בריטני.. ספירס?

Kryptonite

New member
LOL על הפיסקה האחרונה

כל כך נכון וכל כך עצוב. האנשים הכי פתטיים שיש, באמת.

SuperShiro

New member
למרות

שאת מסתכלת על שני הצדדים, אני ממליצה גם לך לקרוא את התגובה שכתבתי למי שנמצאת מאחורי הניק ניים Black Parade
יום טוב

SuperShiro

New member
תגובתי../images/Emo9.gif

קודם כל
מגילה לפנייך, אבל לפי דעתי, מגילה ששווה קריאה
אני, כמו כל שאר העולם הכרתי את בריטני ספירס, ידעתי מי היא,איך היא ניראת, ידעתי לזהות שירים שלה כאשר שמעתי אותם ברדיו, הכרתי את המילים של Baby One More Time ושירים רבים אחרים. את בריטני האמיתית למדתי להכיר לפני שנתיים וחצי, כשהייתי בכיתה ז'. אמא שלי קנתה לי את דיסק הלהיטים שלה, הסתכלתי עליה ואמרתי "אה..בריטני ספירס
", הסתכלתי על רשימת השירים ואמרתי, טוב ניתן לה צ'אנס, יש פה כמה שירים טובים. כאשר התחלתי לשמוע את הדיסק פשוט לא יכולתי להפסיק, אחרי יום הכרתי את המילים של כל השירים ואת הסדר שלהם בעל פה. דרך השירה העמוקה והרגש המשגור בשיריה רציתי להכיר אותה, רציתי ללמוד ולהכיר את בריטני ספירס האמיתית, ולא את זו המוצגת בתקשורת, לא את זו שכל פיפס קטן שלה מוכרז כ"שערורייה". התחלתח ללמוד להכיר אותה, ופשוט לא יכולתי להפסיק. כן, כבר הערצתי זמרים בעבר, סלין דיון למשל, אבל אף פעם לא ממש רציתי להכיר אותה, ללמוד עליה, בשבילי היא פשוט הייתה עוד זמרת עם שירים שכיף לשמוע. כשאני שומעת שירים של בריטני, אני במאין אקסטזה, סוג של "אני שומעת בריטני ואתם לא
". אז כן, היא אנושית והיא עשתה, עושה ותעשה המון טעויות, גם כאלה שנראות לנו מוגזמות, מתחת לכל ביקורת. אבל היא, בגלל הקסם שבה, יודעת לתקן הכל בתמונה טובה אחת, בחיוך, ובפרצוף מצחיק
יש בה את הכריזמה הזו, את הקסם הזה שלמעט מאוד אנשים יש. היא מיוחדת, כן, היא עשתה המון טעויות לאחרונה, אך אסור לנו לשכוח מי היא באמת, ואת כל אשר השיגה [כזמרת] וכאדם. היא כאן בשבילנו, ואנחנו בשבילה. המון פעמים הטעויות שהיא עושה, שהן ברמה 5 מוצגות כטעויות ברמה 10, וכן הלאה. היא זמרת ורקדנית מוכשרת בטירוף, והכי חשוב היא באמת באמת אישה מדהימה, כל אדם שפגש אותה אמר זאת, וגם לא קשה לראות את זה
אני חושבת ששווה לתת לה עוד צ'אנס אחד לפחות לפני שאומרים "פוס שברו את הכלים", כי אם גם לך יש את ההרגשה המוזרה הזו, כאילו פגעו בך כאשר היא עושה טעות איומה, התחברת אליה, צ'אנס אחד, זה הכל
למרות שזו מגילה מאוד מאוד ארוכה, אני מקווה שתקראי אותה, תחשבי עליה קצת, ומי יודע - אולי באמת תתני לה עוד צ'אנס אחד

NetaOnline

New member
קראתי ../images/Emo9.gif

את צודקת במה שאת אומרת אבל לפעמים, כאשר בנאדם עושה טעות, אנשים נוטים לשפוט אותו לפי אותה הטעות ולא לפי כל הדברים הטובים שהוא עשה לפני זה.
עצוב נכון אבל ככה זה... לדעתי ברגע שהאלבום המיוחל של בריט יצא היא תשכח את הכל ורק תיזכר בקול הכובש שלה שרק באותו הרגע התנגן בסטאריו שלה..
וכל הקטע של "נמאס לי מבריטני... ספירס" יהיה נחלת הסטוריה

SuperShiro

New member
אני מקווה

אם זה היה כל אדם אחר בעולם אני לא בטוחה שזה סוג המגילה שהייתי כותבת
ומאוד מאוד קשה לתפוס אותי, לכבוש אותי. היא הצליחה, וכל יום אני מבינה למה האישה המדהימה הזו הצליחה
אני באמת מקווה שהקטע הזה יהיה נחלת היסטוריה, בשבלך, כי באמת חבל להפסיד אישה כל כך מדהימה, וגם לה יהיה חבל

Invisible Boy

New member
היא גדלה...

זה היה ברור שהיא לא תשאר הבריטני של פעם. כדאי לך לקרוא את מגילת שיר [
] אני הייתי במצב כמעט דומה לשלה רק לי זה התחיל בדיסק "Britney" [
] מה שאני חושב זה שברגע שבריטני מוציאה את האלבום החדש כל המעריצים למינהם שאמרו "מה נסגר איתה?" "נמאס לי ממנה" ובלה בלה בלה יחזרו לאהוב אותה שוב, ובשבילי זה בדוק.
איזה חיוך
, איזה שיר
.

תראי,

יש אימרה שטוענת ש- "מי שלא עושה - לא טועה". ובריטני.. זאת בריטני ספירס, הסלב, הרול מודל, זאת שמככבת על שערי העיתונים. יש לה אורח חיים קדחתני ושם בסדר גודל לא רגיל, ובהתאם לכך הטעויות שלה נוטות להיות גדולות יותר משל האדם הממוצע. בהודעה שלך את בעיקר מתייחסת לעניין הלבוש שלה - זה משהו שאין מה לעשות בנוגע אליו. היא אדם מבוגר עם סטייל משלה, רצון למתוח גבולות, להעז, להפתיע. אי אפשר לצפות ממנה לשנות את כל-כולה עבור התקשורת - כאשר היא מגיעה לטקסים ואירועים היא תמיד דופקת הופעות מכובדות, מגיעה בהתאם לאירוע. הקטע שהפפראצי נמצאים פשוט בכל פינה - בין אם היא רק נכנסת למכונית באמצע הלילה, ובין אם היא עושה ג'וגינג בסנטרל פארק ביום שימשי. וכמובן שאי אפשר תמיד להראות מדהים, במיוחד לא כש50 צלמים צובאים עלייך (ודוחפים לך ת'מצלמה מתחת לחצאית, ואח"כ עושים על זה קלוז-אפ).. קיצר, יש פעמים שהיא מתלבשת סבבה, יש פעמים שלא כ"כ. יש לה בגדים חשופים יותר וחשופים פחות (מה ההפתעה בזה שהיא מתלבשת חשוף?
זה ככה מ98') - ואם זה מה שמפריע לך בה.. וול.. מקווה שלפחות תהני מהמוזיקה שלה לעתיד לבוא. :)

m o r 1 0 2

New member
וואוו איזה מגילותתת ../images/Emo70.gif

שתהיו לי בריאים קראתי כמעט את כול התוגובות שלכם
ואתם צודקים בהחלטט אולי בריטני השתנה ,התחתנה ,התגרשה וכל הדברים האלה
אבל בריטני היא ב=ר=י=ט=נ=י והיא לעולם לא תשתנה ואני אוהבת אותה איך שהיא כי לכל בן אדם יש ת'טעיויות שלו

../images/Emo205.gif............

אתם מוזמנים לקומונה לרן דנקר ומייקל לואיס
למרות כל המריבות עם המעריצים/ות בנהם ; מי הכי חתיך , מי הכי מושלם וכו'... החלטנו לפתוח קומונה לשנהם:) שנהם יפים, שנהם מדהימים.. אז למה לא לאהוב את שנהם?! למה לעשות מלחמות [
] אז אם אתם אוהבים את אחד מהם, או אפילו את שנהם [
] ; אתם יכולים/מוזמנים להיכנס לקומונה שלנו עליהם:)
כתובת הקומונה לרן דנקר ומייקל לואיס
http://www.tapuz.co.il/Communa/userCommuna.asp?Communaid=24489 מקווה שתהנו... ואתם תהנו
המשך יומושלם
-לירון ולירז-

למעלה