בקשר למפגש...

• פותח הנושא NJS
  • פורסם בתאריך

NJS

New member
בקשר למפגש...

מבחינתי זה ב29 זה בסדר מבחינתכם? ד"א-מה אתם רוצים לעשות שם?-(הצבעה) א.רק לדבר ב.לעשות פעילות שקשורה לרומח (ואז צריך מישו שיכין)ג.ללכת לראות סרט!או לשחק במשחקי וידאו!(אם יש שם) וזכרו:מי שמצביע משפיע!

NJS

New member
וסייבר...

כתבתי הודעה חדשה גם בגלל שפעם הקודמת כמעט אף אחד לא ענה אם זה בסדר מבחינתו ב29 וגם בשביל לקבוע מה נעשה שם

KagomeSama

New member
קודם כל..../images/Emo42.gif../images/Emo129.gif

למה ב29? לפי מיטב ידיעתי היו בפעם האחרונה שלושה תאריכים מתוכם צריך לבחור תאריך אחד. אני מעדיפה לא ב29. מה נעשה שם? אולי נגיע לשם ונחליט? ללכת לסרט זה רעיון רע, מנסיון. לא כולם רוצים ללכת לאותו סרט, לא כולם רוצים ללכת בכלל לסרט, ומה זה שווה? סתם מבזבזים כסף על לשבת בחושך אם אנשים שאתה בקושי מכיר במקום להכיר אותם. אני לא חושבת שצריך לבחור משהו לעשות. מי אמר שאי אפשר לעשות משהו שקשור לרומח, ואז לדבר, ואז ללכת לשחק משחקי וידאו, ואז ללכת לאכול? כשבוחרים משהו זה נורא מחייב ותמיד יש כאלה שלא רוצים. אני אומרת כשנגיע לגשר, נחצה אותו.

NJS

New member
לגבי התאריך

זה בגלל שאני לא יכול בימים האלה(זה יוצא בחג עצמו)ואף אחד לא התנגד ל29 אני עכשיו בשיעור אנגלית וקיבלתי 100 בהכתבה!

HELLrider

New member
אז בגלל זה יש לך הכתבה.

ולמה יש לכם הקבצות בכיתה כל כך נמוכה?

NJS

New member
מה נמוך בזה?

יש מקומות שאפילו ביסודי כבר יש הקבצות

NJS

New member
למה עושים הקבצות?

כי לא כל הכתה באותה רמה (וזה יכול להיות נכון באותה מידה גם לכיתה י` וגם לכיתה ו`)

NJS

New member
כי כולכם חכמים!

או שכולכם טיפשים...או שאין תקציב.......

NJS

New member
זה היה בצחוק...

לא ידעתי שהחוש הומור שלי כל כך גרוע...

HELLrider

New member
אם זה עוזר: ../images/Emo6.gif

Wing Chan

New member
הנה שאלה אחרת

למה לילד בכיתה ח' יש פלאפון? (ולמה לי אין כוס עמוק? :<)

NJS

New member
כי...

אני התחננתי להורים שלי ואתה לא!ודרך אגב אולי לחברה שלך יש כוס עמוק אבל כמשקללים זה כוס אמוק (המועצה לסלנג נכון)

Wing Chan

New member
.

אל תלמד אותי איך לקלל, תודה רבה. אני התכוונתי כעמוק כ- E ולא כ- A. תודה רבה.

למעלה