בריטני חולת נפש!

• פותח הנושא dhtu
  • פורסם בתאריך

dhtu

New member
בריטני חולת נפש!

1. היא עשתה קרחת 2. הלכה למכון גמילה 3. הירביצה לצמי פפארצי 3. נכנסה לשרותי בנים וכל מיני דברים כאלה. ואל תעיזו לקרוא לרוני סופרסטאר בריטני ספירסי הישראלית

elena20

New member
מסכימה עם המשפט האחרון, "אל

תעיזו לקרוא לרוני בריטני ספירס הישראלית" ברור שלא!!!! כי אין פה מקום להשוואה בכלל, רוני חסרת כישרון בהכל, לא יודעת לשיר, לרקוד, לשחק. היא ובריטני לא באותה ליגה

YugiBoy

New member
הא??

מה קשור בריטני לרוני?? שום קשר. בריטני לא חולת נפש, היא בהתמותתות עצבים.. נראה אותך, אחרי שהאהבה הכי גדולה שלך ואתה תפרדו, אחרי שלא יתנו לך לראות את הילדים, אחרי שכל הפפרצי ישתו לך את הדם ולא יתנו לך לעצור, אחרי שקרובת משפחה שלך תמות מסרטן, שומר על השפיות. לא יפה לשפוט בנאדם בעת צרה... היא תרמה המון לעולם המוזיקה.. ולעולת הקולנוע... והצילום.... ואני יכול לחתום לך שהוא גם תורמת כל חודש למי שצריך [$$$]

SuperShiro

New member
איך ידעת?../images/Emo12.gif

1. אז היא עשתה קרחת? אז מה? אם את לא יודעת את הסיבות, או האופציות לסיבות עדיף שלא תדברי על זה בכלל. 2. היא הולכת למכון גמילה כדאי להתנקות, להתחיל מחדש. את יודעת, לא כל מכון גמילה הוא מכון גמילה נגד סמים, אלכוהול וכדומה. 3. "הרביצה לצלמי פפראצי"? לא, עשתה להם סימן קטן על המכונית, אולי גם נתנה מכה לצלם, אבל הרביצה להם?ממש לא. מגיע להם הרבה יותר על מה שהיא סובלת מהם כבר במשך יותר משבע שנים. 4. יא! היא נכנסה לשירותים של בנים?! וואו, חולת נפש ממש, יש לפסיכיאטר. אל תדאגי, לא נעז לקרוא לרוני סופרסטאר בריטני ספירס הישראלית, ממש לא, המחשבה על זה אפילו לא עברה במוחיינו, תאמיני לי. כמו שנכנסת את מוזמנת לצאת, את רוצה להעביר ביקורת? להביע דעה? מקובל לגמרי, אבל לא בדרך הזאת, "בריטני חולת נפש!" קבעה המומחית לענייני פסיכולוגיה שמכירה את בריטני אישית כבר כמה? 9, 10 שנים?

tali44

New member
רוניסופרסטאר אני מתה עלייה!!

למה אתם משווים ביניהם? שתיהן בנות אדם נפרדות וכל אחד בדרכה שלה. רק שבריטני היא הזמרת הנמכרת ביותר בשנות ה-90 (למרות שהיא פרצה ב-98 שבתוך שנתיים היא הגיעה לדרגה הזו!) ובריטני הצטלמה לפרסומות, השיקה מוצרי טיפוח, כיכבה בסדרות וסרט, הוציאה דיסקים.... וגברת קטנה מישראל חשבה שהיא יכולה להשתוות אליה. אז לא! את רוני מכירים רק בישראל, מדינה קטנה למדי עם ילדים קטנים שמחים שמעריצים אותה. בישראל כזכור לך אין ממש את המושג "פפראצי" כמו שהוא נפוץ בחו"ל. ופעם במליון שנה מפרסמים תמונה של רוני בראש1 או במעריב לנוער במדור "פפראצי". אבל בריטני לכל מקום שהיא יוצרת מהבית עוקבים אחריה ויש מלא סירטוני וידאו כל יום ותמונות שלה הולכת ברחוב. תאר לך שהיו עוקבים אחריך כל יום לפחות 5 אנשים עם מצלמות שמתעדים מה את עושה כל יום ועם מי אתה יוצא ומה אתה אוכל לארוחת צהרים ומתי התינוק שלך פלט?? יש 1000000 שמועות עליה כל פעם שלא זכור לי שהיו כאלה על רוני. איזה שמועה כבר יוציאו עליה, שהיא הפליצה ליד רמקול וכל העולם שמע? מצא את 999 ההבדלים: *בדיסק של רוני יש 7-6 שירים, ובדיסק של בריטני יש איזה 16 שירים. (הכי פחות זה 12) *הריקודים של רוני ממוצעים, בריקודים של בריטני יש - שפגטים, גלגלון מדהים לאחור שלא כל אחד יודע לעשות, ועוד כל מני דברים שאני לא יודעת לתאר במילים. *היא מכרה סה"כ 88 מליון עותקים בעולם רק מ-6 אלבומים (ו-2 מהם הם לא אלבומי אולפן)!!!! שזה ה=מ=ו=ן. וכמה עותקים רוני מכרה? *תזכיר לי כמה DVD מההופעות של רוני יש? כי לרגע חשבתי שאין לה כאלו. *מכיר את יעל דואני "נערת קניון הזהב"? או מנחת "זאפ" בערוץ 1? כי חשבתי שאפילו ג'יימי לין- אחותה של בריטני קצת יותר מוכשרת- זכתה בשחקנית האהובה ביותר לילדים ומשחקת בסדרה ושרה את שיר הפתיחה שלה....... *רוני כתבה\הלחינה שיר שלה או לא שלה? כי בריטני כן! היא גם כתבה לעצמה כמה שירים והלחינה וכתבה את שיר הנושא של הסדרה "זואי 101". לא כל אחד ישאר תמים לנצח, וגם רוני לא. מתי שהיא היא תרצה לצאת מהתדמית הזאת, ואז נראה מה תגיד. ואז אני יכנס לפורום של רוני (אם יש כזה) ואני יכתוב-"רוני חולת נפש!".... **הערה- 3 המשפטים הראשונים שכתבתי נאמרו בציניות גמורה למי שלא הבין את זה. (אני לא לוקחת סיכונים)

Im Not Dead

New member
אלוהים ישמור.

כולה רוני סופרסטאר וילד בן 8 שלא יודע מה הוא רוצה מעצמו. מה היחס?

tali44

New member
חחחחח../images/Emo6.gif,

טוב... הייתי חייבת!! אני ש=ו=נ=א=ת שמשווים את בריטני לרוני!!! אין קשר... וכדאי שאנשים יבינו את זה- ומהר....

YugiBoy

New member
מעכשיו, רוני סופר-פארם

בעקבות המבצע החדש שלה... מצטער, כמה שזה נדוש, בלתי נמנע.

זה שרוני משווקת הרבה יותר אבל

הרבה יותר טובה מבריטני ומהבשמים המסריחים שלה תקראו לה כךזו רק מחמאה גם זמרת גם רקדנית גם שחקנית גם מנחה גם דוגמנית וגם משווקת אז שה!

היללוש7

New member
"זמרת" ? ../images/Emo60.gif

תגידי מתי יש לך בת מצווה? חחחחח לא זמרת רקדנית? חח בינוני ביותר בואי נקרא לזה יודעת להופיע כל אדם שני יודע לזוז ככה שחקנית? חחחחחחחחחחחחחח דוגמנית? חע

always be me mc

New member
לכן רוני מפרסמת את פפסי וכל מיני

חברות מובילות בעולם פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

mc lyte

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

YugiBoy

New member
חחחחחחחח

אמממ אני לא בא לרדת על רוני כי היא סבבה.... היכולות המוסיקליות של בריטני גם לא פרפקט אבל הן יותר מאשר של רוני... רואים בשירים השקטים שלה... היא רוקדת יותר טוב, היא משווקת יותר טוב (אם תסתכלו בנתוני מכירות של הבשמים שלה) והיא בחיים לא תנחה תוכנית טלויזיה או תשחק באיזו סידרה... זה לא הכי לרמה שלה........ להנחות? בריטני? לא כאילו משעמם לה בחיים...

ט ח ח ח ח

New member
וואו

איזו חפירה ועוד על כלום . כולה משווים ביניהם לא מבחינת הביצוע או מכירת דיסקים ואנערף, אלה מבחינת שהם שתיהן בובות ברבי מתוקות ובלונדיניות .

למעלה