XD
S SaberTooth New member 9/3/04 #28 כי הוא טחון... ../images/Emo98.gif לא, סתם. לי היה פלאפון מכיתה ה'.
1 1גדילן קוץ רגל New member 9/3/04 #32 רגע, רגע...../images/Emo88.gif אתה משרת בצבא, נכון? אז אני זוכר ששאלו אותך איך אתה מתקשר מהצבא ואמרת שאתה משתמש בפלאפון...
רגע, רגע...../images/Emo88.gif אתה משרת בצבא, נכון? אז אני זוכר ששאלו אותך איך אתה מתקשר מהצבא ואמרת שאתה משתמש בפלאפון...
S Silver Lance New member 9/3/04 #30 גם אני בכיתה ח' ויש לנו הקבצות באנגלית ובמתמטיקה. בשניהם אני א', דרך אגב (בלי להתלהב כמובן). וכל הכבוד wing chan על המאה!
גם אני בכיתה ח' ויש לנו הקבצות באנגלית ובמתמטיקה. בשניהם אני א', דרך אגב (בלי להתלהב כמובן). וכל הכבוד wing chan על המאה!
P python 4 New member 11/3/04 #54 שוב אתה מפר זכויות יוצרים... קודם מגיטריי ועכשיו נאג'ס... ואוו יכולתי לעשות מליונים מהפורום הזה. $$$
F FIZBAN האחד והיחיד New member 11/3/04 #55 אממ... סורי \= אתה יודע שבדרך כלל אני כותב זכויות יוצרים... סליחה, לא יקרה שוב ^_^
F FIZBAN האחד והיחיד New member 11/3/04 #65 תודה אחי... יש לך את החתימה הכי מגניבה בעולם|סדגש!!!!!!!!!!!!!!
S SaberTooth New member 9/3/04 #10 מתי החלטנו על ה-29../images/Emo35.gif סרט זה רעיון גרוע בשביל מפגש ראשון (שני, אבל מילא...). זה בזבוז זמן וכסף, שאנו יכולים לנצל אותו יותר טוב בלהכיר זה את זה.
מתי החלטנו על ה-29../images/Emo35.gif סרט זה רעיון גרוע בשביל מפגש ראשון (שני, אבל מילא...). זה בזבוז זמן וכסף, שאנו יכולים לנצל אותו יותר טוב בלהכיר זה את זה.
W Wing Chan New member 9/3/04 #13 זובי להכיר העיקר יושבים על כמה בירות ואיזה סמירנוף כדי להשתכר וליסגור תערב ולהריץ צחוקים. איזה לא רמה :X
זובי להכיר העיקר יושבים על כמה בירות ואיזה סמירנוף כדי להשתכר וליסגור תערב ולהריץ צחוקים. איזה לא רמה :X
S SaberTooth New member 9/3/04 #27 לא משתכרים במפגש פורום... (אולי חוץ מבמפגש פורום אלכוהול או משהו כזה..)
1 1גדילן קוץ רגל New member 9/3/04 #33 גיזען!../images/Emo88.gif ואם אני לא טועה סייבר אמר שהוא חצי אשכנזי (כמוני).
W Wing Chan New member 9/3/04 #36 איזה גווטמאלי. כמו בני. "ואני לא גיזען. אני שונא את כולם בצורה שווה." =)