בריטני מודל לחיקוי.

בריטני מודל לחיקוי.

לפעמים אני מנסה לדבר כמו בריטני. לפעמים אני מנסה להתנהג כמו בריטני. לפעמים אני מנסה להתלבש כמו בריטני - להסתובב עם אייס קפה, משקפי שמש ואפילו ללכת עם בגדים מכוערים. אז מה? גם בריטני הולכת ככה, אז זה בסדר. לפעמים אני מנסה להיות בריטני בכל מצב. גם כשרע, אני אלך מתחת למשקפי השמש ואדמיין שכולם מביטים בי ומצלמים אותי, ואולי יהיה פורום מעריצים שידונו על כל צעד שלי. אני משווה את הלימודים שלי לקריירה המוזיקלית של בריטני, כי אין לי מה להציע. ההבדל ביני לבין בריטני שהיא הצליחה בחיים שלה, ואני לא. אל תתקפו אותי, זה פשוט מה שאני מרגיש, חיקוי עלוב לבריטני ספירס. לא סתם קראתי לעצמי Crazy... כבר כמה שנים.

אממ

אני חושבת שעבור כולנו בריטני היא קצת מודל לחיקוי. יש בה המון דברים שהלוואי וכולנו היינו מתברכים בהם..
אני אישית מוצאת את עצמי מדברת לפעמים כמוה (YALL כבר חלק מהאוצר מילים הקבוע שלי
|מושפעת|), אבל כשלוקחים את זה רחוק מדיי זה יכול להצביע על בעייתיות-משהו :] אולי כדאי לך לדבר על זה עם איש מקצוע?

avnner

New member
איש מקצוע? את צוחקת עלי לא צריך להגזים

אני חושב שככה היא ולארי בנו את התדמית שלה הרי היא חייה את החלום וכל המעריצים שלה חיים אותו דרכה כל עוד אתה לא נוהג עם תינוקות על הברכיים אין שום דבר רע בזה שאתה מחקה אותה ובטח עם זה עוזר לך במצבים קשים כמו שאתה מתאר

כשמישהו חושב שההגדרה הכי טובה לעצמו היא

"חיקוי עלוב לבריטני ספירס".. אז כן, זה נראה לי משהו שמצריך עזרה.

little girl3

New member
שאלההה !!!

בסרט של בריטני יש שיר שהם במכונית משו כזה if you happy לא זוכרת אותו בדיוק מישו יודע איך קוראים לשיר?

tali44

New member
ד"א, זה מזכיר לי פעם אחת שניסיתי ממש

לחקות אותה. הבנתי שהמשקה האהוב עליה זה ספרייט (לפחות לפני 8 שנים, לא?) אז קיצר, אף פעם לא מתתי על ספרייט, כאילו אהבתי אבל לא הכי והכי אהבתי קולה. וממש ניסיתי להכריח את עצמי לאהוב ספרייט ושתיתי ספרייט עד שירדתי מזה כי ראיתי שזה לא עובד.

dr N

New member
נצלש...תמונה חדשה../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

שימו לב לרגל שלה חחחחח

Invisible Boy

New member
פוטושופ../images/Emo178.gif

שימו לב בתמונות האחרות, רגל נורמלית. לפחות שייזפו כמו שצריך לא כזה שקוף

Kryptonite

New member
איזה הגזמות

כאילו שלא ראינו את הרגליים שלה אלף פעמים בשבוע האחרון עם כל הבגדים המוזרים שהיא לובשת ואנחנו לא יודעים אין הן ניראות.
אז יצאה תמונה מוזרה, קורה. היא עשתה תנועה לא נכונה/נשענה לרגע עם כל הגוף על הרגל ויצאה זווית מוזרה, ברור שהפפראצי יפרסמו ישר את התמונה הזו. לא צריך לעשות דרמה מכל דבר

SuperShiro

New member
../images/Emo45.gif כשראיתי את זאת ישר בדקתי את השאר

ואז נרגעתי [לא שזה ממש הפריע לי
], היא עדיין רזה ומדהימה. או שזה פוטושופ, או סתם תמונה לא מוצלחת. בכול אופן, שאר התמונות ממש ממש יפות

Kryptonite

New member
לא חושב שזה ערוך

סתם תמונה לא מוצלחת. כולה יצאה מבלוגנת כזו

dr N

New member
עוד תמונה ../images/Emo41.gif

היא כבר ממש עברה ללבוש פיג'מות.

Kryptonite

New member
דווקא זה ממש חמוד

נורא זארה כזה, אם היא הייתה לובשת ג'ינס צמוד זה היה יכול להיות ממש יפה.

למעלה