בקשת חומר

בקשת חומר

(את"א) למי שיש חומר כלשהו בקורסים הבאים - אני יותר מאשמח לקבל!!
דיני עבודה - מונדלק (הבנתי שהוא לא לימד לפני שנה, אבל גם מחברת מלפני שנתיים תיהיה בסדר
) תאגידים - בוקשפן קניין רוחני - בירנהק משפחה - מנדלסון חופש הביטוי בדמוקרטיה ליברלית - אילנה דיין רפואה משפטית - יהודה היס אמצעי תשלום ומסמכים סחירים - וסטרייך דיני אינטרנט ומידע - נמרוד קוזלובסקי כל עזרה תתקבל בברכה!!!!
נ.ב - למנהלת, מצטער אם פתחתי שרשור חומר חדש בעצמי אבל לא ראיתי אחד בעמוד הראשי ושרשור החומר בעמודים המאוחרים יותר כבר לא יקפוץ.

BlackUnicorn

New member
2 הערות

לגבי משפחה של מנדלסון ודיני אינטרנט ומידע - בשני הקורסים האלו אני לא ממליצה לקחת מחברת משנים קודמות אלא או להתאמץ ולהכין לבד או למצוא מהשנה הנוכחית. ולמה? מנדלסון - המון המון ה-מ-ו-ן הלכות השתנות במהלך השנתיים האחרונות. מספיק שתלמד (תלמדי?) ממחברת מעט ישנה שכוללת הלכות ישנות בטעות, וכל המבחן שלך יכול להיות לא נכון, וחבל. אם אתה ממש מתעקש אני יכולה לשלוח את שלי, מלפני שנתיים, אבל כאמור - אני לא ממליצה. אינטרנט ומידע - קוזלובסקי מחליט על מה יהיה הקורס במהלך הקורס.. המחברת אינה קבועה בשום מקרה ובכל מקרה מה שחשוב זה העקרונות שנלמדים במהלך השיעור.. תכל'ס, לא חשוב כל כך מה שכתוב אלא להבין את הלך הרוח שלו. הצעה שלי? להיות בשיעורים, לכתוב בנקודות את הרעיונות וזהו. בסוף הסמסטר הוא יאמר לכם שכל פסקי הדין שנאמרו, כל החומר למבחן (כך זה היה לפחות בשנה שעברה) - כל זה לא ממש רלוונטי, המבחן לא מתבסס על זה... הזוי, הא? רק מלהבין את הראש שלו ולחרטט קיבלתי אחלה ציון. שיהיה בהצלחה :)

BlackUnicorn

New member
קרייצר מלמדת פעם ראשונה משפחה

אז לא תוכל למצוא לה מחברות...

גם אני! גם אני! באוניברסיטה העברית--

משפחה - איילת בלכר נזיקין - ישראל גלעד הניתוח הכלכלי של המשפט - דורון טייכמן תאגידים - טייכמן וחמדני משב"ל פומבי - יובל שני תאוריות בדיני חוזים - אייל זמיר קניין - דפנה לוינסון זמיר אה, ואם יש למישהו הערות על הקורסים האלה (גם "תברחי כמו מאש!!!", הרי אנחנו עוד בתקופת השינויים) גם הן תתקבלנה בברכה. תודה!

יש לי חומר מצויין

בקניין ותאגידים. הדוגמה של דל"ז בשיעור הראשון עם יערה ואביגיל? הן היו יערה ואביגיל גם לפני שנתיים.....

PIonit

New member
גמני רוצה חומר משובח!../images/Emo120.gif

מנהל ציבורי- שרון וינטל צווארון לבן- מאור חן משפט ציבורי בעידן של הפרטה- איל פלג תודה!

Michal Plath

New member
../images/Emo207.gif

אשמח לקבל כל חומר שיעזור לי להבין על מה ברק מדינה מדבר בשיעור חוקה, אני אחרי שיעור ראשון וכבר איבדתי אותו
למישו יש מחברת סיכומי שיעורים שלו שהיא ברורה ואוכל לקרוא ממנה אחרי כל שיעור?

NFish

New member
עם במדינה עסקינן,

אז גם לי יש שאלה: היום הייתי בשיעור ודיברתי עם מישהי על מדינה, ואז מישהי מאוחרה שאלה אותנו מי המתרגל - ענינו ששי לוי, והיא אמרה שכדאי כבר עכשיו לעבור לראם, ושי הוא בודק נוקשה מאוד, ושהיה םקטור של 20 נקודות בשנה שעברה.. זה באמת נכון???

NFish

New member
כמובן שאם סליחה על הטעות...

אז את ממליצה לעבור לראם? הבנתי שלא חייבים להגיש אצלו את כל 7 העבודות אלא רק 4, כמו 4 עבודות החובה אצל מדינה...

אני לא יודעת מה התנאים אצל שגב השנה

לי היה טוב אצל שגב (כשהתחלתי להבין במה מדובר
) וגם המבחן היה הוגן, ואני בטוחה שאם תחטט אחורנית בפורום תראה מיליוני דיונים בדבר התחרות שגב-מדינה, כי דנו ודשנו בזה, ולכן אני לא אחזור ואכתוב על זה, וכך תוכל להחליט על סמך "זמן אמת"- כי הדיונים נערכו עוד בזמן שלמדנו חוקה.

למעלה