בריטני חולת נפש!

• פותח הנושא dhtu
  • פורסם בתאריך

xtina 4 ever

New member
אוי, נו באמת. ../images/Emo122.gif ../images/Emo210.gif

בשביל מה כל החפירה הזאת? גם בלי להוכיח לפלצן הזה מלמעלה שבריטני יותר שווה מרוני, אפשר להבין את זה. הנתונים האלה ממש מיותרים. רק מהשמות שלהן אפשר להבין מה כל אחת שווה.

ii3

New member
תקשיב לי -../images/Emo168.gif

בריטני כתבה כהמ שירים בעצמה ועוד כמה שירים בשיתוף כותבת נוספת בשם שחף וולמן . באלבום של רוני יש 12 שירים הכי הרבה לא כולל בונוסים .(ויש בונוסים) רוני רקדנית מקצוענית ואין מה להגיד רע על זה ,רוני רקדנית מגיל ארבע והריקודים שלה בהופעות מצויינים ואין ספק שהם מושקעים וטובים מאוד . אני לא בא ללכך על בריטני אבל אל תלכלכו על רוני ..היא כולה באה לעשות שמח .

j i m m y

New member
מעניין איך את היית מגיבה אם היו

רודפים אחריך כל היום וכל הלילה עם מצלמה

BRITNEY MY STAR

New member
מי שהולך למכון גמילה

הוא לא בהכרח חולה נפש
ואל תדאג,לא נעז לקרוא לה בריטני הישראלית..כי משום מה בריטני הישראלית צריכה להיות עם קול ופחות מצח לא?

היא לא חולת נפש

היא בחורה צעירה ומסכנה שהתמוטטה תחת הנטל של התעשייה שמכבידה עליה כמכבש. גם אתה היית מתמוטט במצבה, וגם רוני סופרסטאר. תבינו שהאליולת שלכם הן, בראש ובראשונה, בנות-אדם.

babytal

New member
בריטני אולי קצת חולת נפש..(כנסו)

אולי עוברים עליה דברים קשים.. אולי התקשורת/המשפחה/ הקווין הזה, הביאו אותה למצב של התמוטטות עצבים.. אולי היא באמת חיבת טיפול אבל יודעת מה? כשהיא תשתקם.. והיא תשתקם.. היא תחזור לחייך.. ותהיה יפה.. (למרות שהיא עעדין) כמו שהיא היתה.. והיא תשיר ותשמח ותצליח! ורוני? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח לבריטני יש לפחות צוואר... רוני היא חיקוי עלוב של בובת בארץ.. אני אפילו לא מדברת על בריטני אין מקום להשוואה.. רוני "סופרסטאר" (טחח ) תמשיך לעשות פרסומת סמויות לגלידות שטראוס או לבורגראנץ'.. והמקסימום שהיא תגיע אליו בחייה זה איזה פורום מעריצים מסכן של ילדים משועממים כמוך שבטח מאמינים שהיא כתבה את השירים שלה חח או שאולי מותק2 זה השם של האקס שלה.. או אולי במקרה הטוב לאיזה קמפיין של דיאדורה.. אז מותק, פקחי את העיניים. תקני לך כמה ברביות זה אותו דבר, חוץ מזה שלהן יש צוואר
ולא אני לא מעריצה של בריטני חח אולי בעברי בבית הספר היסודי.. אניעדין חושבת שיש לה לא מעט שירים טובים ושהיא מוכשרת.. וכן, חראם לי לשתוק גם על האחד שאמר מקודם שהיא "לא שינתה כאן הרבה דברים" בולשיט. לך תקרא כמה כתבות תראה כמה היא הצליחה.. מלכת הפופ אחרי מדונה.. מי שלא מבין על מה הוא מדבר שלא ידבר סתם.. וככה על הדרך.. כנסו לפורום שורטי!
http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/forumpage.asp?id=1482

פiצ 15

New member
../images/Emo118.gif חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אני אוהבת אותך.

רוני סופרסתאם היתה מתה להיות בריטני

הישראלית. זמרת כמו בריטני זה דבר שנופל פעם במיליון. אני מאחלת לה החלמה מהירה ושתחזור לשיר במהרה, בעצם שתעשה מה שהיא רוצה העיקר שתהיה מאושרת בחייה!!

חח הצחקת אותי!!!רוני ה-זמרת!!!

והיא גם סלבית כבר 4 שנים והיא מתמודדת יפה מאוד עם המצה לא הולכת לעשות קרחות(למזלנו..)ובטח שלא מרביצה לצלמי פפרצי עם מטריות...|:

היללוש7

New member
חח מי מכיר אותה בכלל../images/Emo60.gif

את\ה לא מתבייש\ת להשוות בכלל אומן כלשהו לרוני רוני היא לא אמן היא צעצוע בעצם אם היא צעצוע אני אפילו לא יודעת היא גימיק ולא יותר ואיך אפשר להגיד עליה שיש לה הצלחה? חח אז היא עשתה קמפיין לבגדי ים והופיע בפסטיגל וואלה כמו שהיא עלתה (בכל זאת אנשים מכירים אותה) על כלום, היא גם בדרך לנפילה כי אין בעצם מה שיחזיק אותה עברתי בפורום במקרה וראיתי את השרשור כמה שדברים כאלה מעצנים...

BRITNEY MY STAR

New member
חחחחחח מאמי

עשי טובה,בדוק את ילדה בת 8-12 ורוני המתוקיזה הדבה שלך עם המצח הענקי שלה שתלך להיכחד עם הקול הזוועתי שלה.קאפיש? כי היא לא מתקרבת למעמד של זמרת היא כזו צבועה,תינוקית,והיא הצחוק של עולם הבידור בישראל ורואים לי השפה שלך שאת ילדה קטנהO: את בכלל לא יודעת את פשר המעשים של בריטני

always be me mc

New member
חח תאמיני לי שהפפארצי בישראל קטנים

לעומת הפפארצי בחו"ל
שלא נדבר על העובדה שהשם של רוני אומר ממש קצת לעומת השם של בריטני(שמי לא מכיר אותה בעולם!?) כלומר סלב בארץ(ורוני בפרט) הוא במובן הקטן ביותר של המילה בעוד שבחו"ל במובן הגדול ביותר(שחקני קולנוע ענקיים, זמרות שמוכרות ומוכרות בכל העולם) לכן גם המפורסמים שם הרבה יותר מוטרדים. אז בבקשה לא לנסות להשוות את המצב של רוני למצב של בריטני... מי משווה מגה סטאר למיני סטאר

sybil fawlty

New member
חשוב לי להעביר כאן איזה מסר

אף אחד מלבד הרופאים שלה, לא יודע בדיוק מה הסיבות להתנהגות שלה אבל אם הסיבה היא סמים, בבקשה קחו רגע אחד למחשבה בנושא זה לא רק בריטני, זה יכול לקרות גם לכם ולאנשים שסביבכם, סמים עובדים על מנגנון הנאה במח, אך המח נפגע עם הזמן (וזה יכול לקרות תוך חודשים ספורים) ויכול להוביל להתקפים פסיכוטיים, ולמחלות מזעזעות כמו סכיזופרניה ולא תמיד זה הפיך. ולא מדובר רק בפטריות נדירות, שנלקחו אי שם בטיול של אחרי הצבא...אלא גם סמים "קלים" כיום אין לנו מדד לדעת מראש מי יתמכר ומי לא, ולכן זה משחק כמו ברולטה רוסית. נכון, לכל אחד יש זכות לדיעה משלו, לכל אחד יש זכות להוביל את חייו בעצמו, אבל בדרך כלל אנחנו לא מבודדים מהסביבה, אני לא מקנאה במשפחה שלה עכשיו, היא והם עוברים גהינום, זה בטוח. אני עובדת בתחום הזה ולא מזבלת לכם דברים שקראתי בעיתון על סמים, אז קחו אותי ברצינות ותבדקו עם עצמכם האם זה מחיר שאתם מוכנים לשלם. הקרחת זה שטויות, אתם מתחילים לראות תמונות קצת יותר מפחידות שלה וזה עצוב...

MoRaN SaShA

New member
צודקת. אי אפשר לקרוא לרוני במשהו../images/Emo41.gif

שהיא לא - זמרת. בריטני אמנם התדרדרה לאחרונה.. אבל התחלתי שוב לשמוע דיסקים שלה - הראשון והשני כי את השלישי אני לא מוצאת, ופשוט התאהבתי מחדש בקול שלה. פעם כשהייתי בת איזה 10 ממש הערצתי אותה. עברו מאז 7 שנים.. אבל עדיין הקול שלה מדהים בעיניי ואני מאוד אוהבת את השירים שלה. היא פשוט מתנהגת לאחרונה קצת מוזר.היא צריכה לחזור לעצמה וזה הכל. רוני סופרסטאר? אי אפשר לקרוא לה אפילו זמרת.. היא כלום. היא בחורה עם קול מזעזע, לא יפה, לא מיוחדת, ואין בה כלום. ברור שהיא לא בריטני הישראלית. כי היא לא זמרת בכלל.. היא כל כך סתמית.

bnhadar

New member
רוני או בריטני זאת השאלה?!

קודם כל ברורררררררררררררררררררררררררר שבריטני!!!!ונכון אז היא תחת השפעה של המוןןןןן כדורים אבל קחו בחשבון בעלה לא נתן לה לראות את הילדים שלה שהיא ילדה בעצמה אז נכון יש לו חלק בעניין אבל בכל זאת היא עשתה את הרוב בעניין... ואל תחשבו שרוני יותר טובה כי היא לא היא כל כך סתומה שאלוהים יעזור לה!!!!(סליחה רוני קורה אף אחד לא מושלם) ולאאאאאאאא אני לא מעריצה של אף אחת מהטיפשות שבניהן אבל כל מי ששפוי בדעתו יודע שעדיף בריטני על רוני פלוצסטאר!!! תמידדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדדד!!!!! ממני ה"חדשה" הדר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

למעלה