בקשר לחישוגזים....

גילדורי

New member
אחחח חיפה...

יכול להיות שאני לא מספיק מעורב בעניינים, אבל זה די מפריע לי שכל ה"סצינה" נמצאת בת"א...
כי אין חנויות כמו מאד מאן, הופעות- חוץ משבק ס ומוקי אין כל כך... שי, אתה מתכוון להופיע שתבוא?

סליחה על הבורות הרצינית שלי אבל-

אם אפשר להסביר לי למה כתוב על סאב והצל שהם "לא מחושגזים" ומה זה בעצם להיות מחושגז?? אני נורא אודה לכם...

da^Lord

New member
מה לא אמת פה?

זה ערב חישגוזים , והם לא מתחשגזים.. מבחינת האמת הם יצאו ידי חובה.

double M

New member
גם כן אמת בפרסום.....

מישהו באמת יודע מה זה חישגוזים? ולהתחשגז? זה המושג הכי מערופל ששמעתי בחיים. אז כשאומרים על מישהו שהוא "לא מתחשגז" אני אישית לא ממש מבין שזה אומר שהוא לא מופיע. אני מבין מזה שהרביעייה החליטו לשים בדיחות פרטיות על הפלייר לאירוע במקום להיות רצינייים ובכלל לא לשים את השם של סאב והצל על ההזמנה.

ק ר ח

New member
זה גם בגלל

שסאב והצל לא מתחשגזים(הכוונה לעישון סמים קלים) והרביעייה הפותחת כן מתחשגזים!

EmGee

New member
מומי לוי כן מעשן?

ואני בטוח שכמעט אף אחד אחר שם לא לוקח סמים.

EmGee

New member
אולי אני נאיבי

אז בוא ותגאל אותי מייסורי. מי מהאומנים שיופיעו בחישגוזים לוקח סמים?

double M

New member
לא זה מה שהצחיק אותי.....

הצחיק אותי הביטוי "לוקחים סמים". אבל אם אתה מתעקש אני בטוח שחלק משם לוקחים. כמו שחלק מכאן לוקחים, חלק מהביצפר שלך, חלק מהכיתה שלך, חלק מהעיר שלך וכו´.

EmGee

New member
לא הבנתי מה מצחיק אבל חפיף

וכבר מזמן השלמתי עם העובדה שיותר מידי אנשים בארץ הזאת לוקחים סמים. אבל מבין השמות שרשומים שם אני מעריך שיש רק אחד או שנים שלוקחים סמים.

da^Lord

New member
הסיבה היא

שהפעם רוצים שזה יהיה קטן, כמו פעם.. ולא 700 איש עוד פעם. וככה יהיה יותר אינטימי וכיף. כי ברגע שסאב והצל,חלוצי החלל,הדג נחש יופיעו.. זה מתכון ל... הרבה יותר מידי קהל מה שגורם לאירוע להראות כמו החישגוזים בפארק .. שהיו טובים בפני עצמם אבל זה בעיני משהו אחר לגמרי מהחישגוזים שאני מכיר.

שטויות

אם הם לא רוצים שיבוא הרבה קהל אז למה לעשות את זה במקום גדול ןמוכר כמו הבארבי החדש , לא חסר מקומות יותר אינטימים (הייניקן , דינמו , מכבי מיוזיק ועוד כמה) חוץ מזה כעקרון המטרה של החישגוזים היא לתת במה לאומנים לא מוכרים מוקי וכול מי שהזכרת לא חסר להם במות להופיע , אולי זאת הסיבה למיעוט האומנים

לא חושב שאמנים לא יופיעו בגלל כסף

אמנים רוצים להופיעה באירוע שכזה , שהוא שני בגודלו אחרי הפארק מבחינת חשיפה לקהל , והאירוע הוותיק ביותר ב"סצינה" לדעתי זה כבוד להופיעה בו

למעלה