בקשר למפגש...

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

SaberTooth

New member
חצי אשכנזים...../images/Emo35.gif

אני מכיר גם אשכנזים טיפשים, וגם אשכנזים שהם לא בדיוק מליונרים. אני לא אוהב את הסטיגמות האלה...

Uzumaki Naruto

New member
לא חצי אשכנזים, חצי מזרחיים

זה אותו דבר... -__- XD וזה היה בצחוק, לא צריך להעלב. מה יש לכם אתם??

SaberTooth

New member
העולם לא מתחלק לאשכנזים ומזרחיים...

אז לא, חצי אשכנזים וחצי מזרחיים זה לא אותו הדבר.

SaberTooth

New member
העולם לא מתחלק לאשכנזים ומזרחיים...

אז לא, חצי אשכנזים וחצי מזרחיים זה לא אותו הדבר.

Uzumaki Naruto

New member
כן מלכי,

הוד רוממותו סייבר האדיר, מה הייתי עושה בלעדיך, מלך חכם ויקר. אני מתחנן, אל תשלח אותי לגרדום על טעותי, מלך יקר ובעל ניסיון רב, אפילו שזה מגיע לי על בורותי וטיפשוטי המרובה. לחיי אין משמעות כבר אחרי הצגת בורותי בציבור ומול מלכי, מלך נורא וחכם. תוכל להפוך אותי לשוטה הכפר, אך אני מתחנן.. לא אל הגרדום... קיצר סייבר, עזוב אותי בשקט... מה אתה לוקח הכל ברצינות?? עוד קודם אפילו ציינתי שזה היה בצחוק. לא כמו לפני זה שהיה כלכך קשה להבחין בכך.
*אנחה*

SaberTooth

New member
המפ...

אני הייתי נותן לך את אותה העיצה בדיוק - לא לקחת הכל ברצינות כל כך.

Miss Pigmelion

New member
../images/Emo2.gif! עצרו רגע.../images/Emo122.gif

באיזה שעה אתם נפגשים? נכון ב3+...? או לפחות 2, או משהו כזה? בלעכס. אני לומדת ב29 ומסיימת ב3. לפי דעתי במפגש פורום צריך פשוט, להפגש? לא לקבוע תוכנית מסוימת, מי שרוצה שיכין משהו אבל בדרך כלל נפגשים ועושים דברים לא ממש מתוכננים כמו ללכת לסרט

Wing Chan

New member
../images/Emo45.gif

צודקת. כול הזמן טענתי שהדבר היחיד שדרוש במפגשים זה אנשים, דיבורים, צחוקים ובירות. האהא את לומדת ב29 *מצביע וצוחק*

Miss Pigmelion

New member
רגע. לא. בלופ. אני לא לומדת../images/Emo122.gif

ב29. כי ה29 זה היום ה*שני* של החופש
אני לומדת ב28
טוב. אמפ. זהו. אמרתי את דבריי.

python 4

New member
ומכיוון וב- 29 אני יהיה קבור עמוק

בעבודה, כמו גם ב- 30, ב- 31 וב- 32, אני לא יוכל להגיע למפגש אבל תהנו לכם בו ותצלמו תמונות כדי שאני יראה איך אתם נראים! זה בטח צריך להיות יותר טוב מאיך שאני מדמיין אותכם (עיין דוגמא משמאל)

midnight dragon

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gifכנסו לפה.. פליז../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

נאג'ס... לא הקשבתה כשאמרתי שאני מארגנת?... אז אני אחזור על זה, אני מארגנת. ולא, נאג'ס אני לא כועסת אבל פשוט תן לי, טוב? תודה. עכשיו. ה29 זה באמת היום הכי טוב שיוצא, לדעתי כי בכל שאר הימים מישהו לא יכול.. זה יוצא ביום שני, היום השני של החופש דרך אגב. ואני כבר אפתח טופיק על זה, כי מה שנאג'ס אמר זה לא רלוונטי.. ביי

midnight dragon

New member
סליחה?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!

רק להזכירך שאני זאת שאירגנתי את המפגש והתחלתי לאסוף תאריכים מכולם ונאג'ס הוא זה שהשתלט והוא אפילו לא יודע חצי מהתאריכים שאמרו לי שלא יכולים!! אז אתה קורא לי שתלטנית????????????????????????????????

סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה סליחה

*מפוחד* סתם צחקתי... לא ראית את הפרצוף שעשיתי??? *עושה במכנסיים* *בוכה*

למעלה