בקשר למפגש

בודוקאן

New member
איך מזהים ארגנטינאי?

החלב שלו יותר לבן והמטר שלו יותר ארוך. ואיך מתעשרים בקלות? קונים 10 פורטניוס במחיר שהם שווים ומוכרים אותם במחיר שהם חושבים שהם שווים. יאללה ריוור!!

../images/Emo6.gif אז עברנו לארגנטינאים?

איך ארגנטינאי מתאבד? קופץ מהאגו ל-IQ...

orii

New member
הוא לא היה סוס

אני לא בטוח לגבי כדורגל- יש גבול לכל סטיה. הוא למד רפואה ועכשיו הוא כבר בטח רופא...

לא יודעת לגבי ארגנטינאים, אבל הכרתי

פעם בחורה מניו זילנד שהפכה לצימחונית בארץ, כי הבשר פה לא טעים...

WaveGal

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo39.gif כל הכבוד!

כשאת כבר שואלת "לאיזה חלק לבוא?" ולא "האם לבוא?"- הקרב (אם היה כזה) כבר הוכרע (וכולם ניצחו). לא הייתי באימונים קודמים ואינני מכיר את כל ארבע אומנויות הלחימה הספציפיות שיהיו במפגש אבל מאופיו של הפורום נראה שההבדלים ביהן אינם משמעותיים כדי להחליט מתי להגיע (כולן מעניינות באותה מידה). הטיעון היחיד שאני יכול להוסיף הוא שאם תחליטי להגיע לחצי הראשון תשאר בידך האפשרות להשאר גם לשני אבל ההפך- לא. וחוץ מזה-איך אפשר להתנגד לפירגון הרב כיווני הזה?

Connor MacLeod

New member
גם אני הצלחתי לגרור את אישתי ... |ח

אולם מכיוון שכבר נוצרו תוכניות לתחילת היום, אנחנו נוכל להגיע רק לחלק השני, שאני ממליץ לך בחום (בתור מי שאין לה נסיון) להתחיל ממנו. נראה לי שדווקא מהטאי-צ´י, תוכלי גם להינות וגם ללמוד ... ואפילו בלי לקבל שום סימן. שלא תביני לא נכון, אני חושב שכדאי לך להגיע כבר מהשיעור הראשון, כי לפי דעתי הכל מעניין, ובאמת, תוכלי ככה גם לפגוש את כל נותני העצות
... בכל מקרה, אני שמח שהחלטת לבוא (ולכל אלה שעדיין לא הצליחו לגרור את החצי השני - קדימה, לעבודה!). מה שבטוח - גם אם תרצי לנוח בחוץ, אני לא חושב שתהיי לבד ... בהצלחה בכל מקרה

קחו בחשבון כי הספסל בסטודיו, קטן ..

ולמשרד, אני לא נותן לאף אחד להיכנס ... חוץ מבנות. סתאאם... לאף אחד.

bizhar

New member
אפשר להביא ספסל במקום כיבוד?

לאנשים קשישים כמוני שמדי פעם יצטרכו לשבת (או הפוך: מדי פעם לעמוד?)

למעלה