בקשת-מחילה

בקשת-מחילה

אלוהים אכן לעיתים אני חסר רחמים כף -הקלע לי יחכה אין מחילה לכזה מעשה ורק אל תגידי שידך כבר הייתה מגעת כי אז אאבד נפשי לדעת אימרי שסתם כזב שלא ישפך אוני לשווא כי אונן הוא שמי השני הוצאת אותי מדעתי האם מגורה את עכשיו ומחכה לשווא רק אימרי לי ואבוא אל המלכה לטעת לשוני בנקיקה רק אימרי הב ואבוא אף על גבי על עב אבוא ואלקק מיצייך אגמע בצמא אביונייך ואוזניי יצלצלו כפעמונים כשאביונותייך יבואו בגלים רק אימרי ואבוא אל סיפך אל מפתנך אל ערוותך אל נקיקך כי את לי ולא אחרת

ברבאימה

New member
קבלתה

באמת רואה כי הנך אחוז צער, כי הוכחתי אותך בפתח השער. קרב אלי מחמדי, לא תוכל בלעדי, הן אהבה אותך נפשי. והן אזניך לא שומעות פעמונים, לא מכנסיות ולא ממסגדים. כי שומעות הן עד כאב, את ליבי האוהב.

התהיי בך עוד מחילה?

ואם אבוא ואגזול? כי לחכות אינני יכול האם תבקרני בבית-הבור? האם תתני לי כסותך כשארעד מקור? האם במשפט תשפטיני לכך זכות או חובה?? ומה אומר שלא יכולתי רק הביט במלכה? ואם שיבה אחוש בלבי התבואי לסעוד נפשי? ואם אשפט לחידלון התתני לי לטעום את האביון בפעם האחרונה לפני עלותי לגרדום?

ברבאימה

New member
אולי...

פושטק ארך איבר שכמותך ככה משאיר אותי רטובה באם כאלו נימוסים לימדה אותך אימך? לזנוח אישה באמצע "טובה"? וכי למה שתשב בבית הבור? לא נאנסת אני, כי רוצה! שאתה בתוכי תעבור לא אתלונן רק אתחנן לעוד פעם אחת אביון.

כרוח סערה אדמה

כרוח סערה אגיע הלום ואותיר גופך אלום כרוח סערה אסחרר וגופך יהיה סחרחר אפליא בך זכרותי ואת תצחקי הרף ממני כי אביונות הרעידו גופי איה אני ואיפה אנוכי כחרב מתהפכת אנעץ במקור אונך ולילה תקראי ליל תשוקתך כי מידי לילה אבוא למעונך לתת בך שפכתי עד לגרונך התמחלי לי על זאת לפחות? כי גונבה לאוזני שמועה שליידי היית לפני בוא ממני האביונה

ברבאימה

New member
אני האדמה

יושבת אני בחדרי הקטון, מביטה מן החלון. והנה אהובי גוו כשית, לקחתני בא בתוך הבית. אחרי בואו בשער ביתי יגיע לשער נפשי, אפתח לו את הדלת כולי מתפתלת. חרבך השלופה אדוני, הכניסנה היטב לנדני! כי רוצה אותי החרב בייחוד לעת ערב. נדני כה צר ונעים, לחרבך בדיוק יתאים. נשקני בכל גופי כי אתה נשמת אפי.

odo13z

New member
שתי וערב....../images/Emo66.gif

הפסים המאוזנים שלך פגשו בנקודות המאונכות שבי חוטי השתי שבך שזרו את הערב שלי סולם הצלילים שלך יצר סימפוניה הרמונית עם הלמות הלב שלי דמך זורם בי אהובתי. שוב לא אהיה אותו אני.

סודות

אמרת כי לי יש סודות. אמרת שלא תוכל כך לחיות. דרשת שאגלה לך סודותי, אך לא אוכל יקירי אפסו ידי. רזים אפלים לי עד בלי די, אבל נמצאים הם בחלומותי, שום דבר של אמת, לא קרה באמת, מנסה רק למשוך אותך אלי. שתקנא קצת, אבל שאותי לא תשרוף. אספר מעט, אך לא הכל אחשוף. ותמיד בך אתעתע, כדי שלנצח אחרי תשתגע.

karmy66

New member
ברוכה הבאה

ברוכה הבאה אמא אווזה נפתחת לעולם של תשוקה לעיתים מותרת לעיתים אסורה השמרי לך בדרך החתחתים שלא יכעסו האווזים לבטח שמעת סיפור על שטן ומלכה או אולי על מיכאל והקדשה אז השמרי לך בדרכים יש דרכים ראשיות ויש אף דרכים צדדיות ראיתי כמה סלולות ראיתי סוללות עפר גדולות התרצי שנראה לך את הדרך הנכונה או שלא תבקשי כי את מלכה??

איזו קבלת פנים! אני נפעמת.

פירוש שמי הוא מלכה, איך ידעת? האם מרחוק על שמעי שמעת? ומה לי ולאווזים בקולם הם כה מרגיזים האם תקרא לי כך על שום ילדי?

karmy66

New member
רק על שום אפרוחייך

הרי גם אם נדמיית לאווזה והיית אף חסרת-פלומה לבנה צהובה או שחומה לא הייתי מסוגל אותך כך אותך לתאר את זאת לא הייתי מעולל לאחר מלכה? זה אצלי שם חיבה לחביבה אצלי יש מלכה ליום מלכה רק לילה ויחידות סגולה הן מלכות לכל היממה אז אל תתפעמי יתר על המידה אני נפעמתי רק במידה ואם תרצי להיות מלכת-האהבה יש כאן מלך המחפש שותפה אך איך אציע זאת לאם אווזה?? ואינני מכיר את שפת-הגיעגוע לעיתים מיילל אך לא מגעגע שאלמדך את שפת-האהבה את המותרת?או האסורה?

תשובה להצעתך

את ידי נטלת, ורבות הצעות הטלת, ועתה תרצני לערער כאילו אתה טוב יותר. למרות שזו לי פעם ראשונה, אל תחשוב שבראשי אין בינה, והפתעת אותי בעוד מכה, שאותי תהפוך כאן למלכה. ולעצמך קראת "מלך" ולהראות לי רצית את הדרך, אך יודעת אני את שפת האהבה, הטובה, הרעה, אסורה, מותרה. אינני נערה צעירה, ושפת אהבה לי בהירה. אף כי רק לבעלי נעמתי, בשירי הכל טעמתי.

תשובה לא קיבלתי

כי בעלומי הכרתי אווזה שגעגעה וגעתה ואווזה לא בא עלתה על גדר חיה וצעקה הבט בי רוצה אני עד נמה הכרתי אף כיבשה שנקשרה בחבל בצווארה אך תמיד הוציאה ראשה לחפש תשובה ומזור לבדידותה אז בואי נניח את הגינונים את הדימויים ואת חיות החווה אהיה אדם ואת תהיי חווה ואת הנחש כבר תמצאי לבד הוא לא מבקש רשות הוא יבוא לבד ולא תוכלי אותו לפספס הוא כבר ידע את מה לחפש

עוד פעם אווזים?

הבנתי ידידי שחי אתה במשק וחיות החווה מביאות לך ת'חשק אך זה שיש לי ילדים לא אומר שחיי אינם נחמדים. וקראתי את שיריך ואתה מקסים מאד אך אל תחשוב שאצלי תהיינה ביאות אז אם תרצה להיות אדם בעל נחש תאכל אצלי רק קש.

אין תכלית

מה יעזור לי קסמי אם לא תבואי לביתי? אלך לחפש לי במשק אמצא מישהי עם חשק ולא אטרידך שוב לעולם אחייה לי עם הקיים חשבתי שאווזה תהפוך עורה אף נמרה החליפה חברבורותיה ואיתך אין תכלית לביאה אלך לדרכי וזאת האחרונה

למה אין?

האם תרצני אורחת פורחת שאת ילדיה איתה לוקחת? נפלוש אליך למטבח! נשאירו מלוכלך! שאז כהרף עין תוציאנו מן הבית. אבל אם תתיחס אלי בלבד, ולא תערב כאן אף אחד, אגיע אליך לסלון אשתה קפה מן הספלון. ואם אותי גם תפתה, אסכים לשתות אף תה. ואולי גם מעבר, מי יודע, זה תלוי אם אותי תשגע.

למעלה