
אני מצפה מAIS שאם השחקן שייך

אליהם הוא יוטפל

IsraelArmyBavli

New member
בטח יטופל יעוף מהברית

ואנחנו נפגע במדינתו חזק חזק שלא יישאר ממנה כלום

lidor500

New member
אחי בבקשה לא להאשים סתם

הוא כמעט בטוח אצלכם לא אצלנו.. אחרת איך יש לו את הצילום מסך? אלא אם יש פה רמאות...

AISTNT Rules

New member
אתה טועה

את הצילום חבר שהיה איתי בברית במפקד צ' הביא לי, אני נמצא ב-AIS, וכל עוד יש לי תומכים בברית אני נשאר

cohenman

New member
חחחחחחחחחחחח

אני היחידי ששם לב שהוא קטל את עצמו ? הוא אמר שהוא הוריד 8 מדינות ו 5 תעשיות חח ופרסם תצלום של הברית :) מלאה לחלוטין ! :) חחחחח

AISTNT Rules

New member
כהן כהן כהן

זאת הברית הראשית, יש לכם עוד ברית גיוסים וכל מני בריתות ורשמתי שהתמונה שסיפקתי היא רק חלק מהברית

cohenman

New member
אני יודע מי אתה :)

חחחחחחחח טוב לדעת חחח הלכתי לחסל לך עוד מדינה במפקד הצבאות ודרך אגב יפה שה8 מדינות, אף אחד מהם לא בראשית אלא בשלוחות והכל :) העולפ יפה

pavel777

New member
סלומון הכל טוב?

מה נשמע? איך החיים? איך הכפולות? או אולי גיא?

moshikombg1

New member
עד לכאן תיכנסו כולםםםםםםםםם

תשמע אני אחד הדוברים של הברית לי מותר לדבר בשם הברית אני אומר לך 1 אם אתה ממשיך לעשות סיחסוך אני יעלה לכוננות עליונה של כל TERROR AISTNT SHAD...... וכולם ואני ידאג לזה שהמדינה שלך תמצא ותושמד תשמע אני לא מטומטם עד לכאן אז ככה אתה ממשיך להגיב ולעשות לנו חור בראש אתה תושמד הבריתות האלה ישמידו אותך והם מעל ל- 1500 שחקנים עם אסטרטגיה במשחק כל מי שציינתי אני מזהיר אותך באופן רשמי אתה תושמד עם אתה ממשיך לעשות חור בראש. בברכה מושיקו.

AISTNT Rules

New member
וואו, מעל 1500???? כנס יא דבע

1500 אנשים זה רבע מהמשחק! ואיך בדיוק תחסלו אותי אם אתם לא יודעים מי אני? אני לא סתם מישהו, אני בנאדם חכם (אמנם קצת משעמם לי), לא תצליחו למצוא אותי הרגע תקפתי אחד מטרור ואחד מ-AIS שתמיד עצבן אותי ולא קוראים לי סולומון

yardiboom

New member
אתה תוקף אנשים מהברית שלך??

אני לא כל כך בטוח שאתה יכול להגיד שאתה חכם

KicK Ass9

New member
נו איזה טיפש...

יש לנו המון מדינות בברית, ולא כולם בברית שאני נמצא בה, הם מפוזרים!

למעלה