בקשר לחישוגזים....

BiG D

New member
loooooool

"פישי הוא בכלל לא גרוע(ואני אומר את זה על סמך הכרות אישית איתו)" WTF?!?!?!

DJ$upreme

New member
פישי הוא פרפורמר ענק

פריסטיילר בחסד ואחד מהראפרים המצחיקים והמוכשרים שיש לנו. היה לו את הביצים להעלות מופע עם נגנים אחרי "הסנדק" וזו היתה הופעה מעולה. אם הוא היה נשאר במחנה של קובי אוז לדעתי הוא היה מגיע רחוק מאוד - לפחות כמו הדגנחש. הוא דוגמא קלאסית לניהול גרוע של קריירה, לריבים עם כל מי שעבד איתו, ולתפיסת מציאות מאוד יצירתית. הדברים האלה יכולים לגמור קריירה בלי קשר לכשרון. אבל כשרון יש לו והמון. השיר החדש שהוא עשה בדינמו אחרי ההופעה של סניקרז (אני אשמח אם למישהו יש את המילים) הוא אחד מהיפים, היפים!! שנכתבו בתחום בארץ. ו"אנשים" הוא שיר מצוין עם הפקה גרועה וחוסר פוקוס משווע.

kodman

New member
צודק

אני אישית אוהב מאוד את "אנשים" אבל ההפקה נשמעת סוג´ ד כאילו הפיקו את זה איזה חברת הפקות חובבנית של חיים משה או משהו כזה
(תאמת לחיים משה הפקות דווקא בסדר
) אבל פישי אמר שהאלבום שיוצא לו לא נקרא "המבוקש ביותר" - אלא בשם אחר, אז יכול להיות שהשיר לא יכלל באלבום? וגם מבחינת פרפורמר - אני זוכר שבאמת חישגוזי עצמאות בדינמו לפני שנתיים וחצי או משהו כזה - הוא עלה עם גוד וויבס ואחלה מופע וכל האנשים יצאו, וזה לא היה נעים - אבל הוא המשיך כמו גדול והאנשים שנשארו נהנו מאחלה שואוו. וגם הוא אחראי לקלאסיקות כמו סמל מיני וסנדי שנדי
kodman

tomoshe

New member
"תפיסת מציאות יצירתית"

הממ... אני חייב להגיד שיש כמה שירים של פישי שבהחלט מהנים אותי לפעמים למרות הכל. אבל שמישהו למען השם יפיק אותו כמו בנאדם...חבל.

Y.L.N

New member
אם אתה מתכוון לשיר שהולך משהו

בסגנון הזה "הלכתי לי לחומוסיה,פגשתי שם רוסיה,היא אמרה ששמה אנסטסיה" או משהו כזה...זה השיר הכי מגוחך ששמעתי בחיים שלי אבל אני חייב להודות שהוא הצחיק אותי כמו שאל צחקתי שנים... זה היה דיי מביך האמת

kodman

New member
חחח קוראים לזה אנ דנ דינו ../images/Emo13.gif

בהחלט שיר מבדר - שמעתי את זה לראשונה בביצוע חי מתי שהוא בא לאולפן וחתם את תחרות הגרעפסים ביני לבין אורי ב WFM
זה התאים לאווירה
את המילים דרך אגב הוא כתב עם מג´יק. kodman

DJ$upreme

New member
לא, למרות שגם זה שיר ענק

והוא על האלבום של BIG S. אני מדבר על השיר שבו הוא מנחם את עצמו על זה שהוא גנז עוד אלבום, וברצינות זה שיר ענק לדעתי.

D.O.D

New member
ולמי שלא ידע (במיוחד לך לירון)

את הטנק שהגענו אליו בפריסטייל הראשון ברדיו... הוא היה מושכר מפישי!
צד שמאל בכסא שליד הנהג יש ברטה נשלפת... המחסניות ממתחת למושב הטנק במצב טוב וזול מאוד

da^Lord

New member
אני לא חושב

לדעתי "יהיה טוב" זה שיר ממש ממש גרוע, במיוחד ג´בקה שם. אז נכון זה שיר אופטימי, אבל נורא חלש, אני מקבל את הווייבים בשיר הזה רק לקראת הסוף שלו, שם הם באמת משתפרים בפזמון. כל זאת בלי קשר לדעה שלי על פישי. פישי הוא "פריסטיילר" מצוין, יודע לזרוק מילים בחרוזים בלי לחשוב פעמיים,ולשבת על ביט. הבעיה שהסגנון שלו שונה, ומי שלא אוהב אותו אולי פשוט לא אוהב את הסגנון שלו. אין מה להשוות אותו לסאב (לדוגמה) כי זה שני דברים שונים לגמרי. אני מאמין שאם פישי יפסיק קצת לעשן , הוא יוציא דברים יותר טובים. (איך הכנסתי פה עקיצה נגד מריחואנה
).

baduist

New member
איך סבתא שלי אומרת?

"לא אומרים פוי על אוכל", ואבא שלי תמיד מוסיף "ליד סבתא, תגיד ´זה לא לטעמי´". :) סתם ככה נזכרתי בזה עכשיו:)

baduist

New member
כפרה, אר יו טוקינג טו מי?

כי אם כן, הבנת הפוך, הכוונה היא שאומרים הרבה "הוא גרוע", וזה דבילי. תגידו "אני לא אוהב" - סבבה, אבל ´גרוע´=´פוי´. לא?

da^Lord

New member
בד"כ אני אובייקטיבי

ומשתדל לא להכתיב עובדה על סמך טעמי האישי בלבד, אבל השיר הזה עובר כל גבול.. אני ממש ממש לא יודע מה מצאתם בו. מעבר לזה שהפלואו שם נורא חלש אפילו בשביל ראגאיי, גם הטקסט לא מיודע מה.. והביצוע חלש. כמו שאמרתי, רק לקראת הסוף הוא נשמע טוב, מה שאומר שעם קצת יותר השקעה השיר היה נשמע הרבה יותר טוב.. אבל פישי בא בגישה שלדעתי לא נכונה. הוא בגישה שראפר צריך להקליט שיר שלם בטייק אחד, הוא ייתאמן ויתאמן ויתאמן עד שיגיע למצב שיוכל להוריד שירות בטייק אחד ואז ייכנס לאולפן ויוריד הכל בפעם אחת, ככה לדעתו צריך להיות. אני לא אומר סתם, דיברתי איתו על זה.. זאת השיטה שהוא מנסה למכור גם לאנשים שהוא מתכוון לטפח. לדעתי זאת לא גישה נכונה, אתה באולפן, יש אפשרות לערוך את השירות, ואם אתה עושה את זה ב10 דקות או בשלוש שעות זה לא אומר שאתה ראפר יותר או פחות טוב. זה אומר שאם יש זיוף או טעות אתה תתפשר ולא תתקן כי אחרת אתה לא תהיה אותנטי. ולא ככה עובדים לדעתי, זה טוב להופעה אבל לא להקלטה. וכל ההתפשרויות האלה נשמעות בשיר, אני לא ממש יכול לרדת לפרטים כי אין לי את השיר אבל אני זוכר שהקטע של ג´בקה שם חלש, ובכלל השיר יכול היה להשמע יותר טוב. חוץ מזה,מילה טובה - שיר אופטימי ושמח וזה סבבה, ואחלה וכיף לשמוע שירים שמחים לפעמים.

ק ר ח

New member
קרא את זה.....

בוא שים לב איך אני מכניס פה עקיצה בעד מריחואנה,במוסיקה הכל מותר,ותתפלא,לא סתם אומרים שהפרח הירוק באמת נותן וייבים ועוזר למוסיקה, ונסיים בציטוט של פישי:"אף פעם לא אפסיק לעשן מריחואנה"

למעלה