בקשה

dkey

New member
כבר הסברתי

עכשיו ממתינים להסבר שלך מדוע אתה מתעלם מכל סוגי המשפחות סטרייטיות והומואיות הנוספות שקיימות.

אבל הוא לא מתעלם

יש לו איזה בעיה שמונעת ממנו לראות אותן. הוא באמת לא מצליח לראות. הוא לא עושה את עצמו.

dkey

New member
כבעבר

אני לא אופתע אם מאחורי רוב הדמויות המוזרות שצצות כאן השקם וערב עומד אותו אדם מוכר וידוע.

dkey

New member
ככה זה עם שיגעון

תזכיר לי להזכיר לך בהזדמנות בצ'ט דמויות מהעבר. לא תאמין.

dkey

New member
אבל האמת שממש לא מעניין

עדיף אולי על יובש פורומי.

המסביר לצרכן ../images/Emo220.gif

דיקיי היקר והחביב! ראשית - בגילי הזיכרון כבר לא מה שהיה אי פעם... (גם היין משפיע מעט...). אנא רענן את זכרוני, מתי והיכן הסברת, מה זאת "משפחה" ובסס את את הסבריך על מקורות (בלעדי זה לא תוכל לעבור את המבחן לקבלת התואר...
). שנית - אני מצטט את מילון עברי-עברי מאת א. אבן-שושן (הבירה...
): 1. בית-אב (ע"פ ספר "במדבר"), שם כולל להורים ולבניהם ולכדיהם וכן' ובהיקף רחב יותר גם לקרוביהם (ע"פ "בראשית" כ"ד ל"ח); 2. עם, גוי, לאום (ע"פ "ירמיה" י' כ"ח); 3. קבוצה של בע"ח או צמחים, שלכולם סימני קרבה זה לזה, והמהווים חלק של קבוצה גדולה יותר...; 4. מקור, קבוצה של ערכים ממוצא אחד או שיש בינהם קרבה..., משפחת הלשונות השמיות (בהשאלה ע"פ ספרות ימי הביניים). צר לי אך אני לא מכיר מקורות אחרים. למה להשבית את שמחת הפורים
(אני פורים, אני פורים שמח ומבדח... מדוע לא יחול פורים פעמיים בשבוע?
)? לחיים!

dkey

New member
חח מתפלא שלא הבאת הגדרה

גם מאינציקלופדית "מכלל" עליה השלום. תתעורר, העולם השתנה. עברו כבר לפחות 35 שנה מאז היית בעממי (אולי באמת תספר לנו קצת על עולמך ההומוסקסואלי) בכל אופן תוכל למצוא הגדרות נכונות ברשת. כמו פה וכאן.

מנסון1

New member
הגדרות נכונות

זה ענין חברתי ותרבותי ואמוני. זה שמישהו מגדיר זאת היום ככה אחד שנמנה על קבוצה תרבותית ספציפית, זה עדיין לא אומר שזו ההגדרה אצל כולם. אני בטוח שבמרבית העולם דוקא ההגדרה הנושנה היא הקובעת. והעולם יכול לעבור תהפוכות. למשל מה שהיה מקובל ביוון ורומי, באה הנצרות אחר כך ופסלה את זה על הסף ורדפה את עושי אותם מעשים. נאמר שיום אחד הימין השמרני ישתלט על אמריקה אז הוא ישלול את ההגדרה הזאת. ואם האיסלאם ישתלט על אירופה גם זה יקרה. קשה לדעת לאן תתגלגל האנושות, בהנחה שבכלל תשרוד.

מנסון1

New member
הנה למשל

היתה רפובליקת ויימר שהיתה שיא הליברליות והתרבות, ואז בברלין היה המקום הראשון בו פרחו חיי הקהילה והבילוי של ההומואים בריש גלי, ואז באו הנאצים והכל התהפך בקיצוניות והם נרדפו.

dkey

New member
אלא שמה שקורה היום

הוא תולדה של חופש והיכולת לבחור. לראשונה בעצם. שים לב שאתה מדבר על השתלטות על שלטון ואילו מה שאנחנו מדברים הוא תולדה של דברים שבאו מלמטה. מהרצון של פרטים להגשים ולחיות על פי מי שהם ודרישה לשנות את החוקים הישנים והארכאיים

מנסון1

New member
הבעיה היא

שהגדרות של נורמה, לא תמיד מוכתבות על פי רצון הפרטים. זה נכון שבעולם הליברלי הכירו ברצון הזה ונתנו לו ביטוי חוקי. אבל מאוד יתכן שבסוג חברה אחרת יחשבו שהומואים הם מופרעים נפשית או סוטים, ואז אין מקום לתת הגדרה חוקית לדרישתם. הרי גם בארצות הברית של היום החלק השמרני מתנגד להכיר בנישואין חד מיניים כנישואין. אם חברה חושבת שהומואים הם כמו גנבים, או חושבת שהם יכולים להביא עונש מהשמים ומסכנים את הציבור, אז כמו שלגנבים לא יתנו לרצון הפרטי שלהם לבטל חוקים מטעמים ליברליים, אז ככה גם להומואים. זה שאדם יכול לרצות איך שיחיה, זה עוד לא קובע הגדרה חוקית או אפילו הגדרה במילון. גם התעוררות דתית לפעמים באה מלמטה. וגם השלטון הנאצי עלה בבחירות דמוקרטיות. אני לא טוען שזה המצב הרצוי. אבל הגדרות מטבען זה ענין שנקבע חברתית. אני מבין את החשיבות להילחם על כך שההשקפה הליברלית תנצח, וההגדרות שלה הם אלה שיקבעו, אבל אתה לא יכול לטעון שההגדרות שהוגדרו ע"י הליברלים הם הגדרות מוחלטות אמיתיות, והאחרות מיושנות, במיוחד כשרוב העולם חושב אחרת, והדבר נתון להשקפת עולם.

מנסון1

New member
ואתה בטח יודע

שיש זרמים באירופה מהשמאל הקיצוני, שרואים בהשקפה הליברלית על תרבות המזרח כמיושנת, התנשאות איפריאליסטית וגזענית. כמו אלו שנלחמו בעד הרעלות בבתי הספר בצרפת, וכמו אלו שמביעים אהדה לארגוני הטרור המוסלמיים, ורואים בה התנגדות לגיטימית לעוולות המערב. אז לך תדע איזה עוד שגעונות תחטוף האנושות.

מנסון1

New member
ולגבי מה שכתבת

על חוסר אפשרויות הידיעה לגבי דו מיניים בגלל שהיום לא הכל חופשי. אלו הרי היתרונות של האינטרנט. שאתה מדבר עם אנשים שיחות על החיים, והם יכולים לדבר דוגרי על מה שהם מרגישים, ויכולים לשפוך את הלב חופשי. ומהרבה שיחות כאלו שקיימתי, זה הרושם שקיבלתי. אני כבר לא מדבר על מחקרים רחבי היקף אנונימיים שבוצעו בתחום האקדמאי. בכל אופן אם לאדם אכן יש נטיה ל-2 הצדדים, לא נראה לי שהוא יכול לבטל צד אחד. וגם אם הוא יבחור בכיוון אחד לחיים, בלב הוא יישאר עם הצד השני.

dkey

New member
2 תגובות

1. הביצה והתרנגולת. אתה שוגה כי לא משנה מה חברה או שלטון קובעים. הפרט הוא זה שחש שהוא הומוסקסואל, או רוצה להיות יהודי או להיות אישה ולהצביע. 2. יש אנשים שמאוד קשה להם להכיר בעובדה שהם הומואים או לסביות. לכן גם בשיחות נפש הכי עמוקות זה לא יעלה. לי יש דוגמא נפלאה על חבר של שנים מאוד קרוב שרק לאחרונה הכיר בנטיה שלו. אם היית מנהל שיחת נפש הכי עמוקה עימו, הוא לא היה מודה שהוא דו ובודאי שלא הומו. פשוט כי ההדחקה העצמית שלו היתה כה חזקה. הוא לא נתן לעצמו ללכת לשם אם כי כיום ברור לו שמאז ומעולם זה מה שהוא היה.

האמת - קצת יותר... |́éö&iuml

אך מה אומר ומה אדבר? 8 שנים בכיתה א' (עם דיפלומת הצטיינות) זה לא מעט יותר מדי?! עכשיו ברצינות. אני מקווה, שתל אביבי לא נפגע מאחת התגובות שלי, שבהם ביקשתי לקרוא לבני זוג הומוסקסואלים "קוקוריקו". עכשיו אל תיעלב מזה גם אתה! מה לי משפחה? מה לי "קוקוריקו"? אנא אערף! העולם השתנה, חבר!
אז בעצם, אם תחקור מעט יותר, תגלה, שהעולם נשאר כפי שהיה גם לפני 2000 שנה. שום דבר לא השתנה. גם אז רצחו שופטים, הדיחו רמטכ"לים ומפכ"לים (ואולי גם היו ועדות חקירה מלכותיות)... בקיצור: מה נשתנה הלילה הזה... שבכל הלילות אנו שותים
והלילה הזה אנו שוטים... האמת? הטכנולוגיה התקדמה בצעדי ענק. פעם הרגו בחרב והיום - באקדח משתיק קול. פרט לזה שום דבר לא השתנה. הומואים היו אז וגם היום וגם משפחות. אז מה החידוש?

|ăéñ÷| המסביר לצרכן

ברוך הבא, דיקיי! אתה יודע, שבגילי הזיכרון הוא לא מה שהיה אי פעם... הזכר לי, היכן הסברת, מה זאת משפחה, ומאין שאבת את המקור או המקורות לכך. אתה מסכים איתי, שחידושים לא מבוססים אינם מקובלים במערכת האקדמית. אז משנכנס אדר רבים בשמחה

וזה גם לא ננו-ביולוגיה

כפיר רוצה גבר. גבר. לא אישה. ממש קל להבין את המשפט הזה. אבל ממש.

למעלה