בקשת-מחילה

צר לי

את לא אענה לפיתוייך המשלהב בכל בקשתי הייתה לשתות כוס חלב לא רוצה את כל הפרה ולבטח לא את באי הרפת אני פר בן בקר שמחפש רק לנגח אז סילחי לי על שאמשיך בדרכי

karmy66

New member
הלכתי

הלכתי ולא למשובה הלכתי לחפש אהבה כאהבת הציפורים נחיה בגוז עד עולמי-עולמיםאך רצית רק את גופי ורציתי שתקחי את כולי אז הלכתי לבלי שוב בהצלחה לך נסי לא לכאוב

גם קנדי הלך

הוי מה רע גורלי כי כולם עזבו אותי אשב פה בפינה ו.... אצחק כי הכל הוא לי משחק אם לא תרצה אהבתי לתמיד חביבי רק תפסיד כי אין כמוני טובה במעשי האהבה.

karmy66

New member
חטאתי ושבתי

לא נביא אני אלא רק חוזה אותך כל לילה במיטתי הוזה כבר אמרו לך שחולת-אהבה הינך? כשונמית שנשלחה ל"דויד?" הינך האם זכו כבר לטעום שפכתך? האהיה הראשון גם בזה? או שהנני עדיין סתם הוזה והייתי רוצה להיות חוזה כי דברים שחזיתי בנעוריי באו עד אליי ואם אותך אחזה בבגרותי התגיעי גם את למפתני? ונעש יחד מחזה שלא נראה כמוהו באף תיאטרון ואזעק בכל גדול שוב הייתי חוזה ידעתי הוזה עם אביון

ידעתי שתשוב

ידעתי שאלי תשוב עד בוש כי אין גבר שיוותר את הנערה החדשה לכבוש והנה רוצה אתה יותר... להכניסני לחדר המיטות והנה אינך שוב ביישן ורוצה ממני עוד מדמה עצמך לדוד ה"נשנשן" שלא בוחל בבנים כמו בנות. אותי תטעם רק בחלומך עת באשמורת אחרונה אבוא למיטתך.

karmy66

New member
ברור ששבתי

אם היית את השונמית דוד לא היה מנשנש בכפית היה נכנס למיטה עם תום החמה ויוצא עם צאת הנשמה כי לא היית מותירה בו גרם אחד לנישנוש אפילו קטן היה קם בבקר ומחיך כחתן התרשי לי אותך לכבוש? האם את יעד מבוצר? האבוא בלי לחשוש? התחזרי לי במלאכתי או תאמרי ברה אני צחורה כלובן שיניים אצלי אהבה רק שנהיה שניים?? כולך קושיות וקשיות ואצלי כבר קשה שבעתיים

ואני שבתי עתה מן הרחצה

הזמנת אותי למיטתך אז הלכתי להתקלח. איך אוכל ללא מקלחת להיות לך אורחת? אדוני! לא ידעתי שעל אף ילדי, פתאום תרצני עד בלי די. ופתאום תתקשה זקפתך, ותפתני לרצות אותך. ותלך בצעד פזיז, ותרצה מפה את כולם להזיז, ולהיוותר רק איתי, ולהיות ביאתי.

karmy66

New member
גם אני שבתי מהכפור

האם שערך כעדר רחלים שעלו מן הרחצה? האם עיניים כשקדיה בפריחתה? האם שפתייך בשרניות וחכליליות? האם זרועותייך נועדו ללפיתות אהבה האם חמוקייך מעשה ידי פסל? האם שדייך כעוללים ? או אולי כתאומי-צבייה? או כאשכולות הגפן? או אולי באוהלי-קידר? ואם כן אסכים לקבלך ביצועיי

הרשימה

שלחת לי רשימת תנאים ואם אעמוד בהם, לך אתאים? רשימה זו תזרוק כאילו הייתה פסולת כי אני אינני רשימת מכולת.

איזה כפור?

האם מתוך המקרר יצאת? ולפגוש אותי מיהרת? אינני יודעת על איזה כפור תדבר הן פה חם ביותר החום עולה אפילו על חום תחתוני האויר עומד יותר מזיקפתך הן בחום בוודאי תרצה לבוא אלי אך האם בך כוח לבצע זממך?

karmy66

New member
הכפור יחסי הוא

כל מה שרחוק מפנייך קר הוא כל מקום שרחוק ממפתנך הורוד קר הוא עד קפוא כל מקום שהוא לא בן-עופרייך קריר הוא אז תביני עד כמה קר היה נמת-חלקי יומי וליילי

טאKילה

New member
בבקשה תקראו הודעת מנהל../images/Emo70.gif

בפורום הזה לא יוצרים שרשורים ארוכים. לא יוצרים פטפטת, הפורום מיועד לשירה רק שירה. בוקר טוב

למעלה