בקשר למפגש

בקשר למפגש ../images/Emo68.gif

שלום לכולם. לאחר שעיינתי בשרשור על המפגש, אני מתחילה לשקול בכל זאת להגיע.
אבל בגלל שמדובר באימון ארוך שאין הרבה סיכוי שאשרוד את כולו (תרתי משמע), וכיוון שאין לי מושג קלוש בתחום - ולמותר לציין שתוכן המפגש נשמ לי כמו סינית מצויה (במקרה הטוב)- לאיזה מן השיעורים הייתם ממליצים לי לבוא?? מיכל.

kung fu

New member
הי חברתו של מיכל

אני מתכוונת להגיע לתחילת האימון, ומקסימום אם לא יתחשק לי להתאמן באימונים אחר כך, אני אשב בצד, או אנוח או לא יודעת מה. תבואי על ההתחלה, ומקסימום תשבי בצד, עד שיהיה לך כוח להתאמן שוב.

orii

New member
הקונץ - לנסות ולראות

הי מיכל, אני שמח שאת בכיוון (יש לי בבית בעיה דומה) אפשר להתחיל לספר לך מה זה כל דבר אבל מכיוון שאין לך רקע זה לא ישנה הרבה. מה שכייף במפגש זה שלא צריך להחליט צריך לנסות. את מתחילה שיעור ורואה עם זה מעניין לך...אם לא יושבת בצד ורואה מה האנשים המוזרים האלו עושים. עוד משהו, מכיוון שאלו שיעוריי מבוא הם לא אמורים להיות מאמצים במיוחד. ןעוד משהו, אם תקראי קצת בפורום יהיה מענין לך לראות את הפרצופים מאחורי השמות. ועוד משהו (אחרון ודי), אם תבואי לכל המפגש גם אמיר יהיה בכל המפגש (גילוי נאות). להתראות

amir_aikido

New member
../images/Emo45.gif בראבו../images/Emo70.gif ../images/Emo9.gif ../images/Emo6.gif | ../images/Emo99.gif

אך איזו חברה
כמובן שבסוף אני אנסה לדחוף גם את דעתי, אך אני חושב שבאמת יש פה מקום לתחרות
שכנעו אותה להגיע לשיעור שלכם חברים
אמיר

bizhar

New member
ידעתי! ../images/Emo24.gif

מאוד ממליץ לך לבוא בהתחלה מכמה סיבות: 1. FIFO : firrst in - first out או בארמית: באים מוקדם הולכים מוקדם. או בעגה צהלית: גומרים הולכים..
2. הבמבה עוד לא נגמרה וכבר מחלקים למבאס. 3. זה באמת הזמן להכיר את כולם לפני שמתחילה התגנבות יחידים לכוון היציאה. 4. אסור להחמיץ את השיעור של יובל וגיא! מה הם מלמדים? ארניס קרבי או בשפה יותר מוכרת: איך להשתלט על מחבל מוכה אמוק עם סכין ביד ומבט רצחני בעיניים בשתי שניות תוך כדי אכילת למבאס. לא צריך ידע מוקדם באומנויות לחימה וזה ממש ממש נחמד לתירגול. להתראות מחרתיים!

bizhar

New member
בואי נתקדם קצת הלאה ../images/Emo13.gif

על השיעור הראשון סיכמנו? עכשיו צ´מעי את האמת: אל תוותרי על קונגפו וטאיצ´י (שזה גם קונגפו, כמובן)! זאת אומרת, תוכלי כמובן לוותר וללכת מתי שיתחשק אבל לא נראה לי שתרצי
. אה, עוד דבר קטן: את אשתי לא הצלחתי לגרור (זה אבוד. זה אבוד..
) כך שכבר יש לך פה יתרון מורלי.
.

bizhar

New member
טוב, היא לא ממש מסרבת.

פעילות גופנית כרגע לא באה בחשבון והנסיעה ממש ארוכה. תנצל את היום לספורט האהוב עליה (בואו נודה בזה - על כולנו) קניות.

bizhar

New member
צודק. טעות. אבל, אבל לא ידעתי

שהיא פולניה! ועוד למהדרין! נפלתי חזק. (הן בדרך כלל משחקות רמי-קוב ולא פוקר, נכון?)

Connor MacLeod

New member
../images/Emo3.gifאתה יכול לקשר אותה עם אשתי ...

לך תדע ... אישתי הנה פציפיסטית מיסודה, ובכלל לא מתלהבת מ"הרבצידו" למיניהם ... "אבל, טאי-צ´י ... אוווו ... זה כבר משהו אחר ... אם לא נרדמים, זה ממש כיף"

orii

New member
יזהר, הכל אתה יודע...

מעכשיו, אתה שולח לי את הניבויים שלך חתומים לפני שהם קורים. אם זה מובהק סטטיסטית, נמנה אותך לבבא החדש של איזור נתיבות

שמח שהגעת

בתור מישהו שחברתו מתאמנת איתו בלהרביץ עם מקלות וסכינים, אני יכול להתוודות שזה רק שיפר את הזוגיות שלנו. היום במקום לריב ולהתווכח, ולנסות לנמק את הטיעונים שלנו או להסביר איך אנחנו מרגישים, אנחנו פשוט הולכים מכות. זה מצוין. פורק הרבה אגרסיות
. את האמת, זה מתחיל להיות קצת בעייתי, בגלל שאנשים בעבודה מסתכלים לה קצת מוזר על הכחולים שיש לה על הזרועות, ואני כל הזמן מנסה לשכנע אותה להגיד שהיא נתקעה בארון או נפלה במדרגות או משהו כזה. ולסיום: האלטרנטיבה. בוא נגיד שאת לולה גררתי פעם לכנס של חובבי אודיו וקולנוע ביתי, שם היא שמעה הרצאות על אקוסטיקה וכו´. תודי שמכות עם סכינים נשמע תחביב מעניין יותר, לא? בקיצור: כיף גדול. האפור

שלום לך! לדעתי - כולם מדברים שטויות

בתור אחד שאולי יגיע ממש בסוף, אבל השתתף בשני אימונים כאלה - קשה נורא זה לא יהיה, אבל זה לא מה שיפריע לך גם אם יהיה קשה (ולא יהיה). גם לא יהיה נורא מסובך לביצוע (למרות שחלק מהתרגילים אולי לא יהיו פשוטים), כי מדובר באימון משותף למתחילים גמורים ולמתקדמים. וברור שלא יהיה מסוכן, למרות שברור שגם אילו היה מסוכן זה לא היה מפריע לך. מה שיפריע לך יהיה האוירה. את תיכנסי לעולם של לוחמים ידידותיים - תופעת טבע שגדולי האנתרופולוגים עוד לא הצליחו להסביר. אנשים שיכולים לשבור ידיים ורגליים על ימין ועל שמאל, מחייכים, מתבדחים, צוחקים, מספרים סיפורים ובדיחות אחד לשני, לומדים אחד מהשני, מתווכחים על הכל מאתיקה ועד טולקין, והכל באוירה ידידותית עד שזה יוצא מהאף! אלה ישראלים אלה? איפה הצעקות? איפה הדחיפות? איפה חוסר-הנימוס? איפה גסות-הרוח? אין, חנאנות כולם. תעזבי, זה לא בשבילך...

עכשיו אני כבר ממש חוששת ../images/Emo13.gif

בתור ערסית ידועה, לבלות זמן כה רב בסביבת חנאנים? ועוד על חשבון היום החופשי שלי?? ועוד חנאנים שהולכים מכות? יש תופעה יותר משונה מזו? אני בספק.

למעלה