בקשר להופעה...

• פותח הנושא k0zo
  • פורסם בתאריך

Paranoid Eyes

New member
בערך חדשה

מציצה הרבה אבל לא כותבת. ברוך הנמצא וכן אני חושבת שקצת לקחו פה קשה דברים.. אני בטוחה שאחרי כמה ימים וכולם ירגעו.. הם ידברו אחרת:)

IamAR

New member
ת'אמת, אני לא מסכימה אם רוב הדברים

שנכתבו פה, וזאת רק הדעה שלי אז אל תקחו קשה אני לא רואה בזה שום בעיה, אני לא חושבת שלהגגיע לשם היה הרבה יותר קשה מאשר לת"א וזה לגיטימי לגמרי שהוא יעביר את ההופעה, הזכות כולה שמורה לו, ואני דווקא מעריכה אותו על זה, אני בטוחה שהוא לא עשה את זה כדי להוכיח משהו לערבים, או תחת לחץ, אלא כמחאה על הקשר בינינו לערבים, וזה אחלה, וכולנו ידענו את דעתו לגבי זה, וזה לא מנע מאפאחד פה לקנות את הכרטיסים לא שאני מסכימה איתו, אבל אני גם לא לא מסכימה איתו, ובכלל זה טוב שהוא מנצל את הכוח שלו להעברת מסרי שלום (אם תשימו לב זה בדיוק ההפך מ"פינקי") וכן, אם זה לא מתאים לו, הוא יכול בקלות לעביר את ההופעה אם זה מה שהוא מוצא לנכון לעשות, לאומת זאת אם זה לא מתאים לכם, אין לכם ברירה אלא לא לבוא להופעה וזה לא יזיז לאפאחד

במקום הודעה שנמחקה

חברים, אני מבינה שחלקכם נסערים, והבעת מורת רוח היא מקובלת. מה שלא מקובל זה להשתמש בקללות וכינויי גנאי שונים ומשונים ואיומי אלימות כלפי ה"ה ווטרס. אנא קראו את התקנון - ועדיף, שפשוט תספרו עד 10 או 100 או 1000, ואז תכתבו את מה שיש לכם לומר, בשפה תקינה. תודה.

da1boy

New member
שאלה

האומנים שהולכים להגיע לישראל: 1.בלאק אייד פיס 2. 50 סנט 3. ריקי מרטין 4. סטינג למה הפלשתינאים לא מפעילים עליהם לחץ להזיז את ההופעה?, ועל ווטרס כן?

da1boy

New member
שכחתי להוסיף משהו

עם כל הכבוד לווטרס ועם העובדה שהוא מדבר להרבה גילאים, האפקט שיש להרכב כמו הבלאק אייד פייס על הנוער בארץ ובעולם (הלהקה הכי מצליחה בשנתיים האחרונות) הוא יותר גדול מאשר מה שיש לווטרס (ואל תתחכמו איתי בבקשה ותגידו שהוא מדבר להרבה גילאים ושהאלבומים של פינק פלויד השפיעו ומשפיעים המון, כי אותה כמות של אנשים בגיל ההתבגרות מושפעים מהבלאק אייד פייס...) אז למה הפלשתינאים לא מפעילים לחץ למשל גם על הבלאק אייד פייס?

אין שום קשר ל"נוער"

ווטרס הוא אמן שמשלב מסרים פוליטיים בשיריו, מזה שנים רבות. הוא התבטא בעבר כנגד מדיניות ישראל, ולכן הופעל עליו לחץ להחרים את ישראל, כהמשך לקו הביקורתי שלו, וכהמשך לסירובו להופיע כאן, עד לאחרונה.

אנשים תתעוררו

זה רוג'ר ווטרס חלק בלתי נפרד מפינק פלויד הלהקה הגדולה ואחת מהחשובות בתולדות המוזיקה מה אכפת לכם איפה תהיה ממוקמת ההופעה או למה הוא עושה את זה,זה כבר סתם שגעונות שלו אני אומר לכם תבואו ותראו את הגאון מוזיקה הזה בהופעה חד פעמית ונדירה ותוכלו להגיד כל החיים שהייתם חלק מזה,לאחבל שעד שמישהו כל כך חשוב בא לארץ אז להחזיר את הכרטיסים בגלל שמזיזים את ההופעה מקום....... ותחשבו על זה!!!!

כי ווטרס הביע דעות פוליטיות

ווטרס השתתף, למשל, בקמפיין בריטי נגד תוואי גדר ההפרדה. הדעות שלו היו הומניסטיות, נגד מלחמה, נגד כיבוש, נגד סיפוח, נגד השתלטות עוינת על קרקעות של אוכלוסיה ילידית. ווטרס התבטא בצורה דומה נגד מלחמת לבנון (שנות השמונים), נגד שואת האינדיאנים בארה"ב, נגד מלחמת פולקלנד של ת'אצ'ר, נגד היטלר ונגד כל רודן שיצא למלחמה בגלל שגעון-גדלות. לכן הפלשתינאים, שנהנו עד כה מן התמיכה שלו, ביקשו ממנו לבטל את ההופעה. והם צודקים כי ההופעה נתפסת כלגיטימציה של ממשלת ישראל.

אני לא חושב שזה הוגן וחכם

להשוות בין בגין ותאצ'ר לדוגמא לבין היטלר זו סתם דמגוגיה אני לא חושב שהצעד של ווטרס נכון ואני ממש מקווה שזה לא יהפוך לפרופגנדה שלום עכשיווית אני חושב שעצם העברת ההופעה לנווה שלום הופכת אותה לפוליטית ואני מקווה שהוא לא יהפוך את ההופעה לכלי להעברת הדעות הפוליטיות שלו, כי בזה אני לא ארצה להיות חלק. כי כל מה שני רוצה זה רק לבוא ולהינות מהמוזיקה שלו מבחינתם הפלשתינים צודקים, אבל מבחינתם הם גם צודקים שהם מתפוצצים. ובכלל, אני לא חושב שהשאלה הזו רלוונטית.

זה ווטרס עשה את ההשוואה

תעבור שוב על הליריקה של "פלצ'ר ממוריאל" ותראה שזה רוג'ר ווטרס שעשה את ההשוואה בין כל הדיקטטורים העלובים שיצאו למלחמות מיותרות. לא אני עשיתי את ההשוואה הזאת. בליריקה כתוב בפירוש שכל הדיקטטורים - כולל בגין, ברז'נייב, גאלטיירי ושות' - ראויים לאותו יחס. בקליפ שהוציא ווטרס הופיעו גם נפוליאון וגם היטלר. אמנות היא כלי לביטוי עצמי. רוג'ר ווטרס הוא אמן. הוא מבטא את דעותיו דרך המוסיקה. חלק ניכר מדעותיו הוא פוליטי. אם אתה לא רוצה לשמוע פוליטיקה, אל תבוא להופעה של ווטרס. הוא יסתדר יפה מאוד גם בלי נוכחותך, ויסתדר מצוין בלי הכרטיס שלך. חשבון הבנק שלו מסודר. היחיד שיפסיד מן ההתנהגות האנטי-דמוקרטית הזאת הוא אתה, כי תישאר בבית מריר וזועם. לא שמעת פעם על כבוד לדעתו של הזולת? אתה מעדיף בדרנים חסרי-דיעה שכל מטרתם היא לקחת את כספך תמורת גרימת הנאה נטו? איזו מן התייחסות צרת-אופקים לאמנות יש לך?

אתה לא מבין

אני דווקא טועןשכן צריך לבוא, אבל אני מקווה שהצעד הפוליטי הכי קיצוני זה עצם העברת המופע לשם. לי לא יהיה מתאים אם הוא יתחיל להטיף בלי קשר למוזיקה שלו. ודי מיד להאשים אותי באנטי דמוקרטיה אני רוצה לראות מה אתה ואנשים רבים כמוך היו אומרים, אם היה פיגוע בישראל, ורוג'ר היה אומר שכאות הזדהות עם הישראלים בנפגעו הוא מעביר את ההופעה לאריאל. מאוד נוח להאשים באנטי דמוקרטיה.. ואני חוזר ואומר, בשורה התחתונה, אני אבוא להופעה, וזה כי אני בא לשמוע מיצירותיו הגאוניות של ווטרס ולהקשיב ולמוזיקה ששינתה את פני המאה. ולכן אני גם אבוא להופעה, רק שאני לא רוצה יותר מזה, לא רוצה פוליטטיקה כי זה לא במקום.

פוליטיקה זה לא המקום?

תגיד, שמעת פעם על וודסטוק? זה פסטיבל המוסיקה הכי מפורסם בתולדות ארה"ב. ונחש מה: כל האירוע הוקדש למחאה נגד מלחמת ויאטנם. האירוע היה פוליטי במאה אחוזים, באופן מוצהר וגלוי ובוטה, ועדיין היה אחד האירועים הכי משמעותיים באמריקה. אז מה, ווטרס לא יכול למחות כנגד הכיבוש במופע שלו? הוא אמן, הוא יכול לעשות את זה ואתה לא תגיד לו "לא רוצה פוליטיקה". הוא יעשה מה שהוא רוצה, ואתה יכול לארגן הפגנה או לא להגיע.

IamAR

New member
כי מלחתחילה

רוג'ר ווטרס היה בעד השלום באזור, ונגד גדר ההפרדה

וואי...חשבתי על משהו....

זה אומנם רק בגדר פינטוז כרגע.... אבל אם הזירה נישארת בלטרון.... שזה כמה דקות נסיעה ממני..... מה אתם אומרים לבוא אלי הביתה? להיתארח ברעות כמה שעות לפני, ואז במכוניות מרוכזות נצא להופעה או משהו בסיגנון
עוד אפשר לחשוב על זה קצת......

פנאן

איזה גברים (וגברות) יש פה, כל אחד מציע להתארח אצלו אחח רק אם כל המדינה היו אנשים כמו שיש בפורום הזה... סחטיין זו באמת יכולה להיות אחלה חוויה

afon

New member
אני חייב להגיד

שהאינטילגנציה של אנשים התגלתה פה כפחותה למדי. אבוי לטיפשות. תנו יד לחפקן עם הבאס ועשו שלום.

כנ"ל

אני מציעה להסתכל על הדברים בצורה פרקטית - ועם קצת הומור. אין לנו הרי שום השפעה על מהלך הדברים, ו-ווטרס הוא ווטרס.

למעלה