לא ידעתי שאת טיפוס מחתרתי. היית שואלת והייתי עונה לך בכיף. התחלת ללמוד או שאת מתחילה שנה הבאה? תני לנחש מה במדעי הרוח: אומנות ועוד משהו (לפי הכינוי שלך)
מתרגשת וגם מפחדת... : ) יש לזה קצת הרגשה של היום הראשון בכיתה א'. אבל תמיד הייתי מהחנונים שנהנים מהלימודים, ואני משערת שאהנה מהחויה האקדמאית.. למרות זאת, לא מוכרת שום יום חופשי שנותר לי!
אני צריכה כל רגע של ניקוי ראש וחוסר ריכוז שנשאר ! sorry
אני לא אבקש ממך הרבה ימים של חופש. יש לך למעלה מ 3 חודשים של חופש וחוסר ריכוז. תראי בהתחלה זה אולי קצת מפחיד ולוקח זמן עד שמבינים באוניברסיטה מי נגד מי אבל בסופו של דבר המצב מסתדר (אמנם זה לוקח במקסימום סמסטר שלם) אבל אני משער שבסוף יהיה בסדר. דברים תמיד מסתדרים בסוף. לי למשל לא היה קל בסמסטר הראשון וגם עכשיו לא קל לי, אבל עוברים את זה אין מה לעשות. את לא מספיקה להגיד ג'ק והנה נגמר לו הסמסטר ומתחילים המבחנים. יהיה בסדר. איך את מעבירה את הזמן בלא לעשות כלום?
שיהיה בהצלחה ובהנאה רבה למרות שבאנגלית בהחלט יש קושי וצריך להשקיע תיכנסי דרך אתר האוניברסיטה לאתרים של הפקולטות שלך אני אכתוב תשובה יותר מפורטת בהימצא הזמן ואם כבר ספרות אנגלית(אמנם לא אנגלית אלא קנדית אבל באנגלית) אז לאונרד כהן מלך!
את יכולה להכנס באתר של אונ' חיפה לקטלוג הקורסים תשס"ח ולחפש לפי חוג שנה וסמסטר וכמעט כל הקורסים יהיו זהים אלא אם כן המרצה בשבתון או משהו וגם אז המרצה שמחליף אותו יחליף רק את הסילבוס והקורס עצמו נשאר פחות או יותר זהה כי בשנה ראשונה גם ככה הרוב קורסי חובה.