בקשר לקורסים

M L i s a

New member
בקשר לקורסים

יש כבר קטלוג קורסים לשנת תשס"ט? ללימודים שיתחילו באוקטובר? איפה אפשר למצוא אותו באינטרנט?

amitk80

New member
אני לא חושב שעדין יש

עוד קטלוג קורסים. לאילו חוגים את נרשמת? אם נרשמת לחוגים שלי אז אני אוכל לספר לך על הקורסים מבלי להסתכל בקטלוג.

M L i s a

New member
תודה,אבל

הלכתי בדרך מחתרתית ובדקתי מה אתה לומד לפי מה שכתבת בפרופיל :) אני שייכת למדעי הרוח...

amitk80

New member
דייי

לא ידעתי שאת טיפוס מחתרתי. היית שואלת והייתי עונה לך בכיף. התחלת ללמוד או שאת מתחילה שנה הבאה? תני לנחש מה במדעי הרוח: אומנות ועוד משהו (לפי הכינוי שלך)

M L i s a

New member
ניחוש נחמד,

אני אוהבת אומנות,והכינוי אכן על שם המונה ליזה, אבל אני אלמד ספרות ואנגלית. מתחילה ללמוד- בסוף אוקטובר.. אתה לקראת סוף תואר ראשון?

amitk80

New member
מגניב

וואלה מסתבר שהניחוש שלי היה נכון
אני לקראת סוף תואר ראשון? הלוואי! יש עוד זמן. מתרגשת? מה עושים בימים אלו? מוכנה לתת לי קצת מימי החופש שלך? אני אציע מחיר גבוה בתמורה

berta84

New member
גם אני גם אני

יאללה מכרז! (היה לנו שיעור מתיש על מכרזים השבוע)

M L i s a

New member
מאוד מתרגשת..

מתרגשת וגם מפחדת... : ) יש לזה קצת הרגשה של היום הראשון בכיתה א'. אבל תמיד הייתי מהחנונים שנהנים מהלימודים, ואני משערת שאהנה מהחויה האקדמאית.. למרות זאת, לא מוכרת שום יום חופשי שנותר לי!
אני צריכה כל רגע של ניקוי ראש וחוסר ריכוז שנשאר ! sorry

amitk80

New member
גם לא שבוע?

אני לא אבקש ממך הרבה ימים של חופש. יש לך למעלה מ 3 חודשים של חופש וחוסר ריכוז. תראי בהתחלה זה אולי קצת מפחיד ולוקח זמן עד שמבינים באוניברסיטה מי נגד מי אבל בסופו של דבר המצב מסתדר (אמנם זה לוקח במקסימום סמסטר שלם) אבל אני משער שבסוף יהיה בסדר. דברים תמיד מסתדרים בסוף. לי למשל לא היה קל בסמסטר הראשון וגם עכשיו לא קל לי, אבל עוברים את זה אין מה לעשות. את לא מספיקה להגיד ג'ק והנה נגמר לו הסמסטר ומתחילים המבחנים. יהיה בסדר. איך את מעבירה את הזמן בלא לעשות כלום?

berta84

New member
אנגלית וספרות יופי של שילוב

שיהיה בהצלחה ובהנאה רבה למרות שבאנגלית בהחלט יש קושי וצריך להשקיע תיכנסי דרך אתר האוניברסיטה לאתרים של הפקולטות שלך אני אכתוב תשובה יותר מפורטת בהימצא הזמן ואם כבר ספרות אנגלית(אמנם לא אנגלית אלא קנדית אבל באנגלית) אז לאונרד כהן מלך!

GALGAL46

New member
לתשס"ט אין עדיין קטלוג אבל

את יכולה להכנס באתר של אונ' חיפה לקטלוג הקורסים תשס"ח ולחפש לפי חוג שנה וסמסטר וכמעט כל הקורסים יהיו זהים אלא אם כן המרצה בשבתון או משהו וגם אז המרצה שמחליף אותו יחליף רק את הסילבוס והקורס עצמו נשאר פחות או יותר זהה כי בשנה ראשונה גם ככה הרוב קורסי חובה.

למעלה