ברית מילה והנאה מינית

dolly15

New member
למרות שכל אחד

ברמה אחרת, כלומר ניתוח להגדלת חזה אני לא אעשה בחיים, אבל עם חזיות אני כן הולכת

קריסטה

New member
גם אני הולכת

אבל לפעמים הייתי רוצה שלא. יש לי חזה גדול אז אני לא מרגישה בנוח.

אם אתה עושה דברים מטופשים זו בעיה שלך

ולא גזירה משמים על כלל הציבור לעשות אותם. אבל אני בהחלט מסכימה איתך שברית מילה שקול לחלוטין להגדלת חזה, ובשל כך, ראוי שרק אדם בוגר יחליט לעשותו לעצמו אם באמת מאוד קריטית לו השטות הזאת.

Apikachu L

New member
אבל אנחנו בוחרותים לעשות אותם

התינוק בן 8 ימים - וזה תהליך שנכפה עליו. הוא לא עושה את זה ממניעים אופנתיים או כאלו או אחרים, עושים לו.

תשאל אנשים שעברו שיחזור עורלה

בארץ יש כבר מספר מסויים שביצעו שיחזור (ע"י מכשיר שמושך את העור בחזרה למעלה) ומעידים על שינוי גדול בהנאה ועליה בתחושה בתוך מספר חודשים

לא רק המחסור בעורלה שאת יתרונותייה שבלולה כבר פירטה מעליי, אלא ניתוח הברית שגם משאיר צלקת סביב הפין - איזור ללא תחושה וגם העובדה שהעור מכפה על מחסור בעורלה ונמתח כלפי מעלה - מכאן מגיעה שיעור על גזע הפין, כאבים בזקפה, איבר נטוי וכמובן "חוסר תחושה" לאחר זמן ארוך של יחסי מין

תהנו חבר'ה - לי אישית יש גוי בבית

אחלה שם

New member
כנראה שאין קשר

ראה כאן
גם על פי מה שידוע היום בתחום ההתפתחות העצבית לא סביר שמברית בגיל 8 ימים תהיה פגיעה
העניין בעיקר פסיכולוגי

תודה על הקישור, החכמנו

ולציטוט משם:

"מחקרים המעידים על העדר שינוי בחיי המין"
* מסטרס וג'ונסון לא מצאו הבדל ברגישות למגע בין פין ערל לנימול.

מקור:
Masters WH, Johnson VE. Human Sexual Response. Boston, MA: Little, Brown and Company; 1966:189-191

גוגל "התקרנות"

הסיכונים בגיל 8 ימים חמורים משמעותית מבגיל 18 שנים (נניח). הסיבה לכך היא ההיפרדות הטבעית של העורלה מהעטרה, שהופכת את ההליך לפשוט יותר. פסיכולוגי? אם כבר, מי שנימול, רציונאלי ככל שיהיה בדרך כלל, לא רוצה להאמין שהסרת חלק מאיבר המין שלו באמת פגמה במשהו, עד כמה שקצת קשה להאמין שלא.

בגיל 18 יש הרבה יותר סיכונים.

בגיל 18 מורידים יותר, זמן ההחלמה ארוך יותר ובנוסף - אם זה שמלים אותו לא מעוניין צריך לקשור אותו בשביל של יתפרע (
).

בכל מקרה - עדיף בגיל 8 ימים.

(ארגון הבריאות העולמי ממליץ על מילה, אגב. אז אל תעני לי, תעני להם).

שקר.

שום ארגון בשום מקום כבר לא ממליץ על מילה. שקר, בגיל מבוגר אין יותר סיכונים, ההפך, ההליך הרבה יותר פשוט והרבה פחות מסוכן אחרי שהעורלה כבר נפרדה והאיבר כבר מפותח. בגיל 18 לא קושרים אף אחד, פשוט נותנים לו להחליט לבד. איזה קטע. תגיד, אתה בטוח שבעת הברית מילה לא הורידו לך עוד כמה איברים חיוניים, ככה על הדרך?

ואגב, בקשר להערה האחרונה שלך

אם לא תעלי (קצת) את הרמה אני אפסיק לדבר איתך.

...ולפני שאת כותבת לי שזה מצויין וזה בעצם מה שרצית, אני מודיע לך - זה יחשב שבאופן סופי, ברית מילה זה מעולה. אז תחשבי פעמיים. (
).

אחשלו

מעניין לי את כיפת הדגדגן שאתה חושב שברית מילה זה דבר מצויין, אבל אמירת נתונים שקריים עושה לי חשק למול מישהו בידיים. למול איבר שנמצא עדיין בגדילה ועוד לפני שאפילו מתחילה היפרדות של העורלה זה מסוכן יותר, הן מבחינת תופעות לוואי תחושתיות והן מבחינת האמורפיות ממנה הוא עלול לסבול בגלל פגיעה בהתפתחות.

למעלה