בקשר להופעה...

  • פותח הנושא k0zo
  • פורסם בתאריך

prog rules

New member
טוב נרגעתי

ככה המוזיקה שווה את ההופעה הבנאדם דבר שני אין סיכוי שום סיכוי שיאשרו את המקום ראיתי תצלום אווירי של זה מדובר בשדות פתוחים אין סיכוי לגדר את המקום אין סיכוי לאבטח אותו. זו רק ההתחלה בדרך לביטול כמו שציפציף אמרה. ושוב רוג'ר בנאדם קטן מוזיקאי ענק.
 

The Walrus

New member
ווטרס לא בנאדם קטן,

אבל הוא בהחלט חי באשליות שהוא אלוהים, ורק בגלל שהוא מופיע על שדה חומוס זה יתרום לשלום במזרח התיכון. ווטרס - מה אתה חושב לעצמך?? מה זה יתן לך בחיים? עם כל הכבוד, הוא סך הכל מוזיקאי, ואף אחד לא מינה אותו לאלוהים שצריך לעשות סדר בעולם (כרגע ראיתי את הסרט 'ברוס הגדול מכולם', ואני מושפע ממנו... עזבו).
 

microbe15

New member
נראה לי שעכשיו

יש לי יותר זמן להחליט האם לקנות כרטיס, ולא אצטרך לחשוש שמא לא ישארו כרטיסים...
 
רגע מה נסגר?

המקום קטן יותר או גדול יותר? ואם אפשר תנו תיאור של המקום ככה לדמיין את ההופעה
 

wommer

New member
זה שדות פתוחים...

הקהל יעמוד על שדה חומוס שייקצר בטרם עת.
 

binen

New member
../images/Emo27.gifאודות המיקום שנבחר../images/Emo37.gif

באזור נווה שלום - לטרון אין בעיה לקיים אירוע. מדובר בשדות פתוחים שמשכירים אותם לא מעט לאירועים פרטיים. האירוע הראשון הגדול שהתקיים שם היה הפנינג של כדורים פורחים בראשית שנות ה-90. באירוע נכחו עשרות אלפי בני אדם, אך הכניסה היתה חופשית. אין בעיה להקים גדרות סביב איזור ההופעה, זה אפשרי בקלות ובמהירות (בדומה לגידור סביב הפסטיבלים ביערות למיניהם). חניה - יש בחינם ובשפע כמובן. אפשר בקלות לארגן דרכי גישה ואת הסדרת התנועה - לבאים מת"א וירושלים: מחלף לטרון הסמוך נמצא חצי קילומטר מהשדות הפתוחים. לבאים מבאר שבע, מרחובות ומהדרום: צומת נחשון נמצא כ-5 ק"מ מהאזור. הכביש המוביל ללטרון הוא דו-מסלולי, ומאפשר תנועה מהירה. מבחינה לוגיסטית - אין שום מניעה לקיים את האירוע באזור לטרון (זה רק יהיה קצת יקר יותר לשוקי וייס).
 
הממ... זה נשמע קצת יותר מבטיח

ועכשיו, מה לגבי מה שכתבתי כאן? יש מצב?
 
אוף

הקישור לא עלה. מה שכתבתי היה: "אגב חברים, יש מצב שהוא יביא איזה
על התופים? אורגניסט כסוף-שיער? נגן
שמן ועייף? טוב, מותר לחלום."
 

wommer

New member
תמיד מותר לחלום ציף

ואף לפעמים זה מביא אותך לדברים גדולים.
 
היי בלן!

חשבתי שאני יפסיק לראות אותך מהעונה הרביעית של קטנטנות. לא סתם, אבל ציף אם אירוע כזה אכן יתקיים שוקי וייס לא יפסיד מזה כמה מליוני שקלים טובים? 35 אלף איש כבר קנו כרטיס להופעה של רוג'ר ווטרס, להופעה של פינק פלויד אני משער שכרטיס יעלה קצת יותר.
 
דבר אחד מטריד אותי הוא

שהמופע יהפוך לפרופגנדה שלום עכשיווית. וזה באמת יהיה לא במקום
 

CrazySheep1

New member
אל תדאג....

איך שווטרס יעלה לבמה ויתחיל לנגן ועשרות אלפים יריעו, הכל ישאר מאחור וישכח. ההופעה הגדולה תחל.
 

adiville

New member
זה פשוט חולני.....דפקו אותנו......

תחשבו על זה ככה : הבטיחו פארק הירקון, אנשים עשו הכנות, הקציבו כסף, תכננו לוח זמנים קנו כרטיס שאשכרה כתוב עליו "פארק הירקון - תל אביב" ופתאום......למישהו זה לא מתאים בפארק הירקון אז בואו נעשה את זה באיזה כפר ערבי ! זה באמת נשמע לכם הגיוני ? כי לי זה "קצת" נשמע כאילו מישהו משתין עלינו בקשת..... אולי עוד שבוע יחליטו שההופעה תהיה על גבול ירדן - מאוד נוח שם בשדות הפתוחים.... אני שומרת לעצמי את הזכות לבטל את הכרטיסים עד הרגע האחרון..... וזה ממש ממש ממש אבל ממש ממש ממש לא יפההההההה !!!!!!!!! אי אפשר לעשות פה כלום כמו שצריך במדינה הזאת !
 

dondons

New member
רק אני שמעתי ש...

ווטרס החליט להעתיק את מקום ההופעה לנווה שלום? זה מתחיל להיות קצת פוליטי בעיניי...טוב שלא קניתי כרטיס...
 

Paranoid Eyes

New member
שמעו

נראה לי קצת לקחתם את זה קשה.. בסדר אז הוא שינה מיקום.. מה זה משנה מאיזה סיבות.. תגידו תודה שעוד לא שמעתם על ביטול ההופעה . תזכרו שזאת הזדמנות של פעם בחיים בשבילכם.. מתי יצא לכם להיות בהופעה כזו היסטורית? אז תפסיקו להתקטנן, אז במקום ת"א.. תגיעו לאזור ירושלים.. ביג פאקינג דיל. קחו דברים בפורפוציות אנשים, כי יש לי תחושה שמי שיבטל את הכרטיס שלו.. בסוף יתחרט. חבל. סיון נעים מאוד
 

wommer

New member
נעים מאוד סיוון...

חדשה פה? אם כן....ברוכה הבאה! ואממ כן, צודקת...מסכים איתך בהחלט
 
למעלה