בקשר למפגש

אז תעזבי, ממש לא כדאי לך... ../images/Emo8.gif

כולם שם נחמדים, גם אלה שנראים קשוחים (סלבו, תעשה פרצוף קשוח רגע?
)... מצד שני, אולי אפשר יהיה סוף-סוף לבדוק מה יותר יעל - ערס-ג´יטסו או כאפה-דו? (אמיר, תסביר...
)

אני ?! קשוח ?!?!../images/Emo2.gif

כולי רוך ותמימות
(עד שמתחילים להגיד שהשיטה שלי לא טובה
)

רגע, אין דחיפות?! ../images/Emo4.gif

תיכף תגיד לי שגם ויכוחים פוליטים לא יהיו שם

בודוקאן

New member
מנשואה מנוסה ולא במנוסה

שלום מיכל, אני כותבת כי, במקרה, יש לי הרבה ניסיון עם העינין הזה. לקח הרבה מאוד זמן, יזע וכו´, עד "שהצלחתי" להגיע לסטטוס קוו, שגם לא תמיד מחזיק מעמד. למעשה, זו בעיה מאוד ידועה, ואני זוכרת דיונים על כך כשהשתתפתי בקבוצת דיון אמריקאית בנושא ג´ודו, שרוב חבריה היו אנשים מבוגרים. "חיידק" אומנויות לחימה הוא עמיד במיוחד, ולמיטב ידיעתי עוד לא גילו אנטיביוטיקה. גם לא חיסון (ראי הוזהרת...) לא פעם מצאתי את עצמי במצב רגיש, ובעיקר כואב. קשה לאחרים להבין כמה אוהבים את האומנות שבה עוסקים, וגם קשה להבין שזו אהבה שלא באה במקום שום דבר אחר. קשה להבין שמאוד כואב לוותר, במיוחד כשמרגישים שזה באמת, באמת, לא על חשבון אהבה אחרת. זה מין דבר משונה (מאוד) שנותן הרגשה של "שלם", חוויה שהיא לרוב אסטתית מאוד (לפחות בשבילי), ומעין חקירה עצמית, שאין כדוגמתה. היא משלימה את האחרות, ולא מחליפה אותן. למי שעוסק בכך ברצינות וברוח הנכונה, זו עבודה עם עצמי אשר מזינה את ההתפתחות שלי בכל תחום, כולל בתחום הבין אישי, וקיים היזון חוזר והזנה הדדית. במקרה הרצוי, זה תהליך של התפתחות וגדילה. מצד אחד, הילדים שלי לא מתים על זה שאני הולכת לדוג´ו בערב, אבל מאידך, הם גם יודעים להתגאות בי "ולהשוויץ", אמא שלי....(ככה וככה). תפסתי גם את בעלי בזה. בסופו של דבר, הם הבינו: לאהוב אותי זה אומר גם, לדאוג שאהיה שמחה, שיהיה לי טוב. וזה אחד הדברים שאני נורא אוהבת. לאהוב אותי, זה אומר לא למנוע ממני את מה שאני אוהבת. קוראים לזה בעברית "לפרגן", אבל זה הרבה יותר מזה. זה תחושה נפלאה של שותפות, שבסופו של דבר, כולם נהנים ממנה. לאיזה שיעור לבוא? תראי, אני משתמשת בסכינים בעיקר לחיתוך בשר וירקות. בחרתי בחצי השני כי נראה לי, שעבור מי שאינו מתכוון להשקיע בשיטה שונה משלו, הטאי צ´י יכול להיות מאוד מענין. זה נראה לי משהו באמת לכולם. תבואי, יהיו בנות (אנחנו באות שלוש, אבל כבר לא ממש בנות...נשים), ומקסימום, תדרשי פיצוי (דימיון, דימיון!
)

בודוקאן

New member
וואווו...

עוד לא הספקתי להכניס את התגובה שלי (נשבעת שהיה ריק כשהתחלתי לכתוב) וכבר העמוד התמלא! מה הם מנסים להגיד לך?

בודוקאן יקרה ../images/Emo24.gif

שלא יהיה לך ספק (ואמיר יכול להעיד על כך) - אין לי כל כוונה למנוע ממנו לעסוק באומנות שהוא כל כך אוהב, ואני גם לא מונעת ממנו. הוא יודע יפה מאוד (או לפחות אני מקווה שהוא יודע) שאני מפרגנת לו, והאמת היא גם שמחה ואפילו גאה שהוא מתאמן, ועוד בכזו אדיקות. נכון, הוא מתאמן הרבה מאוד ולפעמים זה בא על חשבון זמננו היקר (שהוא גם ככה קצוב מאוד לאור שעות עבודה ארוכות של שנינו). אבל אין לי התנגדות כי אני יודעת עד כמה הוא אוהב זאת. מצד שני, אותי אישית זה לא מאוד מושך (או משך). ולכן כשמדובר על "לגרור" אותי לאימון - זה כבר סיפור אחר. אבל הפעם אני אנסה. מי יודע? אולי ידבק בי החיידק? אולי פעם אחת אני אצליח להפיל אותו ולא אשאר מושפלת לאחר כל "מאבק" ביננו? בכל מקרה, כולם נשמעים נחמדים (ומגובשים) וזו כבר סיבה מצוינת להגיע למפגש.

בודוקאן

New member
תראי...

הבחור שלך מתמחה באייקידו. זה מבוסס (למיטב הבנתי) על תגובה לתקיפה. הדרך הטובה ביותר להכניע אחד כזה היא מאוד פשוטה: לא לתקוף. הוא נשאר עם כל הטכניקות שלו, ללא שום תועלת! (ואם תרצי, אז יש לי דוקא כמה רעיונות מהשיטה השכנה)

amir_aikido

New member
לא לא ../images/Emo31.gif ../images/Emo10.gif

איפוא טעיתי
מה עשיתי
|איוב בוכה על השחין והדבר יהיה אופטימי פה| רק לא זה
אל תעשו לי את זה, זה לא כוחות גם כך היא פולניה
הצ´ילו
אמיר

amir_aikido

New member
אח ה../images/Emo6.gif שיש לי עכשיו ../images/Emo25.gif

טוב שאין אייקון שיראה כמה שאני מסמיק עכשיו
אני
אותך וכ"כ
ובאשר ללהשאר "מושפלת", הרי שנינו יודעים שאת לא באמת מנסה
ושלמרות שאני אולי מנצח בקרב, במלחמה את תמיד מנצחת אפילו כאן בפורום כבר דובר על עליונות ה
הפולני כאמנות לחימה בלתי מנוצחת
אמיר

bizhar

New member
מיכל, את פולניה?!!!! ../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

אל תבואי! אל תבואי! אל תבואי!ויזמיר, איזה פחד! חבל על הזמן. הפולניות בלתי מנוצחות! (סבתא שלי הייתה מתמוגגת עכשיו). ובקשר לבלונד: מכירים את העיוור שנכנס לבר? מחליק ישבנו על הכסא מול הבר ושואל: חבר´ה, רוצים לשמוע בדיחה חדשה על בלונדיניות? לא גומר את המשפט ולפתע מרגיש יד חסונה אוחזת בכתפו וקול רועם באוזנו: שמע! לפני שאתה מחליט לספר, אני רק רוצה להגיד לך שהברמנית מולך היא בלונדינית וגם העוזרת שבאה כרגע מהמחסן עם שני ארגזי בירה בלונדינית. זו שמימינך היא מרימת משקולות, כן, בלונדינית, ולשמאלך יושבת אלופת הארץ בהאבקות חופשית. ניחשת נכון - בלונדינית גם! ואני? אני מטר ותשעים, שוקלת 85 ק"ג וגם בלונדינית! נו, אז אתה בטוח שאתה רוצה לספר? מהרהר העיוור רגע קל ואומר: במחשבה שנייה נראה לי שאוותר. אין לי כוח להסביר את הבדיחה חמש פעמים. (יזהר שאין לו כבר מה להפסיד לאחר שאיבד תהילת עולם ברגע קט של חוסר ריכוז) .

haleth

New member
בודוקאן, את בכלל חייבת לי מתכונים

ונפילות! עוד בת תהיה במפגש -בלי נדר!

בודוקאן

New member
את הבטחתי אקיים

במפגש הבא, כי הפעם אין מזרן. חי נפשי. ואת המתכונים שלי - תאמיני לי, את לא רוצה אותם. (קרניבורית ידועה אנוכי, עם בעל ארגנטינאי שכל מה שהוא יודע זה - אסאדו!!)

haleth

New member
ואני מכירה ארגנטינאי

שטוען שהוא צמחוני, כי מאז שעלה ארצה הוא אוכל בשר רק פעם ביום

orii

New member
ואני מכיר ארגנטינאי שהוא

באמת צימחוני. קשה להאמין. ישר לספר השיאים או לפלאי תבל...

למעלה