ברית החברות

גם אני הרגשתי בבלוגים שצפניה מחבב

פלוס פלוס את אושרי ובהמשך אפילו יותר את תורג'י. כמובן שהסכמתי איתו לגמרי. לדעתי ברוב הביקורות תורג'י זכה להערכה שמגיעה לו. גם אם ירדו עליו ובצדק על היהירות ועל התקופה המגעילה עם אושרי, המבקרים/ כותבי הבלוגים ידען להעריך אותו.
גם אני הרגשתי שהחברות של אושרי ותורג'י(חברות שכל אחד חולם עליה) היא ברומנס נטו.

X יו יו S

New member
את זוכרת מתי הוא כתב את זה ?

באיזה פרק

כי מה שאני הבנתי ממנו שהוא עף על אושרי כי אושרי מסוג אנשים שעפים על עצמם
(הוא לא אמר משהו כזה זה מה שאני הבנתי מדברים שלו)

את צודקת שעם סרן היו יותר קטעים אבל מי שמחפש סלאשים ימצא בכל מקום

אני חושבת שהוא ניסה להסביר את הסגנון

והסתבך קצת בדרך.
קשה לי להאמין שהוא לא מחבב אותם מהדרך שהוא כתב עליהם כל העונה.

IDGAD5

New member
בוקי גפטו?

כנראה שיש לך קריאה סלקטיבית. כמה שרשורים והודעות נכתבו פה כנגד הסטאטוסים של בוקי? המון במיוחד כשהוא יצא כנגד אנה ותורג'י . בסיכום התכנית כולם בפורום נותנים לבוקי קרדיט כדמות טלוויזיונית ולא כשחקן במשחק. כמה ביקורת חטף בוקי בפורום הזה? את מוזמנת ללכת אחורה בפורום ולקרוא כי את יודעת אולי גם לך קצת קשה לחשוב עם החום. אפילו בפרשת הפסלון הפורום הזה הוא המקום היחידי שפקפק בלגיטימיות של גנבת הפסלון אולם בסוף קיבלו אותו כי הבנו שכשם שאנחנו צריכים לקבל את צמידי הוטו והעונש שמסרסים את המשחק האסטרטגי כך אנחנו צריכים להשלים גם עם השינוי הזה בפורמט.
ועדיין אחרי הכל אנשים דרגו את ענת ותורג'י על המשחק שלהם ורובם לא נתנו להם ציונים נמוכים. שגב לא גאון ובטח שלא היה הגון במשחק שבו לא צריך להיות הגון.
מוזר שכשאנשים כאן עדיין מאשימים את שגב בהתעללות במשה ובבוקי את לא טורחת להגיב להם ולומר להם שזאת כנראה עריכה מגמתית, למרות שעשרות ראיונות עם בוקי ומשה יוכיחו שהם בעצמם לא חושבים ששגב התעלל בהם. למה את לא עושה זאת? נכון בגלל שהאנשים שכותבים את ההודעות האלה הם בדרך כלל בעד השילוש אז למה לסתור אותם?
למרות שאת מצהירה שאת בסדר עם הזכייה של שגב וצפית אותה ממזמן את לא ממש מתנהגת בצורה כזאת. כן את תתני לו ציון 10 אבל אחרי זה תגידי שהוא הבטיח הבטחות ליוליה או לאחרים כדי שתבחר בו. כי הרי אין שום סיבה שאנשים יעדיפו אותו על פני השילוש נכון?
את תהיי שלווה ורק תמתיני לשעה הנכונה להאשים פורום שלם רק בגלל שלא מסכימים את דעתך.
את החלוקה אגב עשתה השלישייה בעצמה. יש אותם ויש את כל השאר.

תראי לי מקום אחד בו האשמתי את הגולשים כאן

בפורום הזה! ובמיוחד לא את הכותבים הוותיקים אותם אני מכירה משנים קודמות... רוב הצעקות שלי היו כנגד העדר שאני קוראת בטוקבקים המגיבים לכתבות ובפייסבוק. בפורום הזה אני כתבתי והשתתפתי באופן סביל למדיי ושלישיית הבוטיק לא היתה בראש מעייניי עד שהתחיל העליהום ותסמונת העדר התחילה עם הגניבה של הפסלון ובעיקר מצד גולשים אשר מגיבים כאן בפעם הראשונה. לא חברי פורום וותיקים אלא כל מיני שמות שהופיעו כאן בפעם הראשונה כמו פטריות אחרי הגשם והתחילו להשמיץ ולקלל את תורג'י ואנה ולשבח ולהלל את בוקי הטוב והגאון. כל המגיבים הוותיקים שכתבו פה בתחילת המשחק פשוט נעלמו כי הפורום הפך לזירת אגרוף במקום פורום שאפשר להתדיין בו כמו שצריך. לכל הבלאגן הוסיפה לא מעט רוקסין עם האובססיה שלה נגד שגב ולי לא היה כח ולא היה חשק להתעמת איתה על זה.
בקשר לשאר דברייך, באמת שאין לי את הכח ואת העצבים לענות על זה כי אני מרגישה כבר תחושה של עליהום עליי בדיוק כמו שעשיתם על רוקסין. אבל אני לא רוקסין ואין לי עצבים לעליהום.
היה לי נעים מאוד. ביי.

הצטרפתי לפורום רק השבוע ומאד אהבתי

את מה שכתבת. אני פה רק שבוע וגם אני מרגישה שאין טעם. גם העריכה מסתבר שפגעה רק בשגב, במצבים שהוא נראה לכם לא מושלם, זה רק עריכה. והיא הייתה לטובת תורג'י, ברגעים שנראה לכם שהוא טוב, זה רק עריכה.
מסתבר שגם חברי השבט שחשבו שמויאל נכנס לפארנויה ראו את העריכה, כי תורג'י התעלל כנראה במויאל והעריכה הסתירה מאיתנו.
ומסתבר שגם בצפניה העדר בעד השלישייה (מה????) הדעות שם היו מגוונות אבל כל כך קשה לה לראות שיש תגובות בעד השלישיה שזה משתלט על כל הבלוג.
אבל חוץ מיזה רוב התגובות פה של האחרים בשבוע האחרון, גם אם רובם היו בעד שגב, היו כיפיות לקריאה. ולי לפחות לרוב היה כיף.
דרך אגב, צדקו פה שאמרו לך שרוב הקהל ממש לא אוהב את שגב. למעשה עד שהגעתי לפה חשבתי שאין אוהדים לשגב רק כאלה שלא אהבו את השלישיה.
נקודה נוספת נכונה היא שבפורום הזה בוקי לא זוכה לאהדה שהוא זוכה בציבור. ועל כך שאפו.

התכוונתי לנאוסקאיי כשכתבתי שאין טעם.

לגבי השאר גם אם הדעות שלנו שונות לחלוטין הרגשתי שעדיין יש ראייה שפתוחה לדיון.
היו מקרים שהם הביעו נקודות שהאירו דברים בדרך אחרת וגם התשובות שלהם הראו שלא הכל שחור ולבן.

תראי את התגובה שלי למעלה ליחפה בפארק

בקצרה. אצלך הישרדות מחולקת לרעים ולטוב. לכן כשמישהו מהרעים עושה מעשה טוב זאת כנראה עריכה וכנ"ל שהטוב עושה משהו רע. הכל מתורגם אצלך ל"איום ונורא" שמדובר בשלישיה ונפלא שמדובר בשגב. קשה לך מאד לראות אחרת. כך שבחילופי הדברים איתך יש תחושה של עליהום. לי אישית זה לא נעים.

אצלך לא? אני עדיין לא קראתי

מילה אחת טובה על שגב, בוקי או נטלי למשל בעוד שאני כתבתי לא פעם דברים חיובים גם על חברי ברית הבוטיק.

אני רק בנאדם אחד ולא קבוצה אז איך אני בדיוק נותנת תחושה של "עליהום"? תמהני. מה גם שמבין שתינו זו את שמתעקשת שוב ושוב להוריד את הדיון לפסים אישיים.

קצת מתיש אותי כל הזמן ל"הוכיח"

ולהצדיק את עצמי. אבל מזכרוני (ואני ידועה כבעלת זכרון טוב) כתבתי על בוקי שעד לנק' מסוימת במשחק סימפטתי אותו, על שגב שההדחה של אושרי הייתה מהלך גאוני, על נטלי שהיא חברה מדהימה ושהיא חכמה.
ואת כל המחמאות האלה הספקתי לכתוב בשבוע אחד ועל 3 אנשים שלא התחברתי אליהם במשחק. :)

העיקר שלהוכיח אחרים זה לא מתיש, לא?

ואני שמחה שמצאת מילים טובות גם על נטלי ובוקי ושגב, לא זכרתי שכתבת כך אבל אם את אומרת מבחינתי זה מספיק. אגב, גילוי נאות: קראתי את דברייך די מתחילת העונה, לא רק השבוע, פשוט לא בפורום הזה.

לא התכוונתי להוכיח אותך פשוט

כל מה שאני כותבת הרגשתי סוג של עליהום, בסגנון, תוכיחי לי שכתבת
תצלמי את זה (מה????)
זה לא בית משפט פה. וגם לא כל כך עקרוני איך בדיוק בוקי ניסח את הדברים. אם אני אומרת שאני בטוחה שאני זוכרת, אני לא צריכה ללכת לחפש את הקטע, לצלם אותו ולהביא לך כהוכחה. כנראה, הדברים נאמרו. אין לי בעיית זכרון. וגם אם זכרוני בוגד בי זה לא כל כך עקרוני לדיון.
הרגשתי פה כאילו את מעמידה אותי למשפט.
והאמת שזה הפורום היחידי שאני כותבת בו. המקום היחיד הנוסף שכתבתי בו הוא הבלוג של צפניה.

עליהום בסלנג פרושו התקפה של קבוצה על יחיד

אני יחידה, את יחידה - איך אני בדיוק יכולה לעשות עלייך "עליהום"?

לא ביקשתי שתביאי לי מראה מקום לדברייך, יתרה מכך, כתבתי שאם את אומרת שאמרת - מבחינתי זה מספיק.

לעומת זאת במקרה של בוקי כתבת על דברים שלא היו כאילו הם אמת לאמיתה. אני הלכתי וראיתי את כל הסרטונים וכתבתי בדיוק מה היה בהם עם ציטוטים אבל את מתעקשת שהסיפור הדימיוני שלך הוא הנכון. נו, שוין.

התכוונתי לבלוג של צפניה.

טוב אז הלכתי לראות. פרק 29 בסוף הם יושבים

כולם ובוקי אומר שענת היא הווינרית של המשחק וגם הדרך שלה לא הייתה משובשת כמו של שגב . ואז יוליה אומרת שהיא לא מאמינה לשגב השורד ו....
זאת הייתה שיחה מי לדעתם צריך להיות השורד האחרון. אני חושבת שאפילו את תסכימי איתי שבוקי חשב שענת אמורה להיות השורדת האחרונה.

מעניין, ראיתי עכשיו גם את הפרק

באמת היה שם את המשך המשפט שבסרטונים לא היה, על הדרך המשובשת (אבל הוא גם לא אומר שהיא היחידה שלא התלכלכה) וישר אחר כך חתכו למריבה שבין בוקי ונטלי (אנשים לא הסכימו עם בוקי לגבי ענת בכל מקרה) ולעומת זאת, בסרטון שמתאר את אותה הסיטואציה ממש השיחה מעט שונה, מסתבר שחתכו את חלק השיחה בפרק והדביקו אותה לקטע מאוחר יותר. הנה, עשיתי לך פוטורומן.

http://imgur.com/kcXJk

בוקי הדובר הראשון, אח"כ נטלי, אחר משה ושוב בוקי.

אני חושבת שבשלב הזה, כשההדחה היתה כל כך טריה, בוקי היה מחומם על שגב אבל זה עבר לו. לא יודעת אם הוא היה מסוגל בכל מקרה להצביע לענת בגלל תורג'י. מהצד השני, נראה לי שאושרי היה כן מצביע לשגב ולא לענת בשלב הזה, הוא באותו הפרק כינה אותה ואת אנה שקרניות.

למעלה