בקשר להתעתקות

• פותח הנושא o.h
  • פורסם בתאריך

o.h

New member
בקשר להתעתקות

מקווה שכתבתי את זה נכון. אם אתה מתעתק למרחק גדול יותר, זה יותר קשה או משהו כזה? כי אם לא אז למה סיריוס אף פעם לא מתעתק בחופש כדי לבקר את הארי? או<פ>יר

Marty McFly

New member
אולי...

אולי הוא לא יודע איך להתעתק. כי לא כולם מצליחים, כי זה קסם קשה.

PopPy

New member
הוא הצליח להפוך לאנימאגוס ולא

להתעתק? המפ.. |S| פופי |S|

נעמה ע.

New member
ואם כבר...

למה אי אפשר להתעתק מאזקבאן? כנראה שכשמגיעים לשם כוחות הקסם כל כך חלשים שכבר אי-אפשר... אבל בכל זאת!!

LuNaTiC

New member
אר...

מן הסתם מאותה סיבה שאי אפשר להתעתק להוגוורטס? הסוהרסנים הם בטח לא הדבר היחיד ששומר על אזקאבאן...

איזה מגניבבבבבב(התמונה)!

ובקשר לשאלה שלך- נראה לי שפשוט אסור להתעתק לתוך שטח של מוגלגים, לא? s@me @ne נ.ב. ענבל, זה רק אני או שמחקת את ההודעה של שמעונצ´יק?

LuNaTiC

New member
אבל...

גם איפה שהייתה האליפות של הקווידיץ´, כל המחנה והכל, זה היה שטח של מוגלגים... ובכלל... ברור שאפשר.. מה אם יש קוסמים שגרים באזור של מוגלגים? נגיד.. שהאבא הוא קוסם והאמא מוגלגית.. ורוצים לגדל את הילדים עם הטלויזיה והמחשב:) אבל האבא.. צריך להתעתק לעבודה ובחזרה.. וזה היה סתם המחשה.. אניוואיס, כי סיריוס מבוקש!! אם פטוניה או ורנון ייראו אותו הם ישר יתקשרו למשטרה... וככה גם כל אחד שיראה אותו.. אז זהו... -ענבל-

LuNaTiC

New member
ושכחתי משהו!

כן התמונה ממש מגניבה!! ו.. כן.. אני מחקתי את הדיון על מצנפת המיון.. שאלתי אנשים בקשר לזה.. אם זה משנה או לא.. כי אתה מבין, זה היה מאוד מאוד ארוך ומייגע... וממוצא.. עכשיו כולם יודעים איפה הם (לכאורה.. כי כמובן.. לא!! לירון ואני שייכות לסלית´רין!!) וזה תפס המון מקום וכו´... אר.. חשפתי את זהותי האמיתית - אני בנאדם משוגע ששונא כשמבזבזים מקום!!! חבל ש.. המ.. אני לא פועלת בשיטה הזאת כשצריך לסדר את החדר... -ענבל-

ובקשר לדיון- - -

אולי פשוט אזקאבאן דיכא לסיריוס את הכוחות...? והתהעתקות זה קסם קשה...! אז...כשפים פשוטים הוא יכול לעשות {אבל, כמובן {ארג! כמובן...שונאת את המילה הזו!}, אין לו שרביט...!}...אבל התעתקות {או איך שלא כותבים את זה} הוא לא יכול וכו וכו. הבנתם את הרעיון... -ליאת-

S.Riddle

New member
נכון! אנחנו סלית´ריניות לנצח!

פשוט הייתה טיפה בעייה במצנפת המיון, לא משהו רציני..... אבל עכשיו תיקנתי אותה! *מחזיקה אלה ביד ומצביעה על מסך מחשב שבור למחצה ומעלה עשן*

אבל...H2G2-2x

הוא יכל להפוך לכלב, וכך ברח. "והעולם ההוא שדיבר עליו חברך, העולם שנזרק לתוך חור שחור?" "אה, על זה אינני יודע ולא כלום. זה נשמע כמו משהו הלקוח מהספר." "איזה ספר?" ארתור נשתתק קמעה. "מדריך הטרפיסט לגלקסיה," אמר לבסוף. "מה זה?" "אה, סתם משהו שהשלכתי הבוקר לנהר. אינני חושב שיש לי עוד צורך בו," אמר ארתור דנט.

אז כנראה...

ה...אא..אנימגוסיה {אל תשאלו...} שונה מקסמים רגילים או משהו...המ.... אהבתי את הציטוט! ^-^ -ליאת- "`If there´s anything more important than my ego around, I want it caught and shot now.´"

daniel...

New member
יכול להיות ש.......

משרד הקסמים מקבל דיווח שמישהו מתעתק

גם אם זה קשה בלה בלה-

סיריוס וג´יימס היו תלמידים מצטיינים! אנימגיה {?} יותר קשה מהתעתקות {או איך שלא כותבים את זה בעברית}...! כלומר, על אנימגוסים שומרים ממש טוב במשרד הקסמים וכו וכו ועוד סיריוס נהפך לאחד בגיל 15-16...! אז ברור שהוא יכול להתהעתק...! כנראה שאזקאבאן דכאה את הכוחות שלו...ואנימגיה זה סוג אחר של קסם שכנראה לא הושפע מאזקאבאן בלה בלה.... -ליאת-

איך לא חשבנו על זה מקודם:

אולי סיריוס לא עבר טסט! ואם יתברר שהוא התעתק בלי רישיון אז יעצרו אותו ויחזירו אותו לאקבאן... s@me @ne נ.ב. ידעתם שיש דיג´ימון שנקרא פגעסוסמון?

זה אמור להפריע לו?!

הוא אנימגוס בלי רשיון! וזה, נראה לי, יותר גרוע...המממ...לא נראה לי שלאיש חכם כמו סיריוס לא יהיה רשיון וכו וכו.... -ליאת-

רק שעל האנימאגוסיות אי אפשר לגלות,

ואם הוא יתעתק אז יעלו עליו... ויכול להיות שהוא פשוט לא הספיק לעשות רישיון לפני שהוא נשלח לאזקבאן או משהו כזה... s@me @ne

LuNaTiC

New member
אבל....

דרך אגב, איך קוראים לך?? אני לא יכולה תמיד לפנות אליך בתור מישהו משהו:)) אז.. אתה, בכלל לא כותבים פגעסוס.. כותבים פגאסוס... המ.. פגעסוס זה משחק מילים של פגעסוס.. חח אוקיי נשמע מסובך לא? אז זה.. פגאסוסמון... ואוףףף זאת סדרה כזאת טיפשית!!! אבל יש שם שווים... ^_^ *כולם חוץ מלירון,ליאת ודפנה סוקלים את ענבל* -ענבל-

למעלה