בקשר לבליעות

חופ שיה

New member
כמו שאמרתי זה לא

מילקשייק וניל אבל זה גם לא שמן קיק. אם זו הגישה שלך אז מה את בכלל מקיימת יחסי מין!!?? זה מגעיל לא!!?? כל המיצים האלו שיוצאים ממך וממנו , ממש איכסה, לא מבינה, לא מבינה. חבל שאת רואה בגמירה בפה קטע משפיל , חבל שאת נותנת לחברה להשפיע עליך במעשה שהוא דבר מה בכך וחלק אינטגרלי בסקס, היום זה גמירה בפה מחר זה דברים אחרים שרק יגרמו לך להנות פחות מהדבר היפה והמענג הזה שנקרא סקס. כולי תקווה שגישתך תשתנה, כי אז תדעי להנות יותר מסקס ומבן זוגך. בתקווה שלכולנו יהיה סקס פתוח ובלי חשבונות.

blue moon angel

New member
קודם כל אני מאחלת לכל עם ישראל

את התענוג שאני והפרטנר שלי חווים בסקס. דבר שני מה קשור מחט לתחת? אני דוגלת בסקס רטוב עם כמה שיותר זיעה וכמה שיותר מיצים יותר טוב! אבל בין זה לבין לגמור/לבלוע בפה יש פער עצום. למה אני צריכה לבלוע לו את הזרע? אה...כן לדעתי זה מגעיל! ואני לא רואה שום סיבה שבעולם שהזרע שלו יהיה ארוחת הערב שלי. ועוד דבר,אני לא מושפעת לא מהחברה ולא משום דבר אחר! אני פשוט לא רואה סיבה רציונאלית לעשות את הדבר הזה,ועוד אני מקבלת חיזוק מבחורות שעשו את זה (גם ממך) עד כמה רחוק הטעם ממילקשייק וניל ו"זה מרגיש כאילו יש לך ליחה בגרון") אז למה לעזעזאל לעשות זאת אם זה כ"כ נורא? בגלל שהפשוש ירגיש יותר טוב עם עצמו? BIG NO אם זה לא עושה לי טוב - לא עושה!

הפשוש, אם הוא שווה משהו

בחיים לא יתעקש להרגיל אותך לפרקטיקות מיניות שאת נגעלת מהן. דרך אגב, היה לי מזל בחיים ויש לי בן זוג שרואה בגמירה בפה של אישה אקט מגעיל של חפצון.

blue moon angel

New member
צודקת../images/Emo45.gif

לשמחתי לא יצא לי אף פעם בחיי להיות עם גבר שאפילו רמז לעניין...

חופ שיה

New member
תחליטי

או שאת לא בולעת כי זה מגעיל או שאת חושבת שזה אקט משפיל אני מתארת לעצמי שזה שניהם ביחד, נו שויין. את צריכה סיבה רציונלית כדי שהחבר שלך יגמור לך בפה (עיזבי עכשיו את הבליעה )!!!??? חשבתי שכשאוהבים אז רוצים לענג את הבן זוג , וכן מה לעשות הם אוהבים לגמור בפה זה בערך אותה הנאה כמו לגמור בנרתיק החם והלח. אני לא אמרתי שהטעם מגעיל אלה המרקם הוא זה שלא נעים לי אל תסלפי לי את הדברים- וד"א אני בולעת לפעמים. תעשי מה שטוב לך , אני לא מנסה לשכנע אותך להסכים שהוא יגמור לך בפה ובטח לא לבלוע רק רציתי להראות ולהשמיע לך דעה שונה משלך, תעשי עם זה מה שבא לך.

blue moon angel

New member
נהדר!

אז יאללה קדימה שישתין לי בפה וינגב לי בצדדים כי אני חולה עליו!!! אחחח כפרה שלי.

חופ שיה

New member
למה אני לא מתפלאה

לקבל כזאת תשובה ממך. אני אמרתי את שלי , אני לא רואה טעם להמשיך לנסות להראות לך שזה הכל בראש שלך (וזה רק נדמה לך
- שיר ). ולגבי גמירות על הפנים - זה משהו שבא מהסרטים הכחולים ואם כל זה שאני רואה פונגרפיה אין זה אומר שכל דבר שרואים בסרט כחול צריך ליישם, מי שאוהבת ועושה לה את זה שייבושם לה.

יופי!

כמו שאת תופסת גמירה על הפנים, האחרות תופסות בליעה. הכל נמצא באיזשהו רצף, שכל אחת בוחרת היכן להיעצר בו. החכמה היא, כמו שאמרנו במקום אחר בשרשור, לבחור את הפרקטיקות שלך ולהיות מרוצה.

חופ שיה

New member
מה יהיה ???

שוב את מפספסת את הנקודה. אני דיברתי אך ורק על גמירה בפה וטענתי שלגבי בליעה זה אינדוידואלי שכל אחת תעשה מה שטוב לה, כנ"ל לגבי הרצון של הגבר לגמור על הפנים - שכל אחת תעשה מה שבא לה, את לא יכולה להשוות גמירה בפה לגמירה על הפנים ובליעה זרע, סורי, אבל בשניי האקטים האלו יש גירוי פזיכולוגי ולא פיזי ולכן שכל אחת תעשה מה שהיא רוצה למען הרצונות של הגבר שלה. אני באופן כללי פתוחה להכל - אין אני קובעת מראש מה אני יעשה או לא יעשה, אבל זאת רק אני.

השפעת החברה

הקישור בין הסירוב לבלוע זרע ללחץ החברתי הוא טיעון קלוש. הרוב הגדול של הגברים משוכנעים שהגמירה בפה היא, כמו שאמרת, חלק אינטגרלי מהסקס (קביעה עובדתית שאין לה בסיס, מקסימום את יכולה להגיד חלק אינטגרלי מההרגלים המיניים שלך). דווקא כדי לסרב לבלוע שפיך, צריך להתגבר על הלחץ מצד בעלי השפיך, וכמה בנות שהחליטו שאם הוא נהנה מזה - אז גם היא נהנית - גישה לגיטימית כשלעצמה, אבל לא הכרחית. אפשר לבוא ולהגיד, שהסקס אינו שלם בלי משהו שאת רגילה לעשות. כבר שמעתי את הטיעון מאלה שאוהבים מין אנאלי, מאלה שלא יכולים בלי סאדו מאזו, ומאלה שעושים אורגיות יום ולילה. תמיד יהיה מי שגבולותיו רחבים משלך, ומי שגבולותיו צרים משלך. האם זה אומר שגם מידת ההנאה מהמין מדורגת באופן זהה? לא נראה לי.

חופ שיה

New member
בילתי - תשובה

אני לא באה להגיד לכם לבלוע את השפיך שלו זה כבר עניין אינדוידואלי של כל אשה ואם לגבר עדיין יש פנטזיה לראות את כל הבנות שלו בולעות לו את השפיך אז ז"בשו(?) אני טוענת שאין כל רע ובטח לא משפיל לתת לגבר שלך לגמור לך בפה , מה תעשי אם זה אחר כך זה כבר עיניינך, אני בטוחה שכולנו מענגות אותן אורלי , האם אנחנו נהנות מזה פיזית!? , לא נראה, אנחנו נהנות מלראות אותו נהנה , אז למה זה לא תופס לגבי גמירה בפה למה דווקא אקט זה נתפס כמשפיל ומגעיל!!!??? הרי זה אותו דבר לא!!??? אני לא אמרתי שמשהו פה הכרחי , איך הגעת לזה !!?? שוב שכל אחת תעשה כראות עיינה , מה שלא מובן לי ומקומם אותי במידה מסויימת (לא נלך למשפט על זה
)זה למה רובן חושבות שהגמירה בפה זה אקט משפיל? וניסיתי להראות שבעצם גמירה בפה (לא בליעה)הוא כשווה ערך למציצה שגם ממנה את לא נהנת ממש אלא נהנת מעצם העובדה שהוא נהנה, אז למה לא לתת להם את התענוג הזה , הרי אנחנו עושים סקס כדי לענג אחד את השני. אין ספק שעצם העובדה שגברים עושים מזה עיניין זה בעצם מה שמקומם אותך לפי דעתי ואולי גם את כל הנשים שרואות בזה אקט משפיל , אולי אם לא נעשה מזה עיניין ושכל אחת תחליט לגופו של עניין אם נעים לה שגומרים לה בפה או לא זה יעשה את עיניין הגמירה בפה "מיינסטרים" ואז זה לא יהיה כזה אישיו, לא מהצד הגברי ולא מהצד הנשי. מה זאת אומרת קביעה עובדית שאין לה בסיס ? רוב הגברים אוהבים להרגיש את חום הפה כשהם גומרים הם גם אוהבים שממשיכים עוד קצת אחרי שהם גומרים וזה משתווה להשארות בנרתיק לאחר השפיכה וזו עובדה ידועה (את לא יכולה להתווכח עם זה) לך יש את הבחירה לתת להם את התענוג הזה או לא. סליחה שיצא ארוך אבל הייתי חייבת להבהיר פה נקודה מעצבנת. ולמה ברטולין פחות נעים - לא יודעת אם טעמת את שלך אבל לשלי יש מרקם שמייבש את הפה במיוחד את הלשון ולא שהוא פחות/ יותר טעים ,זה לא האישיו.

למה נקודות מעצבנות?

אמרת כמה דברים חכמים ומאתגרים מאוד, אני אגיד לך מה "לקחתי לעצמי": 1. שתעשיית הפורנו תרמה לתפיסת הגמירה בפה כאקט משפיל; 2. שאולי, אם הגברים לא היו עושים מזה עניין, וכל שבוע לא היה נכנס לכאן מישהו ומציב הודעה נוסח "למה לא בלעתן לי, הפוסטמות", הגמירה בפה הייתה הופכת לעוד העדפה אישית ולא מקור לשסע חברתי. המשכתי את הרעיון, והגעתי למסקנה, שייתכן ומה שהופך את הגמירה בפה למשפילה בעיני הרבה נשים, זה הפער בין אי רצונן לבצע את האקט (לא טעים, אין מה לעשות) לבין ציפיות הגברים מהן. כשאת מרגישה, שכל פרטנר עשוי ללחוץ עליך לעשות משהו שלא נעים לך, את עלולה לתפוס את ההסכמה כהשפלה. הבהרה לגבי "אינטגרלי": נכון שזה משתלב, אבל אינטגרלי פירושו בלתי נפרד, ועובדה שהרבה אנשים מפרידים. אני למשל יורדת לחבר שלי בהתחלה, ואז עוברים לחדירה. גם כך אני לא מתה למצוץ על הסוף, זה מעייף אותי. ד"א, אני נהנית מאוד מהמציצה עצמה, מבחינתי היא סוג יותר אינטימי של נשיקה.

חופ שיה

New member
אני מאד מקווה

שגברים ילמדו מחילופי מילים אלו להפסיק ולעשות מעניין הגמירה בפה והבליעה כזה אישיו,כי אז אולי הם יפגשו עם יותר בנות שלא עושות אישיו מהגמירה בפה ויתחילו לקבל את התענוג הזה שהם כל - כך אוהבים. ושתמיד יקחו בחשבון שיש בנות שהשפיך שלכם לא טעים להן, מה לעשות. אחלה סקס לכולם

שאייאן

New member
חופשיה ממי...את סוס מנצח....

הדעות שלך החוסר רצון שלך לקחת את הנשים לחלק המילטנטי של היחסים עצם זה שאת מקבלת את העובדה שהכל מותר ומה שלא מותר כנראה שצריך להישמר לזמנים מיוחדים... החוסר גועל שלך... עצם זה שאת היחידה שעומדת ואומרת את מה שכולם יודעים(שוואלה זה כולה פאקינ זרע וזה לא כזה נוראי לשתות את זה...) כל אלו עושים אותך...FLAVOUR OF THE MONTH בשבילי... ואגב...אם אתן בולעות ואנחנו מתנשקים איתכן שנייה אחרי זה אז מה זה אומר שגם אנחנו עושים את זה בכוח או לא אכפת לנו...? או שפשוט זה לא כזה מגעיל כמו שאתן מנסות להראות שזה?

רוני38

New member
חופשיה מניסיוני לאורך השנים

, אני יכול להגיד לך שמי שחושבת שזה או כל אקט אחר זה השפלה אז הבעיה היא אצלה בראש , משהו דפוק אצלה ירדתי למספיק נשים בחיי , לא מעט ירדו לי, מעולם לא עלה לי המחשבה על השפלה, אני גם לא ממש אהנה מלעשות סקס עם מישהי שחושבת שחלק מהאקט הוא משפיל .

blue moon angel

New member
אתה יודע

שישנם אנשים שמתנהגים אליהם כמו כלבים,נותנים להם אוכל מצלחת של דוגלי ונועלים אותם בכלוב עד שהגבירה שלהם תגיע וכשהיא מגיע היא מוציאה אותם מהכלוב בשביל שינקו לה את הבית ואחרי שניקו לה את הבית הם משמשים לה כשרפרף לרגליים בזמן הצפייה בטלוויזיה ואז היא נזכרת שמגפיה חייבים לעבור פוליש אז למה הכלבלב נמצא כאן אם לא ללקק לה את המגף עד שיבריק ואבוי אם ישאר פירור אבק כי אז צלעותיו יזכו למנה הגונה.(וזה היה רק החלק העדין). ואתה יודע מה יפה בכל הסיפור הזה? הוא נהנה מכל שנייה שעברה ומצידו שלא ייגמר לעולם! מה אתה חושב על זה רוני? אמרת מקודם משהו נכון, אל תקלקל.לא מה שמשפיל בעייני יהיה משפיל בעייניך.

רוני38

New member
יש הבדל ענקקקקקקקקקקקקקקק

בין מה שתיארת לבין "לבלוע" וכו, במה שתיארת המהות היא ההשפלה, זה לא משחקי סקס זה משחקי השפלה. אבל כעיקרון למרות שזה נשמע לי דוחה ככל שיהיה, כל עוד שני בני הזוג נהנים מזה ואין פגיעה פיזית אחד בשני שיהיה להם לבריאות.

הרהורים - לא קשור

לבליעות אלא למשחקי השפלה, ולכן קצת אוף. "כל עוד אין פגיעה פיזית" - מסכימה. אבל איך תוכל להיות בטוח שאין גם פגיעה נפשית, שהיא דבר לא פחות חמור? לדעתי, הניסיון לפתור כל סיטואציה מינית ב"כל מה ששניים מסכימים עליו לגיטימי" הוא שטחי ולא ממצה (לא התכוונתי כמובן שאתה שטחי, רק רציתי להגיד שעם הטיעון הזה צריך מאוד להזהר).

למעלה