בקשר לסינגפור,

yarden41

New member
בקשר לסינגפור,

קודם כל, ממש התרשמתי ממנה, עיר ממש יפה ושדה התעופה ממש הרשים אותי. אני הולך להתאמן שם קצת, אני מקווה שיש משהו לרמות 40-50 שם. אבל רציתי לשאול, סינגפור תישאר לתמיד? נ.ב פארטי קווסט ההלוואין ממש עלוב ;D

deisy

New member
סינגפור נשארת לתמיד

למה הפרטי קווסט עלוב? פרט קצת עליו..

icy woman

New member
ואני רוצה לשאול על המיני דנג'ן

אני מבינה שיש מספר מיני דנ'נס- החזירים בהנסיס, דראם באני במגדל אאוס, ant tunnel2 ובסלפיווד בגולמים (שהבנתי ששם הספאון של הקריסטלים הכי גבוה). אלו כל המיני דנג'נס? ודבר נוסף, האם רק פעם ביממה אפשר להיות שם למשך 5 דקות, או מספר פעמים ביום. היה נדמה לי שקראתי באחד הפורומים (באזיל, לדעתי) שאפשר 6 פעמים ביממה= ז"א כל 4 שעות. משהו יודע?

deisy

New member
ואם התחלת..

אז מה בדיוק הסיפור של הקריסטלים? שווה? מה מקבלים? קצת יותר פירוט מישהוא? חבר'ה אתם שבחופש שם - ספרו לנו קצת יותר (כן, כן אנחנו עובדים
)

icy woman

New member
הנה:

זו רשימת החפצים שמקבלים בהתאם למספר מייפל קריסטלים

icy woman

New member
לא הוספתי את רשימת

ספרי הסקיל, כי ממשששששש לא נראה לי שמישהו יגיע ל4500 קריסטלים, אבל אם מישהו בכל זאת רוצה...

deisy

New member
והם ניתנים לאיסוף ?

כלומר אפשר לצבור אותם במשך כמה ימים? (לא נראה לי הגיוני למצוא 3000 ב 5 דקות
) וממה שהבנתי, אפשר להכנס לשם ל 5 דקות ביום עם כרטיס שאינלי מושג מאיפה מביאים אותו, אם רוצים יותר צריך לקנות כרטיס ב NX (משהוא כמו 400 NX)

כתבו כאן איפה שהוא שאת הכרטיס אפשר לקבל

בהנסיס אצל מישהי ימין למונית. גם קראתי שאפשר להשיג בערך 150 קריסטלים ב-5 דקות שם. כדי להיכנס לשם עד 6 פעמים ביום - כמובן צריך לקנות כרטיסים מיוחדים ב 400NX גם אני הייתי רוצה לדעת אם יהיה אפשר לאסוף משהו נורמלי במשך 5 דקות ליום לשבועיים

ReallyWrong

New member
150? I WISHED

אני הצלחתי 15.. אבל את עם הג'נסיס יכולה להשיג הרבה יותר סביר להניח, זה הורג המון במכה

ReallyWrong

New member
אבל אפשר בסופו של דבר לאסוף יותר!

זה לא פר כניסה, זה סה"כ כמה קריסטלים את משיגה.

deisy

New member
כן אבל

תחשבי 15 קריסטלים, פעם ביום X 14 יום - לא ממש מגיעים למשהוא שווה.. אולי אקסילר במקרה הטוב.. מי שיגיע לדברים שווים הם אלה שישיקיעו קאש לכניסות נוספות...

ReallyWrong

New member
מה אני אגיד לך, כל כסף שאני אוכל

לעשות מזה זה טוב במצב הכלכלי הרעוע שלי

deisy

New member
אם את הצלחת 15

גם עם גנסיס לא נראה לי שאפשר 150 - הפער גדול מידי לדעתי.. אבל אולי... בכל מקרה, נראה לי יקר מידי לבזבז על זה קאש...

כנראה טעיתי עם ה-150.. לא יודעת למה

כתבתי את הכמות זו.. האמת שבכלל עדיין לא ניסיתי.... אני אנסה פעם אחת עם ג'נסיס ואעלה לכאן תוצאות..

ווינגז

New member
אני לא חושבת שאפשר בכלל,

חלק מהעניין הוא שאי אפשר להשתמש בכלל בסקילים בחמש הדקות האלו, שלא לדבר על שיקויים מכל סוג.

ReallyWrong

New member
כנראה יש סקילים ספציפיים שאי אפשר,

זה נתן לי לעשות Lucky Seven, ולקוסמים נגיד אין אפשרות חוץ מסקילים.. סביר להניח שזה נותן סקילים התקפיים

icy woman

New member
קראתי גם

שאי אפשר להשתמש בסקילים מיוחדים (כמו גנסיס לדוגמא), אבל אני לא יודעת אם זה נכון

למעלה