בקשר לסינגפור,

icy woman

New member
נעמי נותנת את הכרטיס

אפשר רק פעם ביום (בדקתי שוב) ועוד 5 פעמים עם NX שעולה 400 כ"א. אז ניתן לקבל את הכסא המיוחל, אבל זה יעלה 28000NX

ושוב אנחנו חוזרים לבזבוז משווע של NX

על כמעט שום דבר...... בטח הדברים האלה יעלו הון, אם בכלל יהיה אפשר למכור אותם. לא שווה 28K NX

sachar123

New member
mastery book

זהו דבר הכרחי לעבודה רביעית או שאפשר להסתדר בלעדיו ?? כי אם הוא הכרחי ויקר אז שווה להתאמץ

Don Nirtin

New member
הכרחי מאוד...../images/Emo87.gif

אתה לא רוצה לעשות את כל הקווסטים ברמה 120 להשיג את הכוחות האלה.. באמת שלא

deisy

New member
למה לא?

זה חלק מהכיף
להרוג את זאקום והורנטיל וכאלה? מעולה!

יש ספרים דיי הכרחיים

תלוי איך אתה מחליט לבנות את הדמות שלך. יש ספרים מסויימים מאוד שהם הכי יקרים. למשל ג'נסיס שמעלה את הסקיל ל-20 הוא לא מי יודע מה יקר (5מיליון-10 מיליון), לעומת ספר שמעלה את הג'נסיס לרמה 30 שעולה 550 מיליון !!! ולמה? כי ג'נסיס ברמה 30 הוא משמעותי לעומת 20. אז נכון.. אפשר לחיות עם ג'נסיס 20... אבח נחמד יותר עם 30. יש עוד ספרים לעבודות אחרות כמובן שהם נורא יקרים בגלל שהם מעלים את ההתקפה של הדמות בצורה מאוד משמעותית. לחיות בלי ספרים-אפשרי.. אבל לא ממש כיף

sachar123

New member
smokescreen 30

ספר יקר ?? מן הסתם זה מה שאני אצטרך בין היתר כשאגיע למקום המיוחל

הלוואי......... מחירים ממש מטורפים

אגב.. קניתי ספר של 20 MW ב-195 מיליון... נחשו מה? ברור שהוא לא עבד.. אני מתביישת להגיד שממש ישבתי ובכיתי על הכסף. היה לי כ"כ קשה להשיג את הכסף הזה והכל הלך פייפן. ישבתי ובכיתי ואחר כך התחלתי לתחוק.. בכיתי וצחקתי על עצמי שאני בוכה בגלל מסוס. מטורף F6 אני אפילו לא רוצה לדעת מה יקרה אם אני אקנה ספר ב-550 מיליון שייזרק לזבל

deisy

New member
אאוצ' ../images/Emo24.gif

מבאס... מקווה שיהיה יותר מזל בפעם הבאה
ואני בהחלט מבינה את הבכי, למרות שמי שלא משחק לא יבין לעולם.. קבלי

icy woman

New member
../images/Emo24.gifגם אני הייתי מתנהגת ככה

מחזיקה לך אצבעות לפעם הבאה

תודה חמודות ../images/Emo140.gif

זה מה זה מבאס.... אבל התעשתתי מאז והחלטתי שאני לא רודפת עוד פעם אחרי הספרים המעצבנים האלה. כ"כ חסכתי... עשיתי מלא ליצ'ים עד שהצלחתי להשיג את הכסף, והכל ירד לטימיון. וזו לא פעם ראשונה שאני בוכה בגלל מייפל, מסיבות אחרות
נא... זה משפיע...

D amaged R oses

New member
ולגבי הספרים

אני לא מבינה את זה בדיוק.. בשביל מה צריך את זה? אם אני ממקססת סקיל, למה להשתמש בספר? כי אני מבינה שגם אני אצטרך
באסה, עם המחירים האלה

yarden41

New member
קודם

צריך לחולל חור (לחולל
) בדלעת בצורה פה, עיניים, ואף. זו לא אמורה להיות בעיה. אבל זו כן בעיה מתי שאני עושה את זה, כי אני לא יכול לטפס למעלה לעשות חור בעיניים ובאף, זה מעצבן. ובכלל, המפלצות שמוזמנות שם (מדי פעם מזומנת אחת) והיא ממש קלה, יש לה 10 HP וזה ממש קל. אם יש לה 10 HP, אני בטוח שה EXP שמקבלים ממש קצת, אם מקבלים בכלל (שמעתי שלא)
אממ זהו..

D amaged R oses

New member
אני לא מבינה אם אמור להיות ואיך עושים CLEAR

נכנסתי עם חבר שלי ועשינו חורים , סיימנו הכל ואז זומנו עוד המוןהמון דלעות[דלעים?] אי אפשר לתקוף עם קסם, הרגנו אותם עם מכות רגילות [לוקח הרבה זמן, צריך יותר מ2 אנשים] אבל נשאר עוד זמן ולא קרה כלום, ניסינו לעלות על הכובע ולהכות בו ובעוד מקומות אבל CLEAR או משהו - לא קיבלנו. לקחנו פשוט את החתיכות ולקחנו את הכובע..

D amaged R oses

New member
אז אין CLEAR

ב"פיקיואים" האחרונים פשוט השגנו חתיכות ויצאנו. בדיוק כמו שהם עשו. ולול ראיתי את הבחור הזה אתמול בחוץ

למעלה