בד"כ אני אובייקטיבי
ומשתדל לא להכתיב עובדה על סמך טעמי האישי בלבד, אבל השיר הזה עובר כל גבול.. אני ממש ממש לא יודע מה מצאתם בו. מעבר לזה שהפלואו שם נורא חלש אפילו בשביל ראגאיי, גם הטקסט לא מיודע מה.. והביצוע חלש. כמו שאמרתי, רק לקראת הסוף הוא נשמע טוב, מה שאומר שעם קצת יותר השקעה השיר היה נשמע הרבה יותר טוב.. אבל פישי בא בגישה שלדעתי לא נכונה. הוא בגישה שראפר צריך להקליט שיר שלם בטייק אחד, הוא ייתאמן ויתאמן ויתאמן עד שיגיע למצב שיוכל להוריד שירות בטייק אחד ואז ייכנס לאולפן ויוריד הכל בפעם אחת, ככה לדעתו צריך להיות. אני לא אומר סתם, דיברתי איתו על זה.. זאת השיטה שהוא מנסה למכור גם לאנשים שהוא מתכוון לטפח. לדעתי זאת לא גישה נכונה, אתה באולפן, יש אפשרות לערוך את השירות, ואם אתה עושה את זה ב10 דקות או בשלוש שעות זה לא אומר שאתה ראפר יותר או פחות טוב. זה אומר שאם יש זיוף או טעות אתה תתפשר ולא תתקן כי אחרת אתה לא תהיה אותנטי. ולא ככה עובדים לדעתי, זה טוב להופעה אבל לא להקלטה. וכל ההתפשרויות האלה נשמעות בשיר, אני לא ממש יכול לרדת לפרטים כי אין לי את השיר אבל אני זוכר שהקטע של ג´בקה שם חלש, ובכלל השיר יכול היה להשמע יותר טוב. חוץ מזה,מילה טובה - שיר אופטימי ושמח וזה סבבה, ואחלה וכיף לשמוע שירים שמחים לפעמים.