בקשר לבליעות

אני אומר לך מה אני חושבת על זה../images/Emo3.gif

פעם מישהו אמר לי "תתארי לעצמך שאת שותה סחלב חם" ומאז ועד היום לא קרה שמישהו גמר לי בפה.. אין מצב לזה

blue moon angel

New member
חחחח גועל נפש ממש!

מה הקטע בלגמור בפה? האקט הזה נראה לי כ"כ משפיל.

רוני38

New member
למה משפיל

יש כאלו שאוהבות ויש כאלו שלא אוהבות, כל עוד זה בהסכמה אז אין פה השפלה

***בעיניה*** זה משפיל

ובלי קשר לנושא הזה, ההסכמה לא פוסלת את אלמנט ההשפלה, יש אנשים שמסכימים להשפלה בכוונה.

רוני38

New member
כעיקרון תשובתו של ספיריט

משקפת גם את דעתי הייתה לי יותר מאחת שאהבה להרגיש תמרקם ואת הטעם של הזרע בפה. והייתה לי גם אחת שהייתי יורד לה הייתה דוחפת את הראש שלי למטה, יש כאלו שחושבים שזה משפיל, אותי זה הדליק כל אחד ורצונו הוא

blue moon angel

New member
אז אני מאלו שלא אוהבות.

אני רואה זאת כאקט משפיל... אתה פעם בלעת מיצים של מישהי אחרי שהייתה לה אורגמה מטורפת?

רוני38

New member
קודם כל נתחיל בזה שליקקתי בלעתי

ונהניתי מכל רגע, זה סקסי ומדהים בעוצמתו. ולענייננו ממש לא משנה לי אם בת זוגי בולעת או לא, אבל פיזית מבחינת ההרגשה זה יותר נעים שלאורך כל המציצה עד שאתה גומר ואחרי, האבר נמצא בפה של בת הזוג בחמימות הנעימה הזו, היו לי כאלו שהשאירו אותו שם ובלעו, היו כאלו שאחכ קמו וירקו, והיו כאלו שקצת לפני הגמירה הוציאו אותו החוצה וגמרתי להם ביד כל אחת בדרכה. אני חושב שחלק מהאנשים פה מביאים מושגים ממקומות שונים, גם אלו שגמרתי להם בפה לא הרגשתי אי פעם שהשפלתי אותם וגם אלו שעשיתי איתם סקס אנאלי זה תמיד עם הפנים אליהם על מנת לראות אותן נהנות ולהיות קשוב לפרצוף אם מתחיל לכאוב, אבל הכל בכיף. מי שחושב במונחי השפלה יכול להגיד כי אולי גם דוגי זה השפלה ושליטה, אני בענייני אהבה לא שליטה, לא כאב ולא השפלה ומי שחושבת שאיזה אקט מסוים זה השפלה שלא תעשה אותו, אבל אולי שתבדוק קודם כל עם עצמה מה בדיוק משפיל בזה.

אתה צודק במאת האחוזים

מה שמשפיל בעיני האחד, סביר לחלוטין בעיני השני. אני רואה בגמירה בפה אקט לא הולם, כי הפה שלי אינו מקום מתאים כדי למלא אותו בהפרשות הגוף. יש לך בנות זוג שלא רואות את זה כך? סבבה, אבל זה לא אומר, שלאנשים עם הרגלים מיניים שונים משלך יש דפיקויות (עד כמה שהבנתי, גם לא ניסית להגיד את זה, אבל הרבה אחרים כן).

חופ שיה

New member
אז אני מבינה שבן זוגך

לא יורד לך ומלקק , ומוצץ וטועם אותך וכו' מה קרה להדדיות הקסומה!!!??? אני באמת לא מנסה להכנס להעדפותיך המיניות רק שנראה שטיעונך די אנוכי. בחברות

הדדיות קסומה

אני בכלל לא בעניין של הדדיות, אני בעניין של לעשות את מה שטוב לי ולכבד את בחירות הצד השני. ***שנינו*** יורדים אחד לשני, אבל ***אף אחד מאתנו*** לא ממלא לשני את הפה בהפרשות הגוף. לא יוצאות לי משם כמויות של נוזלים המשתוות לכמויות של זרע, כלומר הכמויות שאפשר להתלבט לגביהן אם לבלוע או לא, ובכל מקרה רוב הגירוי הוא באיזור הדגדגן, שם אין נוזלים בכלל. ברור שבכל ירידה יש נוזלים שנכנסים לפה: ברטולין, פרה קאם, אפילו שרידי שתן. הבעיה שלי, זה כשממלאים לי את כל הפה בהפרשה בלתי נעימה.

thrall

New member
רוצה טוב לא רוצה גם טוב

שתעשה מה שבא לה, דווקא אני מכיר בנות שאוהבות לבלוע זה טעים להם, אני אישית אף פעם לא טעמתי ולא אטעם חחחחחחחחחח.........

Spiritualized

New member
זה יהיה ארוך עכשיו...

היי זיוית. אני רוצה לענות לך ולנסות להיות הכי כן שאני יכול כי זה נראה לי חשוב הנושא. אז תתכונני....אני עונה עכשיו בשיא הכנות בלי לדפוק חשבון לתדמית שזה ייצור. אם היית שואלת אותי את השאלה הזאת לפני חצי שנה, הייתי אומר לך שלא מזיז לי... לגמור בפה, לגמור בצד מה זה משנה?העיקר שגומרים ושהיא לא צריכה לסבול בשביל זה. ואם כבר בא לה שאני אגמור לה בפה (מה שלא אהבתי כלכך) אז ממש לא רואה ממטר מה היא עושה עם זה אח"כ - אפילו העדפתי שתירק כדי שלא היה לי מצפון... אבל אז דברים השתנו... ביום שבו התוודעתי לראשונה לבחורה שממש א-ו-ה-ב-ת את זה, כל הגישה שלי השתנתה... אני לא אגיד לך שהיום בחורה שיורקת או לא בולעת היא לא שווה לדעתי או משהו כזה.. אבל כן, זה מבאס אותי רצח אם היא דורשת שאני אגמור איפשהו בצד - כלומר לא בפה שלה. אני לא חושב שזה חובה על כל אשה לתת לגבר לגמור בפה חס ושלום אבל פשוט כלכך התרגלתי לזה שאם היום יקרה לי שמשהי תבקש ממני לגמור במקום אחר, זה יבאס אותי רצח... אז היום כששואלים אותי שאלות כאלה אני יודע שזה לא כלכך יעיל לנסות לנתח את הנושא מבחינה עקרונית...עובדה - העקרונות שלי נשארו אותם העקרונות - לא רוצה שאף אחת תעשה בשבילי משהו שהיא לא נהנת ממנו ושהוא לא בא לה בכיף. רק שהיום, אחרי שהתרגלתי לגמירה בפה ובליעה לפחות פעם אחת במפגש (אני רציני לגמרי) ושזה בא מיוזמתה המלאה, העקרון כבר לא כלכך תופס... זה כמו להיות עם בחורה שמתה על אנאלי ואחרכך להיות עם משהי שהיא אנטי אנאלי...זה מבאס שהיא לא רוצה למרות(!) שאני יכול להבין ואין לי בעיה עקרונית עם זה. בתאכלס אני יכול לסכם במשפט הבא: הכי חשוב זה שהבחורה תעשה מה שנעים לה ומגרה אותה...אם מה שעושה לה את זה זה לבלוע - אדרבה! :)

Spiritualized

New member
תראי...

זה לא ממש משנה... כלומר... בואי נגיד את זה ככה: אם היא תירק - מילא- לא לקחנו קשה...זה לא פוגע באיכות... אבל אם היא תבלע - זה יהיה וואו!בונוס! אבל רק אם היא אוהבת את זה... גם אני פעם לא הבנתי מה הקטע הזה של להתלהב מבחורה שבולעת - כי ה2 שבלעו לי עשו זאת מתוך יצר התנסות, או מתוך נסיון לעשות לי כמה שיותר טוב וזה העיק לי על המצפון... אבל בפעם הראשונה שקרה לי שמשהי בלעה, והסתכלה לי בעיניים במבט הכי מבסוט בארץ תוך כדי...בפעם הראשונה שקרה לי שניסיתי לסמן למשהי שאני הולך לגמור והיא תפסה לי את הידיים והכניסה את כל הזין שלי לפה שלה ומצצה אותו עוד איזה 2 דקות אחרי שהוא התפוצץ לה בתוך הגרון - אז הבנתי שבהחלט יש משהו מטריף בבליעות... ומאז ועד היום, כדי שאני אזכר למחרת במציצה שהיתה ואגיד לעצמי בלב "holy shit goddamn sexy motherfucker !!!" (יעני כדי שזאת תהיה מציצה סוף סוף סוף הדרך) זה צריך לכלול בליעה...

למרות שהנושא חזר..

אני רק אומר שוב שיש כאלו שנהנות ובולעות בלי שום בעיה..ויש כאלו שיורקות ויש כאלו שכל מקום אחר חוץ מלגמור בפה.. כל אחת והטעם שלה כמו בגלידה..אין שווים כולם שונים.. אני רק לא מסכים בקטע שגמירה כזאת היא כאקט של השפלה..

חופ שיה

New member
גם אני חושבת שעניין הגמירה בפה

הוא לא אקט משפיל, מי שעשה מזה עניין זה הצד הגברי ותעשיית הפורנו שהקנו לאקט הזה משמעות של השפלה. כשהם יורדים לנו הם לא בולעים/ טועמים את הברטולין!!?? - לפי דעתי זה יותר "מגעיל" מזרע. הגמירה בפה מבחינתי זהה לכל דבר שאני עושה עם הגבר שלי כגון מציצה , ליקוקים, נשיקות, וכל המכלול שיש באקט מיני. לרוב אני לא בולעת בגלל שלא בא לי להרגיש אחרי זה... , לזרע יש מרקם מאד לא נעים והוא לא זורם חלק בגרון לאחר הבליעה יש הרגשה של ליחה שעומדת בגרון וזה לא נעים לי, הטעם לרוב נסבל אי אפשר להגיד שזה מילקשייק וניל
אבל מגעיל זה לא. אז אני באמת לא מבינה למה עושים מזה עניין אם זה הצד הנשי ואם זה הצד הגברי. סקס טוב זה כשלא עושים חשבון או התחשבנויות כגון "אם הוא ירד לי אז אני ארד לו ואם הוא לא ירד לי אז הוא לא יקבל מציצה ובטח שלא גמירה בפה". לפי דעתי זה רק בראש שלנו כמו עוד הרבה דברים אחרים.

למעלה