בקשר להתעתקות

• פותח הנושא o.h
  • פורסם בתאריך
?!

למה ליאת? *מרגישה מוזר* לא הבנתי...{אני קשת קליטה לפעמים...המ...במיוחד בשעה הזו של היום...כלומר, כל שעה של היום...} --- בכל מקרה, על אנימגוסים עולים בדיוק כמו על התעתקויות! לא היית שם לב אם כלב יהפך פתאום לבן-אדם לידך...? אנשים רואים אותו...בטוח...כלומר, יכולים....והתעתקות לא כ"כ קל לתפוס! אתה נעלם ואז מופיע במקום אחר...! יכולים לחשוד בזה כקסם היעלמות או משהו...לא´ידעת...המ...*תוהה* -ליאת-

LuNaTiC

New member
חחחח

כי את, לירון ודפנה לא חושבות שיש משהו מוזר בלחשוב שדמות אנימה או מצויירת בכלל היא שווה בטירוף... למשל... ג´יימס, ברוק, הירו!!! הירו!!! אהההה ועוד ועודדדד *ענבל מזילה ריר על התמונה מהכרטיס האישי*

אל תשכחי שהוא היה אנימאגוס רק

בהוגוורטס כשהוא למד שם. והוא מן הסתם נזהר. ובטח יש איזה קסם שמגלה אם מישהו שמתעתק בלי רישיון. אחרת מה שווה הרישיון? כל אחד היה יכול סתם להתעתק... s@me @ne

פגעסוס

Well-known member
רשיון..

כמו רשיון לרכב... אם מתעתקים בלי רשיון (מלבד הסיכון שבדבר) יתכן ותיתפס (אם שוטר קוסם יראה אותך עושה את זה) ויתכן שלא (ואז יצאת בשלום). ולאדם "שומר חוק" כמו סיריוס, לא אמורה להיות בעיה להתעתק מכאן לשם, אלא בשל החשש להתפס ואז יחזירו אותו למקום הנורא ביותר בעולם הקסמים.... GYXOIO "הריגת פושע עשויה להיות מוצדקת, אבל לא הצדקתה" - ואלטר בנימין

אל תדאגי! לא ראיתי אותה!

פשוט אחי הקטן ראה את זה אז שמעתי שאמרו שם פגאסוסמון לדיג´ימון... s@me @ne

אל תדאגי! לא ראיתי אותה!

פשוט אחי הקטן ראה את זה אז שמעתי שאמרו שם פגאסוסמון לדיג´ימון... s@me @ne

Ms. Potter

New member
ממממ.... לדעתי

התעתקות היא קסם מסובך, חוץ מזה- לא ניתן להתעתק בהוגוורטס, אז בטח שלא באזקבאן ! חוץ מזה, סיריוס לא יכול להתעתק כרצונו, באיזורים מוגלגים חיים להם קוסמים שעלולים לדווח עליו ומשהו יכול לראות אותו- פשוט... והציטוט היה מהספר השלישי בסדרת הטרמפיסט נכון ? לימור.

o.h

New member
הוא רק צריך להתעתק לחדר של הארי

להשאר לכמה דקות ולהתעתק משם. זה לא כל כך מסובך! או<פ>יר

הממ

ואולי הוא התהעתק ולא כתבו לנו? כלומר...איך שהוא עובר מהדרום הרחוק אל הוגסמיד ובחזרה...! הוא פשוט לא מתהעתק לבית של הדרסלים כדי לא להכעיס אותם בלה בלה וכו וכו...! -ליאת-

MadonnaFan

New member
נו באמת.

הוא בכל מקרה נחשב רוצח נמלט, מה אכפת לו אם יחשבו שהוא מתעתק בלי רישיון??? אם פאדג´ תופס אותו הוא או מחזיר אותו לאזקבאן או אומר לסוהרסן לתת לו נשיקה. אז מה משנה טסט בהתעתקות כשאתה נחשב רוצח? @מעין@ "דבר אינו קורה במקרה. יש סיבה לכל. ייתכן שהמוח שלך אינו תופס את הסיבה.אולי הוא לעולם לא יתפוס. אך ליבך יודע. ליבך תמיד יודע." הורקין, מומחה לכישוף (מתוך רומח הדרקון, "אחים לנשק")

Dudidud

New member
כשאדם נחשב

לפושע נמלט הוא לא נותן לאנשים עוד סיבות לרדוף אחריו... dudi

orly18

New member
תגידו, לי לא קראתם את הספר??

כמה פעמים הרמיוני צריכה להגיד ש-א-י א-פ-ש-ר להתעתק בכלל לתוך שטח בית- הספר???? אי- אפשר.. בספר השלישי, עמ- 170-171: "אותה שאלה עלתה מפיהם של כל התלמידים סביבם: איך הוא הצליח להיכנס? ´אולי הוא פשוט, איך קוראים לזה, התעתק,´ אמר תלמיד רייבנקלו במרחק כמה מטרים מהם. ´אתם יודעים, כשעוברים ממקום למקום בקסם´ ´הוא בטח נכנס בתחפושת´ אמרה תלמידת חמישית מהפלפאף. ´אולי הוא התעופף פנימה´ הציע דין תומאס. ´אוף, מה, אני היחידה שטרחה פעם לקרוא את הוגוורטס: תולדות?" ´כנראה,´ אמר רון. ´למה?´ ´ כי מה שמגונן על הטירה הזאת זה לא רק חומות, אתם יודעים,´ אמרה הרמיוני. ´יש כאן כל מיני כישופים שמטרתם למנוע מאנשים להיכנס לכאן בחשאי. אי אפשר סתם להתעתק לכאן. צריך חתיחת תחפושת מוצלחת...´" ובזאת תם הדיון על ההתעתקות...

לא קשור לזה!

מדברים על הוגסמיד, סמטת דיאגון, הבית של הדרסלים וכל אלה...! -ליאת-

o.h

New member
תגידי, לא קראת את ההודעה שלי??

אני שאלתי למה הוא לא מתעתק לבקר את הארי בחופש ואני תמיד שואלת שאלות חכמות! *מרימה את האף לעננים* ומי את בכלל??????????? או<פ>יר

Dudidud

New member
יכול להיות...

שהוא פשוט לא יודע, או שצריך לראות או לדעת לאיפה הוא מתעתק, והוא לא יודע איפה החדר של הארי... dudi

orly18

New member
אוקי, הנה התשובה.

כן, חשבתי שלא הבנתי אותכם נכון, אבל גם לזה יש תשובה... החדר של הארי נמצא בתוך אזור מוגלגי. כשהם הלכו לאליפות העולם בקווידיץ´ היה כתוב שם שיש מעין "תחנות התעתקות" למתעתקים. יכול להיות שבאזור החדר של הארי לא היו תחנות התעתקות, ולכן אי אפשר היה להתעתק לשם, פשוט בגלל שהוא נמצא בתוך שטח שלא אמורים להיות בו קוסמים... כדבריו של אדון וויזילי: "...חלקם מתעתקים, כמובן, אבל חייבים להקים להם תחנות התעתקות בטוחות, מרוחקות מאזורי המוגלגים..." הספר הרביעי, עמ´ 70. אפשר להבין מזה שלא בכל מקום יש תחנות כאלו, והןלא במקומות בהם יש מוגלגים...

המ...

ומה עם הוגסמיד? וסמטת דיאגון? {במקום נטוש, הכוונה...אר...סמטה צדדית נטושה וכו וכו...} -ליאת-

orly18

New member
הוגסמיט וסימטת דיאגון

לא קרובים לביתו של הארי...

למעלה