בקשר לסיאנס

I am a freak

New member
זהו, שהתפיסה שלך מעוותת

אתה זה שהצטרף לפורום "רוחות והעולם הבא" בו רוב הגולשים מאמינים ב"רוחות והעולם הבא". אתה הוא המיעוט שטוען שדעת הרוב לא נכונה- אז תוכיח. חוץ מזה, אתה שם לב באיזה אלגנטיות אתה מנסה להפיל את העובדה שאתה רק מדבר באויר על הסובבים אותך בפורום
מעניין מה זה אומר.

ותן לי לשאול אותך שאלה

בו נגיד שאתה נכנס לפורום בשם "חתולים מדברים" שבו רוב תושבי הפורום טוענים שהחתולים שלהם מדברים בקול אנושי ואפילו משחקים איתם שח-מט, ואתה רושם שם הודעה שבה אתה אומר להם שזה נשמע ממש מדהים ואתה מבקש מהם לראות איזו הוכחה קטנה שהחתולים שלהם באמת מדברים ומשחקים שח-מט, איזה קטע ווידאו קצר או משהו... והם אומרים לך - אם אתה חושב שהחתולים שלנו לא יכולים לדבר או לשחק שח-מט תוכיח את זה! מעניין, מה תהייה התגובה שלך במקרה כזה
משתמש בצלילים.

.m

New member
סליחה שניה,

למיטב זכרוני, ייעצתי לך כבר בעבר ללכת להתנסות באופן חוויתי. הנה, אנשי פורום "חתולים מדברים משחקים שח-מט" דווקא באו לקראתך, אבל אתה בחרת להתעלם ולהמשיך לומר "אם החתול שלי לא מדבר אז אין כזה דבר!" ושנית, לאף אחד אין בעיה עם זה שחתול שלך לא מדבר או משחק שח, מה איכפת לך מהאנשים שטוענים שהחתולים שלהם כן? הרי הם אינם מפריעים לאורח חייך ה"נורמלי"...
mai

Zanzibar02

New member
אתה ממש חצוף!

כרגע אני חוזר מהכתבה שעשו לעריב לנוער (לפני כמה ימם ההועה שלו נכתבה) הוא פיקפק אבל היה פתוח לזה. והוא התנסה כדי לראות מה זה...והוא נשאר המום. אז אני ממליץ לך התנסות פעם אחת וגם תקרא את הכתבה שתתפרסם בעוד חודש בערך.

תקשור - מה קורה לאדם כשהוא מת

והאם כדאי לתקשר עם מתים? אני שולחת לכם תקשור שלי אני מקווה שיתרום לכם

כאשר אדם מת

גופו הפיסי מתפורר, נאכל, ועם הזמן נעלם לחלוטין, לא נשאר ממנו שום זכר, לא בצורה פיסית ולא בשום צורה אחרת. וזו האמת לאמיתה חברים
משתמש בצלילים.

כאשר אדם מת

זה קצת עצוב לחשוב, שכל מה שאת עושה בחיים, וכל מה שאת עוברת, התקוות החלומות , השאיפות , הכל נגמר ביום בהיר אחד וזהו ,ואין הלאה. אמונה כזו של התפוררות הגוף בלבד מעלה את השאלה, מה התכלית בכלל לחיים ? דרך אגב אחי נפתר לפני חמש שנים והאמונה שהוא המשיך הלאה להתפתחות חדשה מחזקת אותי וגורמת לי לא לכאוב ברמה של בן אדם חסר אמונה שמאמין שאותו אדם שמת התפורר ולא נשאר ממנו מאום. כמו כן , אני תמיד מחוברת אליו גם עכשיו התחושה שלי שהוא נמצא כאן לידי, בממד אחר אבל לידי והוא חי ,ותמיד אפשר לחוש בנוכחות שלו שכל המשפחה מתאספת והוא גם איתנו. לדעתי הוא חי יותר ממה שאנו חיים, הוא חווה את הכל בצורה הכי בהירה שיכולה להיות , ללא שום חסימה או חושים מטעים שגורמים לנו לחוש מנותקים מהרקמה החיה של הבריאה ואלוהים . ואנני מדברת על אלוהים מההבט הדתי אלא מההבט של אותו כוח טרנסנדנטלי קיים שמפיח חיים בכל. ובתור משתמשת בצלילים דעי שגם הצלילים הם חלק מהבריאה, הבריאה מורכבת מצלילים וגיאומטריות המרטיטות את התדרים שאנו חווים בעולם הפיזי ובשאר הממדים . שיהיה לך יום נפלא

עצוב עצוב, אבל מה אם זו האמת?

נכון, עצוב לחשוב שלחיים אין תכלית, אבל מה אם זו האמת? אני אישית מעדיף להביט לאמת ישר בעיניים ולהתמודד איתה מאשר ליברוח לעולמות דמיוניים שאולי גורמים לקצת נחמה אבל הם שיקריים. אני ממליץ לך ליקרוא בעיון 3 מאמרים מעניינים בנושא - 1. טיעונים בנוגע... 2. הכל במקרה.... 3. סיבות טובות... משתמש בצלילים

לא ממש מסכים איתך

ההיתנגדות שהם מציגים מגובה בהרבה לוגיקה והפעלת הגיון בריא, הטיעונים שלהם בניגוד לדבריך הם לא טיעונים ריגשיים, לגבי המאמר "הכל מקרה..." פרשת לא נכון את הכתוב לגבי הפולסא דנורא, הוא לא טען שהקללה באמת עבדה וגרמה להרצחו של ראש הממשלה, מה שהוא טען זה שטקס הפולסא דנורא שנעשה דירבן את יגאל אמיר לבצע את זממו. רגש - רגש יכול להטעות, יש אנשים קטועיי ידיים ורגליים שממשיכים להרגיש תחושות כאב או גירוד באיברים שכבר אין להם, תחושה היא לא פונקצייה שכדאי לסובב את החיים סביבה, צריכים יותר מתחושות בחיים. המדע מדבר אמנם על אנרגיות ועל דחיסות ועל יצירת חומר יש מאין אך לקחת את המושגים המדעיים האלו ועשית מהם קצת סלט, הם מדברים על חלקיקים על חומר ועל אנרגייה, ולא על איזו יישות כל יכולה שנוצרה מהם סתם כך באופן ספונטאני ושולטת באופן מודע על כל חלקיק ביקום. חבל שלא קראת את המאמר האחרון, הוא מרתק במיוחד, עשי בבקשה עוד מאמץ קטן וקיראי גם אותו. משתמש בצלילים.

מסכימה איתך בהחלט../images/Emo140.gif

אגב, את צופה בתוכנית של ג'ון אדוארד? אם כן אשמח לדעת מה דעתך...

../images/Emo13.gif

אם את מתכוונת לאותו אחד שמתקשר עם הרוחות - אם זה אמיתי - אז הוא פשוט מדהים והוא קיבל מתנה - אני רק אציין שגם הוא אומר שיש בניהם כל מני סוגים ולפעמים כאלה שהם די לא נעימים

חיימוo

New member
יתכן שזה לא יותר ולא פחות משימוש

בטכניקות מסוג cold reading ו-hot reading, ועריכה באולפן והשמטה של הקטעים בהם John edward פיספס..

נכון, ואני מסכימה איתו

מהרגע הראשון שראיתי את התוכנית שלו, הרגשתי את אנרגיות התקשור שלו,, גבוהות וחזקות, מדהים, מתחבר לי מאד מה שהוא אומר שם.

Apotheosis

New member
לגביי המאמר של סיגלית

כתוב במאמר שיש נשמות שכאשר הן עוזבות את הגוף קשה להן לקבל את העובדה שהן בעצם עזבו את עולם החומר והן בעצם לא ממש רוצות לעבור את התהליך הזה של לעבור הלאה, האם זה אומר שהן נשארות במחשבה שהן עדיין בעולם החומר לנצח או שבשלב מסוים מישהו עוזר להן יותר.. זה יוצר אצלי המון בילבול כי יש גם המון נשמות של אנשים שמתאבדים וכ"ו, שאומרים שהן בעצם נתקעות בספירה של כף הקלע...כי בעיקרון כולנו נוצרנו בשביל ללמוד, השאלה היא האם כולנו למדים בסופו של דבר והנשמות של כולם מגיעות למעלה, או שהמצב די אבוד..כי זה קונפליקט, אלוקים לא רוצה שניתקע, אלא שנלמד להמשיך הלאה.. סתם מעניין לדעת איך נשמות יוצאות מכאלה מצבים ואיך הן מגיעות לתיקון..

למעלה