בקשר לחישוגזים....

double M

New member
בקשר לחישוגזים....

למה לא מביאים עוד הופעות? כל השאר אמרו שהם לא רוצים להופיע או שאלו הראפרים הכי טובים בארץ? פישי, עדי דגן ואילן בבילון? נו באמת. מה קרה לפיזדה? השבט? איפה שירי, שורטי וש"ס? ראסטה קישקשתא? חלוצי החלל? ויש עוד מלא. הבחירה של הראפרים פשוט רעה. ועוד דבר קטן שמציק לי, למה להביא את פישי כל פעם? כל פעם מחדש הוא מראה לכולם שהוא לא אמור להיות שם ייסלחו לי "ילדי הביצפר של פישי", אבל רק הם באים לראות אותו. לכל השאר הוא סתם תוספת מעיקה...

Mc Bang

New member
בקשר לפישי אני איתך

אני לא סובל אותו פשוט! חוצמזה, אין לי מושג מי בחר ולמה... אולי הם לא רצו להביא עוד כדי שהמחיר יהיה נוח לכולם? חוצמזה זה לא אמור להיות כמו חישגוזים בפארק, אלה משהו יותר קטן יחסית לפי מה שהבנתי

RiCh RaCh

New member
יש כבר הזמנות לאירוע

או שסתם זורקים שמות של אנשים באוויר

יש הזמנות חילקו בהופעה של סאב

ויהיה עוד הופעות רשמו ועוד יעני יש אמנים שעדיין לא סגורים יש הרבה שבצבא (הארכיון , ראסטא קיקשקטא ועוד כמה ) אני אישית רוצה לראות שמה את ש"ס , תומר יוסף , והדג נחש

דור(2?)

New member
כמה שאני גם מת לראות את יוסף,

הוא פשוט לא קשור

למה לא קשור?

חישוגוזים זה מוזיקה שחורה ותומר יוסף הוא חלק מהזאנר הייתי בהופעה שלו לפני כמה זמן , ופשוט הופעה ממולצת כייפית , אחלה וויבס הוא מקרין לקהל מאוד נהנתי. ובקשר לחישגוזים במקום לתת בפעם ה-200 לאיזה אמ.סי להופיעה בוא נשנה את הסיגנון טיפה , לא יכול להיות רע

NO-BLESS

New member
למה שלא תבקש כבר את לימפ ביסקיט

וזהו? החישגוזים שהרביעייה מארגנים הם בד"כ אירועים צנועים לאוהביי ההיפ-הופ הישראלי, לא יהיו שם להקות עם כלים חיים. מתי היו להקות בחישגוזים או בבירה עם כלים חיים? עוד משהו לכל כותביי הפורום, הרביעיה מתאמצים לכנס פעם בכמה זמן כמה אומנים שדיי הולך להם בזמן האחרון כדי שלכם א: תהיה טעימה לחדשים מבניהם ב: שתוכלו להנות מהיפ הופ גם מאומנים חדשים וותיקים כאחד. אז אל תבואו בטענות "למה הזה מופיע ולמה זה לא מופיע".

ממש לא,

ומספיק להגיד את זה, עד כמה שהבנתי אחד מהם פרש, נראה לי שזה דני, אבל הם בטח לא התפרקו ...

Mc Bang

New member
קודם כל שנה ת´שם

דבר שני זה יהיה ב2.12 במועדון הבארבי בת"א יופיעו סאב והצל, הרביעייה הפותחת, פישי ועוד (אין לי ממש הזמנה, אבל זה מה ששמעתי לעכשיו) גם יופיעו להקות חדשות (שמעתי נכון??) חוצמזה כרטיס יעלה 30-40 ש"ח כנראה... וזהו לעכשיו...

TOMER LEVI

New member
לשי AKA 360 חדד /אניטלקט

אחי מה קורה איתך אני מצפה שתבוא לחיפה. אח שלי ידיד של ג´ואי אתה יודע החמודה הזאת והיא הביאה לי 20 מדבקות של האור והצל...תחזור קצת לחיפה (ימי חיפה נוסטלגייה בראשי עולה..) בקיצר הייתי רוצה לפגוש אותך ולתת לך קצת חומרים טובים למרות שאתה בעל שלל הידע בקיצר מחכים לך בחיפה! תגיב לזה אחי TMC

למעלה