בקשר להתעתקות

• פותח הנושא o.h
  • פורסם בתאריך
לא קשור!

הארי מגיע לשם די הרבה פעמים {לפחות במקרה של הוגסמיד...!}...! אז סיריוס יכול לפגוש אותו שם, לא? -ליאת-

orly18

New member
אם תשים לב, הארי פוטר

בא לשם רק כשהוא צריך... פעם אחת הוא בא לשם כשהוא ישן בבית- הקפה הזה, פעם אחת הוא בא לשם כשהאגריד הסיע אותו... זה לא במרחק הליכה מהבית שלו... ואל תשכח שהוריו של הארי אסרו עליו לצאת מהבית...

orly18

New member
ודרך אגב,...

אני אורלי... וולקם נחמד הבאתם לי...

חיחי...

פשוט התחלת עם הודעה...אר...מה המילה? "נסערת"? מצטערת...לא מצאתי יותר טוב... וולקאם, אורלי! ווי אל לאב יו אורלי! אנוכי ליאת {כמו שאפשר להבין מתחתית כל הודעה שלי. כו, אני מאד מוזרה. כן, אני מכורה לאינטרא-ננט ואני נמצאת פה כמעט כל היום {דה הורור וכו וכו} ואני סבורה ששוקו זה משכר מנסיון וכל מה שכתבתי פה לא יעזור לאף אחד ולכן אפשר להתעלם ממנו. יופי. אני מקווה מאד שכבר שכחתם מזה! בכל מקרה, הופ יו´ל האב גוד טיים בלה בלה...! ^-^ -ליאת-

orly18

New member
חחחחחחחח, אהבתי, ליאת..

תודה... מגיע לך
האם תשובותי הספיקו...?

orly18

New member
תגידו לי, לא קראתם בכלל את הספר??!

כמה פעמים הרמיוני צריכה להגיד ש-א-י א-פ-ש-ר להתעתק בכלל לתוך שטח בית- הספר???? אי- אפשר.. בספר השלישי, עמ- 170-171: "אותה שאלה עלתה מפיהם של כל התלמידים סביבם: איך הוא הצליח להיכנס? ´אולי הוא פשוט, איך קוראים לזה, התעתק,´ אמר תלמיד רייבנקלו במרחק כמה מטרים מהם. ´אתם יודעים, כשעוברים ממקום למקום בקסם´ ´הוא בטח נכנס בתחפושת´ אמרה תלמידת חמישית מהפלפאף. ´אולי הוא התעופף פנימה´ הציע דין תומאס. ´אוף, מה, אני היחידה שטרחה פעם לקרוא את הוגוורטס: תולדות?" ´כנראה,´ אמר רון. ´למה?´ ´ כי מה שמגונן על הטירה הזאת זה לא רק חומות, אתם יודעים,´ אמרה הרמיוני. ´יש כאן כל מיני כישופים שמטרתם למנוע מאנשים להיכנס לכאן בחשאי. אי אפשר סתם להתעתק לכאן. צריך חתיחת תחפושת מוצלחת...´" ובזאת תם הדיון על ההתעתקות...

Asafpotter

New member
אחד אני יודע....

אני אמור שזה באג רולינג... וחוץ מי זה.... לפי דעתי... וכו´ וכו´ רולינג עשתה את זה בכוונה שיהיה יותר מעניין (אני לא ממש זוכר אבל בטוח יש דברים שלא ההינו מגלים אם היה אפשר להיתעתק סתם ככה לכל מקום!!!) וסתם שאלה בתי ספר האחרים דורשמונג והשאר... יש מצנפת מיון או שהם מחולקים בשיטנ אחרת???

#שיבולת#

New member
אממ... השערה ../images/Emo27.gif

א. לא נראה לי שהדרסלים ישמחו כל כך לגלות רוצח מורשע שברח בסלון שלהם... ב. בטח במשרד הקסמים יכולים לדעת כשהוא עושה קסמים, במיוחד קסם גדול כזה, וזה פשוט יסגיר אותו... אולי?

o.h

New member
אנד איימ אסקינג אגין:

מה הבעיה להתעתק משם מיד כשהוא רואה שעלו עליו?

Dudidud

New member
זה לא בהכרח

קסם גדול, הוא רק קשה לבצוע. חוץ מזה שבטח יש הרבה שמתעתקים כל הזמן והם לא יכולים לעקוב אחרי כולם dudi

Blackice

New member
נראה לי די ברור-

למה סריוס לא בא לבקר את הארי הביתה בתור כלב אפילו? יש סיכון שהוא יתפס. ואם הוא נתפס, להזכירכם, לא מצפה לו חיים באזקאבאן אלא נשיקה קטנה מידידנו הדימנטורים (מסרב בתוקף לקרוא להם סוהרסנים!). פאדג´ אישר את הנשיקה בספר השלישי ולא שמעתי שחזר הו מאישור זה. ההכווננות לגבי סיריוס הם לא לתפוס אותו אלא shoot on sight . הוא פשוט נמנע מלהיות באנגליה אם הוא יכול לבחור. ינשוף זה מספיק. לדעתי לא יכול להיות שיודעים שקוראת התעתקות, ואני מנמק מהספר הרביעי- כשקראוץ´ הצעיר מזמן את הסמל האפל קוסמים מהמיניסטרי אוף מג´יק מתעתקים לשם מייד וכשהם לא מוצאים את הגוף הבלתי נראה והמעולף הם מניחים שהקוסם האפל התעתק משם. ---לא יכול להיות--- שכל התעתקות נרשמת כי אז הם היו יודעים שאף אחד לא התעתק משם. ולגבי הוגוורטס- מאוד מוזר לי, בספר השני דובי מתעתק פנימה והחוצה מאגף המרפאה אחרי שהארי נופל מהמטאטא. וייתכן שגם לפני כן שהוא טיפל בבלאג´ר. (איך קראו לזה בעברית? מרביצן? מציקן?) האם הקסם של אלפי הביית כל כך שונה שהם יכולים להתעתק לתוך הוגוורטס? אולי לתוך אזקבן אפילו? אף אחד לא יכול לנצל את זה? *יש לי עכשיו את כל הספרים באנגלית וקראתי אותם ברצף אז יש לי קצת אוברפלואו של נתונים* Blackice

וואלה! עלית על טעות!

באמת לא יכול להיות שדובי(גמדון בית. לקח לי שנים להבין מה זה אלפי בית, לפחות תכתוב האוס אלבס...) התעתק להוגוורטס... s@me @ne

למעלה