בקשת מחברות!

בקשת מחברות! ../images/Emo101.gif

(אני מסתכנת בשלל הודעות נאצה על כך שאני פותחת עוד שרשור כזה, אבל בחיי שאין לי מושג לאן האחרים נעלמו) אז אנא מכם - למי שיש מחברות בקורסים הבאים (את"א), אשמח אם יוכל לשלוח (אם יש גם סיכומי מאמרים/צ'קליסטים/הלכות/וכד' - מה טוב) דיני גירושין במשפט העברי - דוד בס הגנות משפטיות על הדמוקרטיה - טליה ששון הגבלים עסקיים - דוד גילה משפט בינלאומי פומבי - בנבנשתי תודה!

gudive

New member
מצטרף אליך../images/Emo203.gif

למי שיש [מומלץ מאת"א]: תאגידים- אורית סגל עוולות מסחריות- אמיר חורי עסקאות במקרקעין- מרדכי גלוסקה עשית עושר [אני מזוכיסט]- חנוך דגן דיני ערבות- רוי בר קהן נזיקין- אביחי דורפמן המקצוע המשפטי- אתיקה תיאוריה ופרקטיקה- זיו נטע דיני מידע בעידן דיגיטלי- מיכאל בירנהק מיסים- יורם מרגליות תודה

Great King Rat

New member
מצטרף לשניכם.

מיסים - מרגליות המקצוע המשפטי - זיו דיני מידע - בירנהק תאגידים - אורית סגל משפט בינלאומי פומבי - בנבנישתי

LIL20

New member
מצטרפת לדיני ערבות ודיני מידע בסביבה דיגיטלית

s o w h a t

New member
שלום, מבקשת גם...

אשמח אם למישהו יש: דיני זכויות יוצרים / וקסלמן סיכומי פסיקה או הלכות של סד"פ / ווזנר דיני עבודה - שמיר המון המון תודה

limorlim

New member
ושוב...

דיני עבודה -הילה שמיר קניין רוחני ותעשיית התרופות - טל בנד הקניין הרוחני - בירנהק

i love kobi

New member
מצטרפת גם את"א

בינלאומי- בנבנשתי דיני עבודה-שמיר זנות וסחר בנשים-נעמי לבנקרון שיטות משפט-רון חריס תודה:)

גם אני אשמח - אונ' ת"א

קניין - דגן בינלאומי - בנבנישתי מנהלי - בלנק תאגידים - סגל זה בהחלט יעזור לי מאוד. תודה

flutter girl

New member
להבא, אאל"ט לא מפרסמים כתובות מייל

בפורום עצמו.
אבל את חדשה אז נוותר!

f i s h e r

New member
מצרף חומר ומצרף בקשה

שלחתי לך מחברת בהגנות משפטיות על הדמוקרטיה של טליה ששון. אני אשמח לחומר בקניין רוחני של בירנהק. מחברות, הלכות וכל דבר למעשה יתקבל בשמחה.

למעלה