בריטני מודל לחיקוי.

Im Not Dead

New member
oO

ואתה בן? נראה לי הנושא הזה הרבה מעבר לבריטני

s H e L i 1 6

New member
חחחח

האמת שגמני ככה אני מנסה להיות בריטני כל הזמן מנסה לדבר כמוה ולהתנהג כמוהה להתלבש כמוה חחח ואני לא חושבת שזה מראה על בעיות כלשהם או משו כזה לא יודעת אולי זה הדרך שלי להראות את הערצה שלי אליה וזה לא שאני מכריחה את עצמי או משו אני אוהבת אתת זה קיצר גמני כמוךך

תגובה...

שכחתי לומר שאני גם מצטלם כמוה בתמונות, למרות שאני יוצא די מכוער בחיוך שאני עושה, ולכן לפעמים אני משתדל לא לחייך כמוה. אני נשמע כמו טרול, אבל אני ממש לא
מיכל - אני מדבר עם אשת מקצוע. ו... "Im Not Dead" - כן, אני בן, בן מאוד נשי חחח. אולי אם הייתי נראה נשי יותר זה היה יותר טוב...

tali44

New member
אני מצדיעה לך!../images/Emo11.gif

אתה מודה בדברים שאנשים (בדרך כלל) מתביישים בהם. בחיקוי ה'מוגזם' (לפי דעת אנשים רבים), בנשית שלך, שאתה מדבר עם איש מקצוע (למרות שרוב העולם משתמש באיש מקצוע ואין בזה כלל בושה) ועוד כל מני דברים ונראה שיש לך הרבה בטחון עצמי. (כמובן שיותר מדי לחשוף זה לא טוב, אבל בצורה וירטואלית זה בהרבה יותר קל וגם אין פה אולי אנשים שאתה מכיר.) אתה פשוט כנה. הלוואי ואני הייתי כזאת... טוב לא יודעת למה כתבתי את כל זה אבל שיהיה, אף אחד לא ימות אם אני אכתוב את זה, נכון?

tali44

New member
2 טעויות פיציות:

נשיות*** הלוואי ואני הייתי כזאת **כנה...

בריט23

New member
בריטני היא אחת ויחידה...

היא כ"כ מיוחדת, דוקא בגלל שהיא הולכת עם בגדים מכוערים זה מה שמייחד אותה, היא לא הולכת לפי "תכתיבי אופנה", והיא לא מתביישת לצאת מהבית עם כובע טמבל ולא מאופרת או שיראו שיצאו לה צילוליטיס או חצ'קונים, היא טבעית וזה מה שאני אוהבת בה. היא לא מנסה להרשים אף אחד, היא פשוט היא, בלי מסכות. זה יפה בעיניי. הלואי והייתי יכולה להתנהג כמוהה, כי אני בניגוד אליה מאוד כבדה בעניין "לצאת מהבית ללא איפור" לכל מקום אני יוצאת מאופרת ומסודרת, אם ההופעה החיצונית שלי לא משהוא אני פשוט מרגישה חרא עם עצמי, ורק שאני מטופחת אני אוהבת את עצמי, בלי כל זה אני לגמרי חסרת ביטחון ובריטני לא, בקטע הזה היא באמת מודל לחיקוי ואני מעריצה אותה.

ליבר6

New member
אמ...../images/Emo205.gif../images/Emo94.gif

ההיתי חייבת להגיב, אני חושבת שיש כמעט לכול זמרת פופ או רוק אי שם מעריצים בנים כמוך אבל לדעתי האישית אתה לוקח את הערצה אליה קצת יותר מדי רחוק, לפי מה שכתבת אתה מרגיש "חיקוי עלוב לבריטני ספירס" וזאת טעות לנסות לחקות מישהו שאתה בעצם לא, תנסה להיות עצמך, אני בטוחה שיש לך הרבה מה להציע, נראה גם שאתה נמשך יותר לבריטני המפורסמת מאשר לבריטני הזמרת-בדרנית. כול העניין של הערצה אמורה להיות מהנה וכיפית ונראה כיאלו לקחת את הערצה אליה יותר מדי רחוק ואתה אובססי. תחשוב על זה, בהצלחה.

Brit22k

New member
-תגובה-

בקשר ל-Crazy On Britney זה בסדר ... ואני חושב שזה נורמלי כי כל המעריצים שלה מנסים להיות כמוה גם זאת אחת הסיבות שאנחנו מעריצים אותה מנסים לחכות אותה ולעשות את כל השטויות שלה
יאאאלה בקטנה , אנחנו חולים עליה ! דרך אגב! בקשר לתמונה החדשה עם הרגל ... החלטתי לפרסם סתם ככה , מספר תמונות שלה דפקה עם התמונות הטובות שהרגליים שלה נראות שמה מצויין !!!! קבלו ! ותגיבו

Brit22k

New member
../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif../images/Emo180.gif

Brit22k

New member
תיראו איזה רגליים ../images/Emo70.gif!../images/Emo70.gif

חח נכון מדהימה !!! :] עם בא לכם תגיבו
שמחתי לפרסם

למעלה