בקשר לסיאנס

HurRy

New member
בקשר לסיאנס

אני מעוניין לעשות סיאנס בכדי לתקשר עם מישהו שהיה נורא קרוב אליי... אני יודע שיש לזה השלכות וזה מסוכן אבל אני סומך על הבן אדם שאני רוצה להעלות לכן לא איכפת לך על כל מה שיקרה מסביב. מישהו הלך למדיום על אותו בן אדם והצליחו לתקשר, לכן אני רוצה לנסות גם אני... בבקשה תסבירו לי בצורה ספציפית מה לעשות בכדי שיעבוד... תודה

חיימוo

New member
מה זה סיאנס?

סיאנס היא פגישה עם אדם מת באמצעות תיקשור. סיאנס בדרך כלל מתבצע עם מדיום (למרות שאפשר גם בלי) ובדרך כלל בחדר חשוך מאוד (כדי לאפשר ביצוע הטעיות על ידי המשתתפים או על ידי המדיום).. לכן, המלצתי אליך היא לדאוג שהחדר יהיה כמה שיותר חשוך כדי שהסיאנס יצליח..

I am a freak

New member
גיבוב שטויות

סיאנס נעשה בחדר סגור- וכמות האור בחדר היא לא פונקציה להצלחת הסיאנס. אני לא חושב שהערה הזו במקום.

חיימוo

New member
סיאנס מתבצע או בחדר חשוך או בחדר

בו מודלקים נרות, למרות שאין חיוב להדליק נרות.. כמות האור בחדר היא אומנם לא פונקציה, אבל אור לבן יכשיל את ביצוע הסיאנס (מסיבות מובנות)..

.m

New member
הפוך...

האור לא משנה, אבל חשוב שיהיו נרות. נרות מתעלים אנרגיה: עשן שחור הוא תיעול של אנרגיה שלילית עשן לבן הוא תיעול של אנרגיה חיובית, אך דחוסה וכו'
mai

הפוך על הפוך

אז מדוע בדרך כלל מבצעים סאנסים בחדר חשוך? זה משהו שנועד להגביר את תחושת הפחד או מה? משתמש בצלילים

.m

New member
קפה הפוך ../images/Emo96.gif

למי אתה מתכוון ב-"מבצעים"? אני מניחה שזה כמו לשאול "איך יותר נכון להתפלל בנוסח ספרדי או אשכנזי?" התשובה: תלוי את מי אתה שואל, כל אחד ומה שעובד בשבילו.
mai

סאנסים וחושך

לא יודע, אבל תמיד כשרואים סאנס בטלוויזיה, או קוראים על סאנס, תמיד תמיד מדובר בחדר חשוך, מעולם לא שמעתי ולא ראיתי סאנס שנערך בחדר מואר, ולא רק זאת אלא שגם קראתי כאן בפורום שכאשר רוצים לסיים סאנס מסיבה מסויימת באופן מיידי יש להדליק מיד את האור והדבר גורם לרוח להעלם. משתמש בצלילים.

.m

New member
זו הבעיה

מאגיה בחיים ומאגיה בסרטים זה לא בדיוק אותו הדבר
הרבה שטויות נתפסות, מתוך בורות, כ"עובדות". אין שום מניעה מסיאנס בחושך, אבל זה בהחלט לא חובה. לצורך הבהרה - הדלקת אור לא גורמת לשום דבר (חוץ מצל) להעלם.
mai

רגע... עוד לא אמרת לי כמה סוכר....

משפט המפתח כאן הוא - הרבה שטויות נתפסות, מתוך בורות, כ"עובדות". אני בהחלט מסכים עם המשפט הזה
משתמש בצלילים.

.m

New member
בלי סוכר, אני מספיק מתוקה ../images/Emo68.gif

תאה רואה, לפעמים אנחנו אפילו מסכימים
mai

דעתי

אני לא חושב שזה יעבוד, אם כן אז רק למראית עין, לפי מה שידוע למדע כיום כאשר אדם (או כל בעל חיים אחר, האדם שייך למשפחת היונקים כידוע) מת, גופו עובר תהליך שבסופו של דבר גורם להתפוררות של הגוף, תחילה הרקמות הרכות ולאחר מכן גם העצמות, גופו חוזר אל הטבע, זוהי מחזוריות שחוזרת על עצמה כבר מליוני שנים, גם גופך מורכב ממולקולות רבות שיתכן מאד שהיו בעבר חלק מבעל חיים או אדם שהלך לעולמו, בטבע הכל ממוחזר. לעולם המדעי לא הוצגה מעולם שום עדות שמראה באופן חד משמעי כי לאחר שאדם ניפתר נותר ממנו משהו פרט לגופו שכאמור נעלם עם הזמן, אין שום עדות לכך שקיימת נשמה שיוצאת מהגוף הפיסי. ההנחה הרווחת היא שנושא הנשמות והעולם הבא פותח בראשם של בני אדם כבר לפני אלפי שנים כדרך להקל על אובדן של אדם יקר, כאשר אדם מאמין שמישהו יקר לו שהלך לעולמו ממשיך בעצם להתקיים בצורה אחרת (כנשמה לדוגמה) הדבר מנחם ועוזר להתמודד בצורה טובה יותר עם הכאב, אך עדיין, אין שום עדות לכך שמשהו מזה באמת נכון. הנה כמה נקודות למחשבה - מהיכן הגיעו נשמותיהם של בני האדם הראשונים? כיצד נוצרת נשמה? האם יש מקום מסויים שבו נולדות נשמות חדשות? כיצד בדיוק מתרחש התהליך המופלא הזה? מי מפקח עליו? כיצד יודעת נשמה שנוצרה למצוא את דרכה לתינוק שזה עתה נולד? ואם נשמה יכולה לחשוב באוויר הפתוח ללא חומר מדוע בעצם אנו זקוקים למוח? ניתן ליבדוק את נושא הסאנסים באמצעות מבחן פשוט שלא מצריך שום אמצעים מיוחדים, אם זה מעניין אותך אני יפרט במסר אישי. משתמש בצלילים.

אם נלך לפי המדע....

אז ככה, לפי חוק שימור אנרגיה "אנרגיה אינה מתכלה רק משנה צורתה" דהיינו-גלגול נשמות. אנרגיה "כל גוף הנמצא בתנועה" דהיינו אדם נמצא בתנועה הוא סוג אנרגיה . לכן לפי המדע כן קיים גלגול נשמות.

חיימוo

New member
הפרכה

אכן חוק שימור האנרגיה, קובע שהאנרגיה איננה נוצרת יש מאין ואיננה אובדת, אלא עוברת "גילגולים" שונים והתמרה. אבל, הגדרה של אנרגיה היא היכולת לבצע עבודה של מערכת פיסית כאשר כמות העבודה שמערכת מסוגלת לבצע אינה עולה על כמות האנרגיה שהמערכת מכילה, בהתאם לעקרון שימור האנרגיה. שים לב למילה המודגשת, מאחר ונשמה איננה דבר פיסי הניתן לגילוי ומדידה פיסית באמצעות מכשור מדעי אז חוק שימור האנרגיה לא אומר לנו דבר לגביה שכן הוא מתיחס רק לדברים פיסים. לאחר מותו של האדם האנרגיה הפיסית של גופו לא נעלמת והיא משמשת סוגים של אורגניזים אחרים כמו תולעים ובקטריות לבניית גופם.

סתם במקרה הגעתי

בהקשר לכך קראתי איזה מאמר שכאשר שוקלים גופה, בצורה מסויימת אנני זוכרת את כל הפרטים .מתברר שהמשקל חסר , וזה המשקל של האתר - או של הנשמה חומר כלשהו היוצא מהגוף לאחר המוות .

חיימוo

New member
סתם במקרה תקבלי תשובה ../images/Emo8.gif

אני משער שאת מתכוונת לניסויי של Duncan MacDougall שבוצע בשנת 1907, הוא בדק ששה חולים סופניים באמעצות ציוד מדידה, וחיכה לרגע מותם. שתים מהתוצאות הושלכו בגלל בעיות בציוד המדידה, רק אחד מהנפטרים הראה ירידה במשקל, שתים אחרים הראו ירידה במשקל לאורך זמן (לא מיידית), ואחד הראה ירידה במשקל ומיד לאחריה עליה במשקל בחזרה, ומיד אחרי שוב ירידה. ומכאן MacDougall הסיק שמשקל הנשמה היא 21 גרם. תוצאות הניסוי ש-Duncan MacDougall היו שגויות בגלל המתודולוגיה שהוא עבד איתה, מספר האנשים שהוא בדק היה קטן ולא מספר שראויי לשמש לקביעת מסקנות, היכולת למדוד שינויי הייתה לא מדוייקת.

I am a freak

New member
עכשיו, נשאלת השאלה מהו דבר "פיזי"

האם זה בהכרח משהו שאתה יכול לגעת בו
נראה לי שיש לך מין חור במושגים ובהגדרות של העולם שאתה מנסה לסתור. כדי לגבור על האויבים שלך, אתה צריך ללמוד אותם קודם, אחרת יתפסו אותך עם המכנסיים למטה. הפריק.

חיימוo

New member
חוק שימור הארנגיה מתייחס לאוביקטים

ולמערכות פיסיות, ההגדרה של פיסי היא כל דבר שיש לו מאסה..

למעלה