בקשר לבליעות

blue moon angel

New member
והרי החדשות מקול המלאך

זה BIG TIME משחקי סקס,נטו סקס ואך ורק סקס. אתה יודע מה ההשפלה הזו עושה לו? מחרמנת אותו רצח.

avshalomat

New member
תשמעי

אני חושב שחלק מהבעיה שלך עם הנושא, זה שאת תופסת את "גמירה על הפנים"=השפלה. נראה לי שאת חושבת, שהחוק הזה תקף עבור כולם. כמו חוק מתמטי כזה, D-:. שלא יכול להיות שמישהו ירגיש לא מושפל מגמירה כזאת, אבל זה נכון הנה יש אנשים שאומרים לך שהם לא מושפלים. משהו כאן לא מסתדר D-:.

blue moon angel

New member
אני לא יודעת מאיפה הבאת את השטות

הזו שאני חושבת שה"חוק" הזה תקף לגבי כולם. אני דיברתי על עצמי בלבד ומה אני חושבת על הנושא.

triki

New member
עזבי אותך מהתחסדויות...

את יודעת למצוץ??? אבל למצוץ ככה כמו שצריך...לא רק להכניס אותו לפה...ולשפשף עם היד...

T r i l i a n

New member
בלתי, מה קרה לך? ../images/Emo12.gif

למה את מגיבה לדברים כאלה? השעמום שובר שיאים?

triki

New member
נשמה!!!!

אני מצטערת אבל לי אין זין... אז אין צורך שתסתכלי עליי... או שמא נשים זה בעצם העיניין האמיתי שלך... ולכן לרדת לגבר או לבלוע גבר נראה לך למטה מכבודך... אל תירקי עליי...בבקשה.. ONLY THE ONE EYE MAN HAS THE RIGHT TO SPITT ME... WITH ALL THE RESPECT

shellush

New member
סליחה!! שיעיזו לכעוס על זה...

אי אפשר לבלוע לכל אחד, זה שמור רק למי שאוהבים!!!

זיוית יקרה

מסרבת לבלוע-מחבבת אותי מסרבת בכלל שיגמרו לה בפה- רוצה מתנה ממש יקרה אוהבת לבלוע-אוהבת אותי אוהבת לבלוע ולמרוח על הפנים-גם אמא שלה מחבבת אותי לא מוצצת בכלל-אני לא נראה לאבא שלה מוצצת עם שיניים-לא השקעתי מספיק במתנה שלה מסרבת לבלוע אבל יורקת בשקט-בחורה מנונסת ומחונכת מסרבת לבלוע ויורקת תוך כדי קללות-חסך באנאלי לא בולעת אבל אוהבת השפרצה על הפנים-לא נמצאת מספיק בשמש לא בולעת אבל אוהבת השפרצה על החזה-נמצאת המון בשמש נשמע מוזר ? המון גברים הסכימו איתי בקשר להנ'ל מהנדס משוגע כן מנומס וקצת מחונך

bar666xp

New member
מה זה משנה העיקר אם היא

הצליחה שאני יגמור שתעשה עם זה מה שהיא רוצה ... אבל עדיף שזה לא יהיה מרוח עלי! שתיבלע שתירק לא משנה אבל סתם לידע כללי... לא זוכר איפה קראתי את זה אבל המסר הכללי של איזה מחקר/מאמר שקראתי לאחרונה היה שבליעת זרע זה בריא (מזין משהוא לא זוכר מה) ובקיצור אם את לא רוצה לבלוע אל תיבלעי ואם לא נראה לו זבש"ו.

שאייאן

New member
מי שלא תבלע לא תהיה חזקה כשתגדל..

מה לא אמרו לכן את זה בגן רינה... אין להשאיר אוכל בצלחת...

המסקנה שלי מהשרשור

היא, שהבעיה העיקרית עם הבליעות היא סירובם של כל מיני אנשים לראות בהן עניין של העדפה אישית ולגיטימית, והניסיון לתרגם את כל העניין למונחים פרה - רפואיים. מיותר לציין, שהמשפט "את לא רוצה לבלוע מותק? תבדקי מה דפוק אצלך בראש!" שייך לערס שמת לגמור למישהי בפה יותר, מאשר למומחה למיניות האדם. הגישה הזאת מעוררת המון אנטגוניזם, וחבל שזה קורה.

למעלה