בקשר לחישוגזים....

double M

New member
מה לגבי מוקי, סאב ודגנחש?

הם מרוויחים הרבה יותר על כל הופעה שלהם בנפרד... ובמקר הם גם לא מופיעים באירוע הזה.

אממ

הכול סתם ספקולציות יש מאה סיבות למה זה כן , ולמה זה לא ראסמי אם משהוא כול כך רוצה לדעת שישאל את האמנים. בוא ננסה להנות מההופעות שיהיו. להתחשגזזזזזז

ק ר ח

New member
פישי פעם אמר לי

כשמדברים עליך,זה רק מוכיח שאתה קיים. וחבל שאתה לא באמת מכיר אותו,שתדע אחי,קוטג´ פעם אמר לי שהקטע של פישי בתעודת זהות בבויאקה זה הקטע הכי יפה בשיר ולדעתי הוא צדק,ומי שהיה בפסטיבל הבירה האחרון שהיה בת"א,בוודאי שם לב,כשהייתה איזה בעיה בבמה זה ששר והציל את המצב למרות שהוא עשה את זה בלי מיקרופון,היה פישי אתם רשאים להגיב לי

ליב Liv

New member
"כשמדברים עליך,זה רק מוכיח..

שאתה קיים"
וואי מה זה קשור? זה שהוא גורם לאנשים לדבר עליו.. זה לא אומר שהם חושבים עליו דברים טובים (גם על עראפת וסאדם מדברים - אנחנו חושבים עליהם דברים טובים)
חס וחלילה אני לא משווה אני רק מנסה להבהיר משהו.
בכל אופן על טעם ועל ריח אין בכלל על מה להתווכח. אני אישית לא אוהבת את פישי. אולי קוטג´ אמר לך שהוא חושב ש - ת.ז הבית של פישי היה הכי טוב, לדעתי ממש לא! להזכירכם: פישי הגדול אללא יסתור- איי ילד- שימו לב אנשים-אללא יסתור פישי הגדול בא בכל הכח להרוג ולשחוט ולרצוח ני-ני-ני-ני סמל מיני ממכבי כוסי התחנן בפני אל תירה בי אוי את הברטה שים אצלי ביד ועוד גופה אחת מתה לא שמעת פישי הגדול הוא הסנדקה בא עכשיו לתת במקצב של הבויאקה לא אפסיק אף פעם לעשן מריחואנה נותנת לי חוכמה-אני במדיטציה פישי הגדול הוא הסנדק של המאפיה אם בו תזלזל - כוסי ירדת מכיר אני אחד גאנגסטר מרמלה מכיר אני מלוד וגם מנתניה עושה אני כבוד שם לאחי שמו צ´בקה מילים שלי אף פעם לא תשמע פקה-פקה פישי הגדול הוא עבריין אתה לא ידעת פף-פף בבטן ואתה יורד למטה פישי הגדול הגיע לעשות כבוד לקוטג´ נימינים מלך הנקבות והאיש שמו קוואמי בא מתל-אביב משכונת מכבי - סבבי חחחח.. אותי זה ממש הצחיק האמת, חוץ מ 4 שורות אחרונות הכל בולשיט אחד גדול! מה אני אגיד לך.. שמחה שלפחות יש כמה שאוהבים אותו!

אם מדברים על פישי אז אני חייב להגיד

משהו. יהיה טוב הוא אחד מהשירים היותר טובים ששמעתי בעברית בשנים האחרונות-לא רק בהיפ הופ אלא בכלל. עוד לא ראיתי בן אדם שיודע לאלתר כמו פישי על כל נושא שבעולם. וסיפור: לפני מספר שנים יצאתי במימונה לסיור בתים עם קובי אוז עם גל פרמן(הבסיסט של טיפקס) ועם פישי הגדול, בכל בית אליו הגענו פישי "דפק" פריסטייל והרים את יושבי הבית לגבהים חדשים של שמחה ,הוא עשה את זה ללא כל מאמץ. היציאה שלו על הומואים הייתה מסריחה ומבחילה אבל !!! הוא התנצל ואני ממש מאמין שהוא התכוון להתנצלות שלו( לעומת זאת היציאה של סאבלימינל והצל על ניסן שור...נו...זה מופיע במילון שלי תחת המילה "מיותר"). פישי עוד יביא את יצירת המופת שלו ,אני מבטיח לכם, הוא רק צריך להתיישר על עצמו קודם, את מה שיש לו אי אפשר לטעמילקחת ממנו .

בלייז

New member
לדעתי....

פישי צריך להמציא את עצמו מחדש,הרבה עשו את זה לפניו ,אני חושב שהוא יעשה בשכל אם יתבסס על הכשרונות הצעירים מהבית ספר שלו ויחד איתם יביא אלבום פצצתי,ואגב שילוב של רגה-ראפ עם מזרחית טומן בתוכו המון פוטנציאל תזכרו את זה!!!

ק ר ח

New member
כן| יהיה טוב יהיה טוב חייב חייב

חייב להיות בסדר,אווווו אווווו,בסוף כל אחד ימצא

hermoni

New member
וואו לא האמנתי שזה יקרה

בכיר סצנה יגן על פישי? ממש מדהים כאילו באמת אתה תשפוך פה זוהמה על הבחור הזה אז נכון שיש לו לב זהב ומצידי שכל יום יחלק את המשכורת שלו לקנות אוכל לעניים באמת שהוא יהיה טוב אבל זה לא ישכיח עובדה אחת שבתור אומן הוא בין הגרועים ומעריציו שואפים לאפס והוא שחוק ואפחד לא רוצה לראות אותו בהופעה שאמורה להיות הדגל של ההיפ הופ הישראלי ושהוא עולה על הבמה הוא מרחיק קהל כמו מחלה:) וזה שהוא עלה בפסטיבל הבירה כמו שהיה חמוד היה מאוד משפיל ועד היום צוחקים עליו זאת האמת שלי על פישי...

DJ JuVi

New member
או קיי כאן אני לא מסכים איתך.....

יש מי שאומר שאמינם מרחיק קהל (ויש מדינות שלמות שמרחיקות אותו) ויש מי שהיום לא יילך לראות גם את סאב וכו´....לכל אחד יש את המעריצים וה"שונאים"... אני אישית נמנה על אלה שיושבים על הגדר ואני דווקא אהבתי את "אנשים"!!! לא אהבתי את האלבום "הסנדק" אבל זה כבר לא משנה... פישי עושה מה שהוא רוצה וזה מצויין, והלוואי שיהיו עוד כמוהו...הוא לא מתמקד דווקא על ההיפ הופ וזה לא נורא. פישי בסדר גמור, והוא לא מרחיק את כל הקהל! וזה היה מצויין אם היו קצת נפתחים יותר כדי לשמוע אמנים שונים יותר (ע"ע חלוצי החלל). ואני מקווה שיהיה לו בהצלחה עם הדיסק החדש שבעזרת השם ייצא כבר...

hermoni

New member
חלוצים זה דווקא טוב

אבל מה הקשר בין זה לזה??? שיעשה מה שהוא רוצה כל החיים שלו מצידי אבל שאני בא לאירוע שאמור להיות המקום לשמוע את מיטב הראפרים האהובים עליי... למה הוא צריך להיות שם רק כי זוכרים לו חסד עבר... הוא מרחיק קהל... וזהו... אנשים לא רוצים לראות אותו חוץ מקרח :)

DJ JuVi

New member
או קיי אז תוסיף גם אותי!!!!!!!

אני מוכן לשמוע דברים חדשים ושונים דווקא בגלל שלא שמעתי אותם מספיק קודם....אני לפחות מנסה אולי יש לו דברים חדשים להראות לנו...אל תזלזלו...הוא נמצא איפה שהוא נמצא בזכות עצמו.

ק ר ח

New member
תתפלא,דברים קורים

לירון הוא "בכיר סצינה"!!!!!!!!!!! כל הכבוד ללירון "בכיר הסצינה" השליט ונאמר אמן!איך הוא העז להגן על פישי?(שוד ושבר,נורא!) רשמת עובדה:בתור אמן פישי בין הגרועים ומעריציו שואפים לאפס,הוא שחוק ואף אחד לא רוצה לראות אותו בהופעה, פישי הוא בכלל לא גרוע(ואני אומר את זה על סמך הכרות אישית איתו)ומעריציו שואפים לאפס?כנראה שאתה לא מכיר אותי,או את טובא AKA רז פרץ שהוא אחד מהילדי היפ הופ של הסצנה הזאת! ועכשיו גם הבנתי למה בחתימה של מתן כתוב חרמוני שתוק,מציע לך ליישם
סיימתי פה

hermoni

New member
דבר ראשון : חחחחחחחחחחחחח

דבר שני: אם פישי טוב או גרוע זה דעה אישית ואני לא רושם עובדות אני רושם את הדעה שלי " האמת שלי " דבר שלישי מעריציו שואפים לאפס? אתה מציין אותך ואת טובא שזה 1+1=2 ולעומת אוהבים ההיפ הופ בארץ זה שואף לאפס מתוק דבר רביעי: מורחי שחור ולכן אין ליישם שום דבר שהוא מציע

ק ר ח

New member
טוב זאת הודעה גם מטובא וגם ממני....

טוב זה רק מוכיח את הטענה שה"סצינה" הזאת תקוע ממש עמוק עם הראש בחול מחוץ לסצינה יש ים מעריצים של פישי וכשפישי מופיע מחוץ לסצינה ויש לו ים הופעות כאלה.... אז כל המקום מפוצץ..... סתם לידע כללי.........

EmGee

New member
קרח עם כל הכבוד

בתור מקורב לפישי הדעה שלך לגביו קצת סובייקטיבית אה ודרך אגב, פישי באמת עושה ראפ טוב, זה שהוא עושה משהו שונה זה לא אומר שזה רע.

למעלה