בריטני.. ספירס?

Black Parade

New member
בריטני.. ספירס? ../images/Emo168.gif

אני זוכרת ת'שנים של פעם. אני זוכרת ת'קליפים של פעם. היינו יושבים ורואים את בריטני הסקסית, היפה, החושנית, עם הקול שאין כמוהו. את בריטני המלכה. הבלונדה המלאכית. היום אנחנו רואים אותה יוצאת למועדונים עם פריס הילטון, מסתובבת בלי תחתונים ולא חוששת להתפשט במועדון לעיני כל התיקשורת. ואני אומרת.. מה לעזאזל קורה איתה?! איפה בריטני של פעם?! תראו מה קרה לה. כבר אין לה כבוד. היא הורידה ממנה את הכל. היא חשפה כבר הכל. בריטני זאת כבר לא בריטני. שאני שומעת את השם בריטני ספירס אני לא מאמינה למה שאני שומעת.. זאת לא בריטני. זאת לא בריטני ספירס. אני הערצתי את הבחורה הזאת גם בגלל מה שהיא הייתה. אבל היום, אני לא יכולה להסתכל עליה בתמונות עדכניות. אני חושבת על איך היא הדרדרה ואיבדה את כל האמינות שלנו, המעריצים, ואת כלה כבוד שלה בפומבי. לא רק על זה אני חושבת. איך הילדים שלה יחיו עם זה?! הם לא יוכלו ללכת בלי שיגידו להם "חה חה חה!!! אמא שלך יוצאת בלי תחתונים למועדונים שכל הגברים מסתכלים עליה ומזילים ריר!!!" איפה לעזאזל נעלמה בריטני הזמרת?! נזיכת הפופ ולא נסיכת [סילחו לי על המילה] הזנות?! אני אישית איבדתי בבריטני כל עניין. איבדתי את האמינות שלי בה, ומבחינתי, היא איבדה ת'כבוד שלה לגמרי. אני.

גזניוס

New member
תראי

כל המקרים שהזכרת קרו בתקופה אחת, אחרי הפרידה מקווין. עם פריס היא כבר לא מסתובבת,והקטע של התחתונים קרה רק פעם אחת. אם תסתכלי על תמונות מהשבוע, היא פשוט נראית מ=ד=ה=י=ם זאת פשוט הייתה תקופה מוזרה כזאת.

הילולו

New member
פעם אחת שיכולה להרוס את המערכת

יחסים שלה עם הילדים שלה או לפחות לפגום קשה מאוד במערת הזאת ! הם לא יסלחו לה על זה !

מה נסגר ../images/Emo6.gif

על מה הם לא יסלחו לה, על משהו שעורר כותרות ליום אחד והפך לאולד-ניוז? אני לא רואה שהילדים של מדונה שונאים את אמא שלהם בגלל שהיא הוציאה ספר סקס.. רק בגלל שבריטני הפכה לאמא, היא לא תהפוך לחסידת אומות העולם. היא חשפה לפני, והיא תחשוף אחרי. אמנם ילדים זה משהו שצריך לקחת ברצינות, אבל יש גבול לכל תעלול.. הבחורה בת 25 והיא לא תתחיל להתנהג כמו סבתא מעכשיו. והקטע עם התחתונים מזהההה אוברייטד. סבבה, לאף אחד לא היה נעים לראות (או שכן?..) ולא היה הורג את בריטני ללבוש שמלה ארוכה יותר, אבל אם הפפרצי לא היו דוחפים את המצלמות שלהם בכח - הם לא היו מקבלים את השוט הזה.

xtina 4 ever

New member
צודקת..../images/Emo210.gif

אבל למרות הכל, למה שלא תתני לה עוד הזדמנות? אחת אחרונה. עוד מעט היא חוזרת עם אלבום חדש, מראה חדש ותדמית חדשה. אולי היא תחזור להיות מי שהייתה פעם? מי יודע..

Pomodoro

New member
אני רק מקווה

שבאלבום הבא היא תשוב לאיכויות הישנות שלה, שפשוט נהרסו עם השנים. באלבום האחרון היא פשוט נשמעת נורא... בדרך כלל אמנים משתבחים ווקאלית עם השנים. אצל בריטני קרה הדבר ההפוך, או שהיא פשוט לא ניצלה את כל כשרונה.

Kryptonite

New member
עיזבי אותך שטויות

חכי לדיסק הבא שלה, ואז נדבר. בינתיים? הכל שטויות. זה יחסי ציבור, טעויות שלה, טעויות של התקשורת, הגזמות, מצבים נפשיים ובלעבלעבלע. המצב ניראה ממש על הפנים עכשיו (אם כי במגמת שיפור) אבל בתכלס, בעוד חמש שנים גג, זה ייראה סתם כמו תקופה לא טובה. אני סומך עליה שזה יעבור.

candyheart

New member
../images/Emo45.gifקצר ולעניין!

וברצינות אנשים,כולם מתנהגים כאילו היא הבן-אדם המפורסם הראשון שעובר משבר כזה...ג'יזס קרייסט,אתם צריכים להתעורר ולפתוח ביוגרפיה של סלבריטאים אחרים(במיוחד זמרים) ולבדוק בעצמכם,היא ממש לא. ברצינות,די לקחת ת כל מה שהתקשורת מכתיבה לכם כאילו זה כל מה שקורה בעולם!אומרים לכם שבריטני רעה וכולם טובים ואתם מאמינים לזה??? אז היא עוברת קופה קשה,ביג דיל! אם מישהו באמת מעריץ אותה,ומתכוון לנטוש אותה רק בגלל כמה דברים שנעשו בחיים הפרטיים שלה,בלי כל קשר למוזיקה,אז ברצינות...רק רחמים יש לי אליכם.אתם לא יודעים להבדיל בין החשוב לתפל? (ברור שאני לא מדברת לכל הפורום,כן?)

tali44

New member
תראי...

היו לה מקרים שהתקשורת עשתה ממנה ממש רעה. (כמו שאמרו שהיא הקיאה על מישהוא ובסוף אושר שנשפך על האיש חמאת בוטנים
)וגם היו מקרים שהיא באמת התנהגה בצורה טעונה שיפור. אבל אם תסתכלי בדף הנוכחי של הפורום ואולי עוד דף קדימה, תראי שהיא עדיין איכשהוא אותה בריטני. חייכנית שמנופפת בילדותיות לפפראצ'י, היא הביאה 300 דולר להומלס שניגש ליד רכבה, היא מטפלת בילדים שלה , היא עזבה את בעלה קווין שהסתובב בלילות עם חשפניות, וכ'ו. היו לה (לא מעט) מקרים שהיא נהגה בטיפשות מוחלטת! אבל סה"כ אין לה כח להישאר תמימה ולאהוב את כולם. אז שתתה, עישנה, וכל מיני שטויות. והיו לה כמ טעויות שנעשו מתוך שכרות (וסה"כ הרבה אנשים שותים ומשתכרים, והיא כבר עברה את גיל 18 [שאין לי מושג אם החוק הזה קיים בארה"ב]) ועם העישון היא הפסיקה אודות למדונה (למרות שאחרי הלידה ראו אותה פעמיים אולי עם סיגריה, אבל בכל מקרה אין מצב שהיא תעשן קבוע כי ככה היא לא תוכל לשרוד חצי שיר) היו גם שמועות [או לפחות יש אנשים שהבינו ככה] שהאתר הרישמי של בריטני יסגר בגלל התנהגותה, אבל זה בכלל אתר מעריצים שאם אני לא טועה הוא עדיין לא נסגר. בריטני גם פרסמה באתר הרשמי בשבוע שעבר מכתב למעריצים ושהיא היתה "עצובה אם היא הייתה צריכה לקרוא את מה שאנחנו קוראים כל יום" (כל הדברים שהיא עשתה ) והיא מבינה את זה שאנחנו כועסים. אבל עכשיו היא תוציא אלבום חדש, דף חדש. וכבר ניתן להבחין בבריטני, בריטני קצת אחרת מהתקופה האחרונה.

היום,כבר ממש לא איכפת לי

מה היא עושה מתי ואיפה..כי לא משנה מה יקרה...היא תמיד תעשה מה שהיא רוצה. העיקר שכבר תוציא מוזיקה חדשה!!!.

בריט23

New member
אכן עם השנים בריטני שלנו...

השתנתה, התבגרה ואף עברה כמה וכמה משברים, גירושים של ההורים, הפרידה מאהבתה הראשונה ג'סטין (הם יצאו 3 שנים) התחתנה והתגרשה פעמיים, והולידה 2 תינוקות חמודים. בקיצור- הבחורה הזאת עברה כ"כ הרבה בחייה, כ"כ הרבה דברים שגם מן הסתם הובילו לשינויים, כולנו נוכחנו לראות שבריטני היא בסך הכל בת אדם, היא לא פוטוגנית בכל התמונות שלה, גם לה יש ימים רעים, מה שהיא היתה לפני 8 שנים זה כבר לא מה שהיום. אבל כמו כולם, גמני מאמינה שזאת בסך הכל תקופה קשה שהיא עוברת בסך הכל היא עדיין ילדה, רק בת 24, לא? וזה הרבה מידי דברים לעבור בגיל כזה צעיר. העיקר שכולנו יודעים שבריטני המתוקה, עם כל מה שעברה עדיין נשארה מתוקה כמו פעם ובחורה מצחיקה וטובת לב, יש מפורסמים שהם כאלה סנובים מה שממש אי אפשר לומר עליה.. היא פשוט מאמי! :)

יש משהו במה שאת אומרת,אבל..../images/Emo182.gif

זה לא מדויק,כי בריטני תמיד הייתה כזו. הבריטני שאת רואה היום היא כמעט אותה בריטני של פעם. אז הפעם זו בריטני גרושה פלוס שניים,ופעם רווקה. היום זו בריטני נועזת יותר,פעם נועזת פחות. [מה שגם זה לא בדיוק נכון,בריטני תמיד לא התביישה לחשוף את עצמה מול המצלמה,זה לא שפעם היא הייתה נזירה והיום היא לגמרי ההפך] אבל היא נשארה כביכול אותו הדבר- אותה אחת שלא מתייחסת למה שאומרים לה ועושה תמיד את מה שבראש שלה,ואם בא לה לצאת בלי תחתונים אז היא תצא בלי תחתונים,ופחות אכפת לה מה שיכתבו עליה בעיתון יום למחרת. אני מאמינה שהיא בהחלט השתנתה,היא לא נשארה אותו הדבר,אבל בסופו של דבר התהליך שהיא עברה עוברת כל אחת,ואם היא לא עברה,היא בטח תעבור את זה מתישהוא. בריטני עברה משברים ובעיות בזוגיות,החיים שלה עברו תלאות וזעזועים,היא הפכה לאמא במשרה מלאה[מלבד זה שהיא התבגרה וצמחה מנערה תמימה לאישה סקסית,ועם זה גם בא השינוי הזה],זה היה צפוי שבשלב כלשהוא היא תצא מדעתה. ממש כמו אדם אמיתי,בריטני מתנהגת לפי הרצונות שלה ולא מרסנת את עצמה,והיא תמיד הייתה כזאת. אני לא יודעת מה אתכם,אבל זה מה שתמיד אהבתי בה,שהיא לא דופקת חשבון לכל אחד,שהיא פשוט חיה את החיים מבלי לפגוע באף אחד ומבלי לבקש את רשותו של אף אחד,ועל כך אני אוהבת אותה,למרות הכל. אז נכון,הילדים שלה יפגעו מזה,אבל אני צופה להם חיים טובים,לא פחות מאף ילד רגיל. בריטני עשתה טעויות,אבל זה לא שולל את העובדה שהיא בהחלט יכולה להיות אמא טובה ולהמשיך לאחוז בקריירה מצליחה ומעריצים נלהבים. כל אחד עושה טעויות,אבל אם אתה מעריך אדם כלשהוא,אתה תמיד תדע "לסלוח" לו על זה ולהגיע למסקנה שכמו כל אדם אחר,גם לו מגיע לטעות,ולא משנה איך. אם הייתה במקומה,הייתי יודעת בוודאות שזה לא היה קורה לי וגם לא הייתי נותנת לזה לקרות בצורה הזאת,אבל אני יודעת שאחרי הכל,בריטני של עכשיו היא אותה בריטני של פעם,בדיוק אותה גברת רק בשינוי אדרת.

NetaOnline

New member
גם אצלי זה ככה... ../images/Emo10.gif

היא לא אחראית. היא גרושה-פעמיים. יש לה שני בנים קטנים שאחד מהם היא כמעט הפילה על הראש ואת השני היא השאירה אצל האו-פר בזמן שיצאה לבלות עם הפקאצה פריס הילטון. היא נראתה בלי תחתונים לעייני העולם. היא מעשנת ושותה ויוצאת עד הבוקר.היא הזניחה את עבודתה. ובאמת כבר נמאס לי מכל הרכילויות שסובבות סביבה. בקיצור, היא איכזבה אותי. בגדול. איפה הנערה התמימה והחמודה מהיט מי בייבי ואן מור טיים?? כנראה שהבגרה.. אבל בכל זאת... כל קליפ הוא יותר פרובוקטי וסקסי מהשני... מה קרה לה? אבל אני חייבת להכניס למשוואה גם את הצד שלה.וגם את. היא חיה את החיים שלה, היא עושה את הבחירות שלה, היא טועה. כולם טועים. אבל לכל דבר יש מחיר. ולפעמים זה יוצא לטובה. היא התחתנה עם האפס הזה, נכון. אבל מה אם היא לא הייתה מתחתנת איתו? את חושבת שהיו לה עכשיו שני בנים כאלה חמודים שבלעדיהם היא לא הייתה מצליחה לעבור את התקופה הזאת בחייה? היא לא לבשה תחתונים פעם אחת וכל העולם ראה - מאז היא מודה לאל על ההלבשה התחתונה של ויקטוריה סיקרס. האתר הכי ותיק שלה פרש ממנה ועזב אותה - היא לקחה את עצמה בידיים והתחילה לעבוד במרץ על האלבום. היא התחברה לפריס ולינדזי - נו מה אפשר להגיד? להבא היא תדע לבחור חברות בקפידה. כרגע גם לי אין ממש כבוד אלייה אבל אני מאמינה שזה לא קל לחיות מול המצלמות ולהישאר תמימה. היא בעצם גדלה על אור הזרקורים : היא התחתנה והתגרשה פעמיים בליווי כותרות ענק בכל מגזין אפשרי, הפאשלות שהיא עושה עם ילדיה משודרים במהדורת החדשות היומית ולוח הזמנים שלה ואיפה שהיא הייתה באותו לילה מאירים משלטי-חוצות - ככה זה כל הזמן מאז שהיתה בת 16...!!!! בכנות עכשיו: את לא היית משתגעת מזה? עצה שלי: תקשיבי למילים של השיר "אוברפרוטקטד" זה אמנם רק שיר אבל היא בחרה אותו לאלבום מסיבה מסויימת נכון? לפעמים קשה לסלוח אבל אם את באמת אוהבת את הקול שלה אבל שונאת אותה - צאי מהפורום ותקני ת'דיסק שלה כשיצא.

Kryptonite

New member
אגב

בריטני גרושה רק פעם אחת. הנישואים הראשונים בוטלו, היא לא התגרשה.

NetaOnline

New member
זה משנה?

טכנית היא התחתנה פעמיים ... בפעם הראשונה בהשפעת אלכוהול ופעם שנייה בגלל חוסר שפיות

tali44

New member
רגע, שאפשר להבין

מה הלך בקטע של החתונה הראשונה? הבנתי שהיא הייתה שיכור והציעה לחבר ילדות שלה להתחתן ואת ההמשך לא הבנתי, הם התחתנו מייד? אשמח להבין קצת מה הלך שם...

:)

בריטני וחבר ילדות טוב שלה, ג'ייסון אלכסנדר ישבו בפאב בלאס-וגאס. השתכרו תחת, והחליטו להתחתן (שם זה לא בעייתי, זה נעשה מייד. בלי עדים, שמלת כלה וכו'). הלכו לכנסיה, ו- התחתנו. למחרת שניהם הבינו איזו טעות הם עשו מתוך שכרות, והגישו בקשה לביטול הנישואין (אפשר לבטל אותם בלי גירושין תוך פרק זמן מסויים מהחתונה). אח"כ ג'ייסון נעשה מגעיל ומיסחר את הכמה שעות האלה עם בריטני כדי לנצל את 15 דקות התהילה שלו. היום אפשר לראות אותו ביחד עם כל בני ה40 שעורכים את US וויקלי, פיפול, דה סאן ודומיהם - מנתחים באקסטזה כל צעד שבריטני עושה בספיישלים בVH1.

tali44

New member
אהה, עכשיו בהרבה יותר ברור לי!!

איזה מוזר, כאילו הם סתם התחתנו ואפילו אמא שלה לא ידעה מזה? חחחחחח ממש מהסרטים!

למעלה