בקשת אינפורמציה

flibanserin

New member
בקשת אינפורמציה

אהיה אסיר תודה למי שיגיד לי מי בימים אלה נמצא במשא ומתן עם אוניברסיטת ת"א לנתינת תרומה לאוניברסיטה (בעיקר לפקולטה למשפטים של את"א). ועוד יותר אהיה אסיר תודה אם הוא יוכל לספר לי על המשא ומתן לגבי החיובים למתנה שהתורם רוצה להכתיב לאת"א. אני יודע שאולי יש סיכוי נמוך שגולשים כאן אנשים מקורבים לעיסקת מתנה בדרך כלשהי, אבל אני מודע לעובדה שהמציאות יותר חזקה מכל דמיון ותיתכן אפשרות שאנשים יודעים "אונליין" על משא ומתן בין תורמים פוטנציאליים לבין אוניברסיטת תל אביב. אני צריך לדעת את שמות התורמים (בדרך כלל תורם מאוגד כקרן משפחתית על שם___ וכיוצא בזה...) ומשתייכים למשפחות המובילות את המשק הישראלי, וכן פרטים על החיובים שהתורם רוצה שיהיו בצד חוזה המתנה ובעיקר איפה המשא ומתן על החיובים האלה עומד כרגע.

Jazz Jackrabbit

New member
אהמ...

ולמה מי שיודע משהו על זה ימסור לך - אדם זר שהפציע בפורום לימודי משפטים - את הפרטים האלה? סליחה על הבוטות, אבל זה נראה לי הנסיון המגוחך ביותר שראיתי בחיי להשיג מידע. לכל הפחות, כשמבקשים ממישהו (זר) "טובה", אפשר להסביר את התכלית לבקשה הזו. לא חושב שמישהו יעשה משהו רק כדי שצד ב' (הלא מוכר) יהיה אסיר תודה.

sacrament

New member
תקשיב, חמודי

אני לא יודעת מה אתה רוצה להשיג עם המידע הזה והאמת שלא ממש איכפת לי בכל מקרה, פה זה לא הכתובת ובאופן כללי נראה לי שאתה חי באיזשהו סרט...

למעלה